Flormar Yoğun Pigmentli Işıltılı Bronzer - Bronzing Powder - 002 Rose Gold - 8682536053396

259 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Flormar Yoğun Pigmentli Işıltılı Bronzer - Bronzing Powder - 002 Rose Gold - 8682536053396

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEŞİLTAŞ Satıcı Ünvanı: TAYYİB CİHAD YEŞİLTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9510723060
    Bu ürün YEŞİLTAŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Yoğun Pigmentli Işıltılı Bronzer - Bronzing Powder Yüz hatlarını vurgulamak, cildine sıcak bir görünüm kazandırmak ve ışıltılı bir makyaj deneyimi elde etmek… Her biri için ayrı ten makyaj ürünlerine ihtiyacın olduğunu düşünüyorsun değil mi? Flormar Yoğun Pigmentli Işıltılı Bronzer - Bronzing Powder her birini aynı anda sunarak seni bu konuda şaşırtmaya geliyor. Özel geliştirilmiş formülü ve altı ayrı renk tonuyla makyaj uygulamalarında fark yaratan Flormar Bronzing Powder, sunduğu özelliklerle tek başına pek çok adımı üstleniyor. Ne dersin, makyaj çantanda böyle bir kurtarıcı harika olmaz mı? Flormar Yoğun Pigmentli Işıltılı Bronzer - Bronzing Powder Nedir? Flormar Yoğun Pigmentli Işıltılı Bronzer - Bronzing Powder, yüz hatlarını belirginleştirmek ve cilde sıcak bir ton kazandırmak için kullanılan bir bir yüz makyaj ürünüdür. Flormar Yoğun Pigmentli Işıltılı Bronzer - Bronzing Powder Hangi Özelliklere Sahiptir? Yüksek pigmentlidir. Işıltılı bitişe sahiptir. Kompakt yapıdadır. Tüm cilt tiplerine uygundur. Uzun süre kalıcıdır. Flormar Yoğun Pigmentli Işıltılı Bronzer - Bronzing Powder’ı Tercih Etmek için 4 Neden Flormar Yoğun Pigmentli Işıltılı Bronzer, yüzü boyutlandırmak, canlı bir görünüm kazandırmak ve aydınlık bir bitiş sunmak için özel olarak geliştirilmiştir. Yoğun pigmenti sayesinde tek seferde istenen sıcaklığı ve vurguyu elde etmeyi mümkün kılar. Kadifemsi toz formülü ciltle kolay bir şekilde bütünleşir ve doğal bir görünüm oluşturur. Işıltılı bitişi sayesinde hem gündüz hem de gece makyajlarında tercih edilebilir. Flormar Yoğun Pigmentli Işıltılı Bronzer - Bronzing Powder Nasıl Uygulanır? Flormar yüksek pigmentli bronzlaştırıcı pudrayı kullanmadan önce cildini bolca nemlendirmeli ve temel ten makyajı adımlarını tamamlamalısın. Elmacık kemikleri, şakaklar, burun ve çene gibi noktalarda Flormar’ın bu yoğun pigmentli bronzlaştırıcı pudrasını tercih edebilirsin. Flormar Yoğun Pigmentli Işıltılı Bronzer - Bronzing Powder için Kullanım Tüyosu Flormar Bronzing Powder yoğun pigmentli kompakt bronzer’ı kullandıktan sonra ten makyajını allık ve makyaj sabitleyiciyle bitirebilirsin. Bu sayede hem bütün bir görünüm elde edebilir hem de makyajını çok daha kalıcı hale getirebilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Bronz
  • Form Toz
  • Renk Gri
  • Tip Palet
  • RGB #D87C44
Geri Bildirim Ver