Flink Sauber Flink & Sauber Bulaşık Süngeri 6'lı

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %15 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Flink Sauber Flink & Sauber Bulaşık Süngeri 6'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BarUmBa Satıcı Ünvanı: BARIŞ KURUKAVAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bilecik Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7570279539
    Bu ürün BarUmBa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • , bulaşık yıkama işlemlerinde geleneksel yöntemleri tercih eden kullanıcıları, üstün Alman kalitesine sahip Flink & Sauber bulaşık süngeriyle tanıştırıyor. • Dayanıklı yapısıyla uzun süre kullanacağınız ürün, 6'lı paket seçeneğiyle ev ekonominize katkıda bulunuyor. • Sünger ve bulaşık teli olarak kullanılabilen tasarım çok yönlü kullanıma uygundur. • Flink & Sauber bulaşık süngeri
  • tava, tencere ve porselen tabaklara hassas şekilde temizlik yapılması konusunda kullanıcılara kolaylık sağlıyor. • Avucunuza sığacak şekilde tasarlanan ürün, yıkama anında zorlanmadan, bulaşıkların tüm yüzeylerinde, en ince noktasına kadar temizlik yapılmasına katkıda bulunuyor. • Tırnaklarınızın ve cildinizin korunmasını sağlayan kanallı yapısı, uygulama sırasında hareketlerinizi kolaylaştırıyor. • Çizilmeye duyarlı cam yüzeylerde hiçbir sorun yaşamadan güvenli şekilde kullanılabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Başarılı Sonuçlar için Flink & Sauber Bulaşık Süngeri

Mutfağı temizlemenin en önemli adımlarından biri bulaşıkları yıkamaktır. Bulaşık yıkamak için çeşitli ürünler kullanılır. Bu ürünlerin en yaygın ve vazgeçilmez mutfaklarından biri ise bulaşık süngeridir. Flink Sauber Flink & Sauber Bulaşık Süngeri 6'lı SR12061066 bu özellikleri ile mutfakların vazgeçilmezi haline gelmiştir. Bulaşıkların yıkanmasını kolaylaştıran bu ürünler uzun kullanım ömürleri ve dayanıklı yapıları ile beğeni toplamaktadır. Önemli bir mutfak temizlik ürünü olan süngerler temizlik malzemeleri ile kullanılabilir. Deterjanlarla birlikte köpük yapılı ürünler kapsamlı temizlik sağlar. Bulaşık ve tencerelerde kullanılan ürünlerin insan sağlığı için önemli olması düşünüldüğünde doğal içeriklere sahip Flink Sauber bulaşık süngeri 6'lı tercih edilebilir. Bu ürünler az miktarda deterjan kullanarak bulaşıkları hızlı bir şekilde temizler. Aynı zamanda mutfak eşyalarınıza zarar vermez.

  • Ekonomik Seçenek
  • Uzun Süreli Kullanım
  • Yumuşak Yapı

Flink Sauber Flink & Sauber Bulaşık Süngeri 6'lı Özellikleri

Mutfak temizliği denilince akla ilk gelen bulaşıkları yıkamak olur. Bulaşık yıkamak için çeşitli ürünler kullanılmaktadır. Bu ürünler için olmazsa olmaz malzemelerden biri de bulaşık süngeridir. Bulaşık süngeri çeşitleri arasında dikkat çeken Flink Sauber bulaşık süngeri 6'lı özellikleri ile kullanıcısına kolaylık sağlar. Dayanıklı yapıya da sahip olan bu ürün Flink Sauber bulaşık süngeri 6'lı kullananlar tarafından beğenilmektedir. Bu açıdan bu ürüne sahip olmak daha hızlı ve daha kapsamlı temizliği garanti eder. Ayrıca çizilmeye karşı dayanıklı olan bu ürün son teknoloji ile üretilmiş ve kullanışlı olduğu kanıtlanmıştır. Teflon esaslı ürünlerin de hassas yapısına uygun olan bu süngerler kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmektedir. Daha uygun fiyatlara bu ürüne sahip olmak için ise Flink Sauber bulaşık süngeri 6'lı indirim ve kampanyalarını takip edebilirsiniz.

Flink Sauber Flink & Sauber Bulaşık Süngeri 6'lı Kullanımı

Modern üretim teknolojisi sayesinde üretim sürecinde çevre dostu bir süreçten geçen Flink Sauber bulaşık süngeri tasarımı ile öne çıkmakta ve dikkat çekmektedir. Tamamen doğal bir malzemeden yapılan bu üründe boya veya koku kullanılmamıştır. Yumuşak kısım, hafif bir köpük oluşturan yoğun bir dalga yapısına sahiptir. Ancak oluklu yapısı durulamayı ve kurutmayı kolaylaştırır. Bu özellikleri sayesinde ürünü uzun süre kullanabilmek mümkün hale gelmektedir. Bu ürüne ulaşmak için Flink Sauber bulaşık süngeri 6'lı satın al seçeneğini kullanabilirsiniz. Dilerseniz Flink Sauber bulaşık süngeri 6'lı kampanya ve indirimlerini takip edip sizin için uygun fiyat seçeneği karşınıza çıktığında satın alabilirsiniz. Bu ürün 6’lı şekilde piyasaya sürüldüğü için hemen her bütçeye hitap eder ve tasarruf sağlar.

Flink Sauber Flink & Sauber Bulaşık Süngeri 6'lı Fiyatları

Su emme özelliği ile bilinen, fonksiyonel ve kullanımı kolay Flink Sauber bulaşık süngeri 6'lı fiyatları her bütçeye hitap edecek şekildedir. Bu yüzden evinizde temiz bir ortam yaratmak için bütçeye uygun bu temizlik süngerlerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Her türlü deterjana uygun bu süngerler, evinizin olmazsa olmazı temizlik ürünlerinden biridir. Uygun fiyatlı bu ürünler toz, kir, pas ve artıkların kullanıldığı tüm alanları temizler ve temiz bir halde tutar. Ayrıca bu süngerler, her türlü alanlarda ortaya çıkabilecek bakterilerin yok edilmesinde aktif rol oynayan hijyenik bir ortam oluşturmak için kullanılabilir. Bu yüzden bütçenize uygun ve uzun süreli kullanım garantisi veren Flink Sauber bulaşık süngerini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol’dan Flink Sauber bulaşık süngeri 6'lı yorumları ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz. Ardından ürünü hızlı ve kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz.