Fiskobirlik Şeker İlavesiz Fındık Ezmesi 300 gr

195 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
242,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fiskobirlik Şeker İlavesiz Fındık Ezmesi 300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFOR MEDIKAL CİHAZLAR VE ÖZEL SAĞ.HIZ.SA Satıcı Ünvanı: EFOR MEDİKAL CİHAZLAR VE ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325043865400011 Vergi Kimlik Numarası: 3250438654
    Bu ürün EFOR MEDIKAL CİHAZLAR VE ÖZEL SAĞ.HIZ.SA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek lif ve prebiyotik bileşen içerir. Içindekiler Fındık %65, izomalt, inülin %12, Dikkat ürün üzerindeki yağ tabakası fındığın doğal yağı olup bozulma belirtisi değildir.Enerji ve besin öğeleri Energy and nutrıtıon value100g için Perf100g enerji(kcal) / enegry(kcal)495/2069yağ(g) / fat(g)42doymuş yağ(g) / saturated fat(g)2trans yağ(g) / trans oil(g)0karbonhidrat(g) / carbonhydrate(g)40protein(g) / protein(g)18tuz(g) / salt(g) 0şeker(g) / sugar(g)2polioller(g) / polyol(g)29*beklenen etkinin görülmesi için prebiyotik bileşen tüketiminin en az 5g/gün olması gerekmektedir. Şeker fındığın doğal yapısından gelmektedir. Izomalt şeker pancarından elde edilen şeker ikamesidir.
Geri Bildirim Ver

Fiskobirlik Şeker İlavesiz Fındık Ezmesi

Karadeniz Bölgesi’nde özenle yetiştirilen fındıklar mevsimi geldiğinde aynı özen ve dikkatle toplanır. Toplandıktan sonra kabuklarından ayrılan fındıklara önce güzel bir şekilde kavrulma işlemi gerçekleştirilir daha sonra dövülür. Dövülerek püre haline getiren fındıklar kahvaltılıklar arasında en vazgeçilmez ürün olarak yerini almaktadır. Fiskobirlik fındık ezmesi Karadeniz’in eşsiz topraklarında yetişen fındıklardan özenle hazırlanmaktadır. Mineral, vitamin ve enerjinin yoğun olarak bulunduğu fındık ezmesini çocuklar ve yetişkinler güvenle ve rahatlıkla kullanabilir. Yoğun bir enerji deposu olduğu için özellikle sporcular ve spor yapan kişiler tarafından sıkça tercih edilir. Fiskobirlik fındık ezmesi Türk Standartlarına uygun olduğuna dair aldığı belge ile kalitesi ve lezzetini tescil ederken ailelerinde çocuklarına gönül rahatlığı ile yedirmesini desteklemiştir.

 
  • Yüksek oranda mineral, vitamin ve enerji içerir.
  • Eşsiz tadı ve kokusu ile vazgeçilmez.
  • Yüksek besleyicilik ve doygunluk içerir.

Fiskobirlik Şeker İlavesiz Fındık Ezmesi Özellikleri

Fiskobirlik Şeker İlavesiz Fındık Ezmesi Özellikleri

8691641770647 ürün koduna sahip Fiskobirlik şeker ilavesiz fındık ezmesi doyuruculuğu ve besleyiciliği fazla olan bir ürün olarak sofralarda yerini almaktadır. Bunun en büyük nedeni ise yüksek oranda protein, karbonhidrat ve yağ içeriğine sahip olmasıdır. Zengin besin değerlerine sahip olan fındık ezmesi vücudun ihtiyacı olan enerjiyi sağlarken vücut ısısını dengeleyerek dış etkenlere karşı da koruma sağlar. İçerdiği B1, E vitaminleri ve demir, fosfor, potasyum ile zenginleştirilmiş bir formüle sahip olan fiskobirlik fındık ezmesi cam kavanozlarda sunulmaktadır. Hem kullanımı kolay hem de korunmasını destekleyen cam kavanozlar serin yerlerde muhafaza edilerek ürünün kalitesinin ve tadının bozulmasına engel olur. Çocuklara kahvaltıyı sevdiren, güne güzel başlatan ve enerjik bir gün geçirmelerine yardımcı olan fındık ezmesini hem kahvaltı sofralarında hem de ara öğünlerinde tüketebilirsiniz. Fiskobirlik fındık ezmesi ile farklı tarifler deneyebilir ve sadece ekmeğe sürerek değil mini atıştırmalıklar ya da farklı lezzetler keşfedebilirsiniz.

 

Fiskobirlik Şeker İlavesiz Fındık Ezmesi Sağlıklı Mı?

Fiskobirlik Şeker İlavesiz Fındık Ezmesi Sağlıklı Mı?

Fiskobirlik şeker ilavesiz fındık ezmesi 300 gr cam kavanoz içerisinde tüketiciye ulaşmaktadır. İçerdiği pek çok zengin besin kaynağı ve vitaminler sayesinde insanlar için faydası yüksek olan bir besindir. Tadı, kokusu ve kıvamı ile çok sevilen Fiskobirlik fındık ezmesi sağlığı koruyucu ve destekleyici içeriği ile göz önüne çıkmaktadır. Günlük tüketiminde yeteri miktarda alım sağlanırsa vücut direncini artırır, kan basıncını dengeler ve stres, kaygı oranını minimuma indirerek mutluluk hissi verir. Yüksek lif içeriğine sahip olması tüketen kişilerin daha uzun süre tok hissetmelerine neden olur ve bu tokluk hissi ile de odaklanmalarını sağlar. Bu yüzden özellikle çocuk ve gençler olmak üzere sporcular ve yetişkinler için de önemli bir besindir. Fiskobirlik şeker ilavesiz fındık ezmesi yorumları ile kullanıcıların görüşlerini ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

 

Fiskobirlik Şeker İlavesiz Fındık Ezmesi Uygun Fiyatlarla

Fiskobirlik Şeker İlavesiz Fındık Ezmesi Uygun Fiyatlarla

Fiskobirlik şeker ilavesiz fındık ezmesi fiyatı belirlenirken dikkat edilen en önemli kriterler ürünün sağladığı avantaj ve özelliklerdir. Fiskobirlik güvencesi ve kalitesi ile üretilen fındık ezmesi sağlık açısından koruyuculuğu yüksek cam kavanozlarda sunulur. Fındıkların toplanması, ayıklanması, dövülmesi gibi her bir süreç büyük bir özveri ve dikkat ile gerçekleştirilmektedir. Bütün bu kriterler ürünün fiyatının belirlenmesini sağlarken aynı zamanda kalitesini de ortaya çıkarmaktadır. Şeker ilavesiz 300 gr fındık ezmesinin içerisinde %65 oranında fındık bulunur. Şeker fındığın içerisinde bulunan doğal yapıdan gelmekte olup ekstra ilave edilmemektedir. Fındık ezmesinin yüzeyinde bulunan yağ ürünün doğal bir belirtisidir. Bu yağ tabakası ürünün bozulduğu anlamına gelmemektedir. Ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.