Fitness Professional Brezilya Fönü Keratin Bakımı 1000 ml Kalıcı Onarıcı Ve Saç Düzleştirici

268,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
268,90 TL

Ürün Bilgileri

Fitness Professional Brezilya Fönü Keratin Bakımı 1000 ml Kalıcı Onarıcı Ve Saç Düzleştirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Avoxcin Satıcı Ünvanı: GÖKÇE İTRİYAT KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0400057053600001 Vergi Kimlik Numarası: 4000570536
    Bu ürün Avoxcin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sam Fitness Professional Keratin Bakımı ve Brezilya Fönü, kıvırcık ya da dalgalı saçların uzun süre düz kalmasını sağlayan bir saç bakım ürünüdür.Ürünü saçınıza uygulayarak 4 ile 6 ay boyunca düz kalmasını sağlayabilirsiniz.Ürünü saçınıza uygularken kullanım kurallarına bağlı kalırsanız istediğiniz sonuca kolayca ulaşabilirsiniz. Etkileri: Ürün, saç düzleştirme işlemlerinde kullanılan keratin kompleksi içerir.Ürünün uygulanmasıyla saça keratin yüklemesi yapılır ve saçın uzun süre düz kalması sağlanır.Keratin, saçın en önemli yapı taşlarından birisidir.Keratinli bakım ürünü olan Sam Fitness Professional Keratin Bakımı, yoğun keratin içeriği ile saça canlılık, ışıltı ve parlaklık verir.Sağlıklı ve güzel bir görünüm kazandırır.Sam Fitness Professional Keratin Bakımı saçınızı besler, nemlendirir ve 6 aya kadar düz kalmasını sağlar.Saçınızın yapısını korur ve uzun süreli fön etkisi ile sizi sık sık kuaföre gitmekten ya da fön çekmekten kurtarır.Kuaförde yapıldığı gibi ev ortamında da kolayca uygulanabilir.Boya ve benzeri kimyasal işlemlerle matlaşmış ve yıpranmış saçları onarır. Saçlardaki elektriklenmeyi alır, kabarmasını engeller.Sam Fitness Professional Keratin Bakımı saçlara derinlemesine keratin yüklemesi yaptığı için kıvırcık saçları düzleştirirken aynı zamanda bakım yaparak güzelleştirir. Keratin Bakımı Nasıl Yapılır? Nasıl Uygulanır? Saçlar, Sam Fitness Professional Tuzsuz Şampuan ile 2 kez yıkanır ve iyice durulanır.Şampuanlama işleminin ardından saç kremi kullanılmaz.Yıkama işlemi bitince saçlar, hafif nemli şekilde kurutulur.Nemli saçlara boya yapılıyor gibi Sam Fitness Professional Keratin Bakımı uygulaması yapılır.Tüm saçlara uygulanır.Saç diplerine ve saç derisine sürülmemesi gerekir.15-20 dakika kadar kuruması için beklenir.Ardından yavaş hareketlerle ve dikkatlice saça düz fön çekilir.Düz fönün, dayanabileceğiniz en yüksek ısıda çekilmesi gerekir.Fön işleminden sonra saçlar tutamlara ayırılıp, yüksek derece kullanılarak düzleştirme işlemi yapılır.Her bir tutamın üzerinden 2-3 kez geçtiğinize emin olmalısınız.Düzleştirme işleminin ardından kalıcılığı sağlamak için saçlar 2 gün boyunca bekletilir.2.günün sonunda
  • Sam Fitness Professional Keratin Bakımı ve Kalıcı Brezilya Fönünün dayanıklı ve kaliteli olması için tuz içermeyen Sam Fitness Professional Tuzsuz Şampuan ile yıkamanız büyük önem taşır.Saçlarınızı istediğiniz sıklıkta yıkayabilirsiniz.Banyo sonrasında basit bir fön çekmeniz yeterli olacaktır. Uyarı: Ürünü saçınızın boy ve yapısına göre gerektiği miktarda uygulayınız. Fazla ya da eksik uyguladığınızda doğru sonuçlar alamayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Parlaklık Verici
Geri Bildirim Ver

Fitness Saç Düzleştirici Keratin Bakımı Brezilya Fönü

Saçı düzleştirmek veya fön çekmek de saça en sık uygulanan işlemlerin başında gelir. Özellikle de dalgalı veya kıvırcık saçları olan kişilerin saçlarını daha rahat kullanmak için veya saçlarının daha bakımlı görünmesi için sık sık bu işlemlere başvururlar. Fakat sıklıkla bu işlemleri yaptırmak hem saçı yıpratır hem de oldukça zaman ister. Fitness Professional saç düzleştirici keratin bakımı saçın sık sık fön gibi işlemlere maruz bırakılmadan düz kalmasını amaçlayan bir saç ürünüdür.

 
  • Fitness saç düzleştirici keratin bakımı brezilya fönü 1000 ml olarak satılır.
  • Saçın uzun süre fönlü gibi düz kalmasını sağlar.
  • Fitness saç düzleştirici keratin bakımı brezilya fönü 656534434 saça artı olarak bakım da yapar.

Keratin Bakımı Brezilya Fönü 1000 ml Özellikleri

Fitness Professional Saç Düzleştirici Keratin Bakımı Brezilya Fönü 1000 ml Özellikleri

Fitness professional saç düzleştirici keratin bakımı içeriğinde saç düzleştirme işlemlerinde kullanılan keratin kompleksi bulunur. Ürünün uygulanması ile saça keratin yüklemesi yapılır. Bu da saçın yaklaşık 4-6 ay boyunca fön çekilmiş gib düz kalmasını sağlar. Keratin saçın en önemli yapı taşlarından biri olduğu için bu yükleme ile saça yoğun bir bakım yapar. Saçın çok daha bakımlı olmasını ve parlak gözükmesini sağlar. Saça verdiği sağlıklı ve hacimli görünüm sayesinde saç çok daha sağlıklı ve güçlü de görünür. Fitness saç düzleştirici keratin bakımı brezilya fönü sayesinde çok daha sağlıklı görünen saçlar uzun süre dümdüz kalır.

 

Fitness Saç Düzleştirici Brezilya Fönü Nasıl Uygulanır?

Fitness Saç Düzleştirici Keratin Bakımı Brezilya Fönü Nasıl Uygulanır?

İlk olarak saçlar Sam Fitness Professional tuzsuz şampuan ile iki defa yıkanır ve iyice durulanır. Şampuanlama işlemi sonrasında saç kremi kullanılmaz. Yıkama işlemi sonrasında saçlar hafif nemli kalacak şekilde kurutulur. Nemli saçlara Fitness professional saç düzleştirici keratin bakımı uygulanır. Ürünün saç diplerine ve saç derisine temas etmemesi gerekir. Ürün bütün saç boylarına uygulandıktan sonra 15-20 dakika kadar saçın kuruması beklenir. Ardında çok dikkatlice ve yavaş hareketlerle saça düz fön çekilir. Düz fönün dayanılabilecek en yüksek ısıda çekilmesi gereklidir. Fön işlemi sonrasında saçlar tutamlara ayrılarak yüksek ısıda düzleştirilir. Bu esnada her tutamın üzerinden 2-3 kez geçilmesi gerekir. Bu işlemler yapıldıktan sonra saçlar iki boyunca yıkanmaz. Sonrasında ize saçların Sam Fitness Professional keratin bakımının dayanıklı ve kaliteli olması için tuz içermeyen Sam Fitness Professional tuzsuz şampuan ile yıkamanız büyük önem taşır. Saçlarınızı istediğiniz sıklıkla yıkabilirsiniz. Her yıkamadan sonra basit bir şekilde kurutmak yeterli olacaktır.

 

Fitness Saç Düzleştirici Kimler Tarafından Kullanılabilir?

Fitness Saç Düzleştirici Brezilya Fönü Kimler Tarafından Kullanılabilir?

Fitness saç düzleştirici brezilya fönü saçları kıvırcık ya da dalgalı olan ve saçlarını düz kullanmak isteyen kişilerin kullanımı için uygundur. Etkili kullanım için saçın çokluğuna ve uzunluğuna göre gerekli miktarda kullanılması gereklidir. Saç düzleştirici keratin bakımı kalıcı onarıcı brezilya fönü 1000 ml fiyatı hakkında detaylı bilgiye Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Fitness professional saç düzleştirici keratin bakımı brezilya fönü kullanıcılarının deneyimlerini okumak için yorumlar kısmını inceleyebilirsiniz.