Flink Sauber Flink & Sauber Mikrofiber Banyo Temizlik Bezi Tekli

129,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
115,30 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Flink Sauber Flink & Sauber Mikrofiber Banyo Temizlik Bezi Tekli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAGERTHA SHOP Satıcı Ünvanı: LAGERTHA KOZMETİK ZÜCCACİYE TEKSTİL KIRTASİYE LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608131696300001 Vergi Kimlik Numarası: 6081316963
    Bu ürün LAGERTHA SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flink & Sauber Mikrofiber Banyo Temizlik Bezi Tekli • Tüm parlak yüzeylerdeki kir ve kireci çizmeden yok eder. • %100 mikrofiber bezin ön ve arka yüzü farklı özelliklere sahiptir. Ön yüzeyi mikro fırça etkisi ile inatçı kirleri çizmeden çıkarmaya yardımcı olur. • Arka yüzeyi ise mikrofiber özelliği sayesinde en küçük kirleri dahi toplar ve parlaklık sağlar. • Ebadı: 20 x 20 cm

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Temizlik Bezi
Geri Bildirim Ver

Flink & Sauber Mikrofiber Banyo Temizlik Bezi ile Hijyen

Günlük ihtiyaçlar arasında temizlik ve hijyen oldukça önemli bir yere sahiptir. Yaşam alanlarını daha temiz hale getirmek için pek çok materyal kullanılır. Silinmesi gereken yerler, eşyalar vb. için bez önemli bir gereçtir. Özellikle mikrofiber özelliğe sahip olan bezler, temizliğin daha verimli bir şekilde yapılmasını sağlar. Mikrofiber temizlik bezleri, en küçük lekeleri bile kolayca çıkarırken silinen yerde veya eşyada ize de neden olmaz. Yalnızca kir ve lekeleri temizlemek için değil, kireçleri silmek için de kullanabilirsiniz. Özellikle hijyen açısından hassas bir yer olan banyo temizliği için mikrofiber bezlerin kalitesi ve gücüne güvenebilirsiniz. Mikro temizlik bezi, ön ve arka yüzü bakımından farklı özelliklere sahiptir; bu sayede detaylı bir temizlik yapmak için idealdir.

  • Parlak Yüzeylerde Etkili
  • İnatçı Kirleri Anında Yok Eden Yapı
  • Uzun Süre Dayanıklı Yapı

Flink & Sauber Cam Bezi Özellikleri

%100 mikrofiber özelliğe sahip Flink & Sauber cam bezi farklı kullanım alanları için uygundur. Ön ve arka yüzü farklı özelliklere sahip olduğundan daha verimli ve detaylı bir temizlik imkanı sunar. Ön yüzeyi mikro fırça etkisine sahiptir ve inatçı lekeleri bile çizmeden çıkarır. Arka yüzeyi ise mikrofiber özelliğe sahiptir ve en küçük kirleri bile çıkarmaya yardımcı olduğu gibi parlaklık da sağlar. İki yüzeyinin farklı yapılarda olması sayesinde temizlik esnasında daha çok kiri rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Önce mikro fiber fırça etkili yüzeyi, ardından da mikrofiber yüzeyini kullanabilirsiniz. Lekelere etkili bir şekilde müdahalede bulunup çıkardıktan sonra parlaklık sağlayabilirsiniz. Banyo temizlik bezi size daha zahmetsiz bir temizlik imkanı sunarak tüm işlerinizi tek seferde halletmenizi sağlar. Hem kısa süre içinde hem de etkili bir şekilde temizliğini tamamlayabilirsiniz.

Flink & Sauber Cam Bezi Kullanım Alanı

Flink & Sauber mikrofiber banyo temizlik bezi tekli, temizliğin çok önemli olduğu banyolarda kullanım için uygundur. Sahip olduğu özellikler ile en küçük yerlerdeki kirleri bile yok eder. Detaylı bir temizlik ihtiyacı olan banyoda uzun saatler vakit harcamadan maksimum hijyen elde etmenizi sağlar. Yüzeydeki inatçı lekeleri bile anında çıkarmaya yardımcı olur. Böylece sizi uzun süre ovalama derdinden kurtarır. Lekeleri çıkarma etkisinin yanı sıra parlatma gücüne de sahiptir. Mikrofiber kısmını kullanarak önce temizlediğiniz yerleri ardından parlatabilirsiniz. Böylece temiz bir görünüm elde edebilirsiniz. Flink & Sauber mikrofiber banyo temizlik bezi tekli özellikleri ile tüm hijyen ihtiyacı olan bölgelerde kullanılabilir. Mutfakta, salonda veya eşyaları silerken de kullanarak hem derinlemesine hijyen hem de temiz bir görünüm elde edebilirsiniz. Çok yönlü özelliği ile farklı alanlarda kullanım için idealdir.

Flink & Sauber Cam Bezi Fiyatı

Mikrofiber özelliği sahip olduğu için sr12061021 diğer bezlere göre daha kalın bir yapıdadır. Böylece ıslandığı zaman hemen küçülmez ya da birkaç temizlik sonra kullanılamaz hale gelmez. Dayanıklı yapısı sayesinde farklı alanlarda uzun süreli kullanım için uygundur. Temizlik ihtiyacınızı tam anlamıyla karşılamak için idealdir. Her iki yüzeyi de lekelere, suya, yüzeylere karşı dayanıklılık gösterir. Böylece temizliğe başladıktan sonra tüm işinizi tamamlayana kadar kullanabilirsiniz. Flink & Sauber mikrofiber banyo temizlik bezi tekli yorumları ve görüşlerine bakıldığında kullanıcıların olumlu tepkilerini aldığı görülebilir. Kullanım açısından sunduğu konfor, kalite ve çok yönlülük ile size daha zahmetsiz temizlik yapma imkanı sunar. Hijyenin çok önemli olduğu banyoda, derinlemesine temizlik etkisini elde ettiğinizden emin olmak için güvenle tercih edebilirsiniz. Banyo ve tuvaletler için ideal temizliği elde etmenizi sağlar. Trendyol'da yer alan bu ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle anında sipariş vererek satın alabilirsiniz.