Fitmaya Kemik Iliği Saç Maskesi 5li Set, Yıpranmış - Yanmış - Dökülen Saçlar Için Onarıcı Maske

1.075 TL
(215 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fitmaya Kemik Iliği Saç Maskesi 5li Set, Yıpranmış - Yanmış - Dökülen Saçlar Için Onarıcı Maske

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7MAYA Satıcı Ünvanı: KUZEY TANKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8200282059
    Bu ürün 7MAYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler: Dana Kemiği İliği, hindistan cevizi yağı, lavanta yağı, bal mumu, keten tohumu, E vitamini. Zamanla çok fazla kimyasal işlem görmüş ve yıpranmış, dökülen saçları kemik iliği saç maskesi kürleri ile daha sağlıklı hale getirmek mümkün. Kemik iliği içeriği yüksek lifli ve kolajen barındıran bir proteindir. Doğanın mucizesi, dana kemiği iliğinden elde edilen ilik yağını zenginleştirerek maksimum fayda sağlayacak kıvama getirerek sunduğumuz için büyük bir onur duyuyoruz. 1 kürümüz 40mldir. Saf ilik yağı olduğu için diğer kürleri buzdolabında saklamanızı öneriyoruz çünkü evde gelebilecek güneş ışınları ya da başka şeylerden etkilenmesin. Dışarda da durabilir ancak daha fresh olsun diye buzdolabının alt kısmında tutmanızı tavsiye ediyoruz. Yaz aylarında dışarda bırakırsanız yağ formatını alır, kış aylarında daha katıdır. Kargo ile gönderdiğimizde bozulmaz mı diye sorular alıyoruz. Hayır bozulmaz, çünkü içerisinde e vitamini doğal raf ömrü uzatıcı etki yapıyor. 5 hafta boyunca dışarıda kür kalmasın diye buzdolabında muhafaza edilmesini öneriyoruz. Not: Kimyasal içermeyen ve yenilebilir bir ürün olduğundan her yaştan kadın erkek farketmeksizin herkes kullanabilir. Herhangi bir allerjen sorununuz olup olmadığını test etmek için elinizin bir kenarına ok sürüp 10-15 dk bekletip kontrol edebilirsiniz. Kullanımı: Tüm 5 adet 40ml cam kavanozda bulunan kürler size ulaştığı zaman buzdolabında muhafaza edin. Kemik iliği saç maskesi kürünü kullanmadan yarım saat – 40 dk önce buzdolabından çıkarın. Elinizle aldığınızda vücut ısınızda eriyecek. İlk olarak saç diplerinize masaj yaparak yedirin sonrasında da saç uçlarınıza eşit olacak şekilde yedirin. Saçlarınızı toplayıp streç ya da bone ile sarın. En az 2 saat (en fazla bir gerce) beklemenizi öneriyoruz çünkü saf ilik yağı saç maskesi kürü emiliminden bu şekilde maksimum fayda sağlayacaksınız ve streç ile sarılma etkisinden dolayı da vitaminlerin ve kolajenin etkisi daha artmış olacak. (1 geceden fazla bekletmenizi asla tavsiye etmiyoruz, çünkü fazla protein yüklemesinden saçlarınızın nemi kaybolabilir.) Normal şekilde saçınızı yıkayabilirsiniz. Duştan sonra Argan Yağlı – Elma Sirkeli Saç Besleyici Onarıcı’dan saçlarınızın uçlarına çok az sürün. Duştan sonra saçlarınızı kendi haline bırakmanız aslında çok daha iyi ama kurutmanız ve fönlemeniz gerekiyorsa da makinenin en düşük ısı derecesinde saçlarınızı kurutun. Kemik İliği Maskesi ile Saç bakımını 5 hafta yapmanızı öneriyoruz, haftada 1 veya 2 kere. Tercih tamamen size kalmış. Eğer saçlarınız çok kısaysa 1 kürü ikiye bölüp yarısını yaptıktan sonra buzdolabına kaldırın, iki gün sonra geri kalanını uygulayın. Ancak lütfen en doğru şekilde sonuç görmek için tüm 5li seti tamamlayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 0-199 ml
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Fitmaya TY2021-1 Yıpranmış-Yanmış ve Dökülen Saçlar İçin Onarıcı Kemik Iliği Saç Maskesi 5'li Set

Fitmaya kemik iliği saç maskesi 5’li set, yıpranan saçları tamamen doğal malzemeler ile yeniden canlandırmaya yardımcı olur. Yüksek lif ve kolajen barındıran kemik iliği, işlem görmüş saçları dipten uca tedavi eder ve parlaklık kazandırır. Uzun yıllar boyu, boya ve ısıya maruz kalmış saçlarda bile etkisini göstermeyi başarır. Uygulaması oldukça kolaydır ve saçınızda rahatsız edici kalıntı bırakmaz. Fitmaya kemik iliği saç maskesi 5’li set ilk kullanımdan itibaren etkilerini göstermeye başlar. Siz kürleri tamamladıkça, bu etkiler daha da gözle görülür hale gelmeye başlar. Ciltte yanma ve kızarıklıklara sebep olmaz. Temin edeceğiniz bir adet 5’li set, uzun süre kullanıma imkan tanır. Saça uygulandıktan ve bekletildikten sonra durulanması gereken bir üründür.

  • Bir paket, 5 kavanoz kürden oluşmaktadır.
  • Doğal malzemelerden üretilmiştir.
  • Uygulaması zahmetsizdir.

Fitmaya Kemik İliği Saç Maskesinin İçeriği Nasıldır?

Fitmaya Kemik İliği Saç Maskesinin İçeriği Nasıldır?

Fitmaya kemik iliği saç maskesi 5’li setin içeriğinde kimyasal ve sağlığa zararlı maddeler bulunmamaktadır. Ürünün içeriğinde bulunan malzemeler şöyledir; dana kemiği iliği, hindistan cevizi yağı, lavanta yağı, bal mumu, keten tohumu, E vitamini. Her bir kür 40 mililitrelik üründen oluşmaktadır. Her alışverişinizde beş adet kür gönderilmektedir. Fitmaya kemik iliği saç maskesinin içerdiği kemik iliği yağından dolayı buzdolabında saklanması önerilir. Ancak güneş ışınlarından ve çeşitli çevresel etmenlerden korunduğu sürece oda sıcaklığında saklanmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Fitmaya kemik iliği dökülen saçlar için maske 5’li set, hassas saç ve saç diplerinde bile sorunsuz olarak etkilerini gösteren bir üründür.

Fitmaya Onarıcı Saç Maskesi 5’li Setin Faydaları Nelerdir?

Fitmaya kemik iliği saç maskesi 5’li set zamanla yıpranmış saçları onarmaya yardımcıdır. Saç dökülmesinin azalmasına da etkileri bulunmaktadır. Doğal kaynaklı proteinler ve vitaminler saçlarınızın daha parlak görünmesine ve güçlenmesine yardımcıdır. Sertleşmiş saçların yumuşak olmasını sağlar. Kuru saçların neme kavuşmasına yardımcı olur. Durulandığında, saçta yağlı his bırakmadan parlaklık sağlar. Fitmaya kemik iliği saç maskesi 5’li set yorumları, kullanıcılarının gözle görülür sonuçlar aldığı yönündedir. Ürünü haftada bir veya iki kere kullanmak yeterlidir. Üründen en iyi sonuçların alınması için düzenli kullanım oldukça önemlidir. Fitmaya kemik iliği saç maskesi 5’li set fiyatları, kullanıcılarına sunduğu etkiler göz önünde bulundurulduğunda oldukça makuldür.

Fitmaya Dökülen Saçlar İçin Maske Nasıl Kullanılır?

Fitmaya kemik iliği saç maskesi 5’li set, saçta bekletilmesi gereken bir üründür. Ürünü kullanımından yaklaşık yarım saat önce, oda sıcaklığına gelmesi amacıyla buzdolabından çıkarmanız gerekmektedir. Elinize aldığınız bir miktar ürün elinizin ısısıyla daha daha sıvı bir kıvam alacaktır bu sayede ürünü saçınıza uygulamanız kolaylaşır. Maskeyi önce saç diplerine masaj yaparak, daha sonra da tüm saçlarınıza dipten uca, iyice yedirerek uygulamanız gerekmektedir. Daha sonra saçlarınızı dilediğiniz şekilde toplayıp bir saç bonesine veya streç filme sarmanız gerekir. Saç maskesini en az iki saat, en fazla tüm gece boyunca saçınızda tutabilirsiniz. Mümkün olan en iyi verimi almanız için gece boyu saçınızda tutmanız önerilmektedir. Ardından normalde saçınızı nasıl yıkıyorsanız, ürünü o şekilde durulamanız yeterli olacaktır. Fitmaya kemik iliği onarıcı saç maskesi 5’li set, kolay uygulanabilen bir ürün olduğundan dolayı, kullanımında süreklilik sağlamak sizler için zor olmayacaktır. Evinizden çıkmanıza gerek kalmadan, profesyonel bitişli saç bakımını sizlere sunar. Biten ürününüzü Trendyol üzerinden rahatlıkla yeniden temin edebilirsiniz.