Fitness Professional Saç Düzleştirici Keratin Bakımı Brezilya Fönü & Parabensiz Buğday Proteinli Tuzsuz Şampuan Seti

367,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
367,90 TL

Ürün Bilgileri

Fitness Professional Saç Düzleştirici Keratin Bakımı Brezilya Fönü & Parabensiz Buğday Proteinli Tuzsuz Şampuan Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozmetikevi Satıcı Ünvanı: DS KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313063031700018 Vergi Kimlik Numarası: 3130630317
    Bu ürün kozmetikevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fitness Keratin Bakım Nasıl Uygulanır? Tüm saç tiplerine güvenle uygulanan ürün, keratin eksikliği ile oluşan kabarık, mat, sert ve yıpranmış saç görünümünü ortadan kaldırır.Yıpranmış saçlar için güvenli bir düzleştirme işlemi ve tedavi yöntemidir.Uygulaması sırasında dikkatli ve titiz olmalı, önerilen kuralları da aynen uygulamalısınız. Ürünü kullanırken şu adımlar izlenir: Saçlar keratinli bir şampuanla 2 kez yıkanır ve iyice durulanır. Şampuanlama işleminin ardından saç kremi kullanılmaz. Yıkama işlemi bitince saçlar, hafif nemli şekilde kurutulur. Nemli saçlara boya yapılıyor gibi Fitness Keratin Bakım uygulaması yapılır. Tüm saçlara uygulanır. Saç diplerine ve saç derisine sürülmemesi gerekir.15-20 dakika kadar kuruması için beklenir. Ardından yavaş hareketlerle ve dikkatlice saça düz fön çekilir. Düz fönün, dayanabileceğiniz en yüksek ısıda çekilmesi gerekir. Fön işleminden sonra saçlar tutamlara ayırılıp, yüksek derece kullanılarak düzleştirme işlemi yapılır.Her bir tutamın üzerinden 2-3 kez geçtiğinize emin olmalısınız. Düzleştirme işleminin ardından kalıcılığı sağlamak için saçlar 2 gün boyunca bekletilir. 2.günün sonunda
  • Fitness Keratin Bakımı ve Kalıcı Brezilya Fönünün dayanıklı ve kaliteli olması için tuz içermeyen Fitness Professional Bakım Sonrası Tuzsuz şampuan ile yıkamanız büyük önem taşır. Saçlarınızı istediğiniz sıklıkta yıkayabilirsiniz. Banyo sonrasında basit bir fön çekmeniz yeterli olacaktır. Fitness Professional Tuzsuz Şampuan Brezilya keratin yada bakım keratini uygulamalarından sonra kullanılması tavsiye edilir. Saçtaki uygulanan keratinin daha kalıcı olmasına yardımcı olur. Özel tuz içermeyen formülü ile saçın yıpranmasına engel olur ve dökülen, sönük, kırılgan, cansız saçları ortadan kaldırır. Hassas ve ağır işlem görmüş saçların daha parlak ve güçlü bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Formülündeki Aloe vera ile saçınızdaki nemi hapseder uzun süreli parlaklık sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Keratin
Geri Bildirim Ver