Fiskobirlik Kavrulmuş İç Fındık Vakumlu 1000 gr

499 TL
(499 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
545,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fiskobirlik Kavrulmuş İç Fındık Vakumlu 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GANİY Kuruyemiş Satıcı Ünvanı: GANİY KURUYEMİŞ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0389189444900001 Vergi Kimlik Numarası: 3891894449
    Bu ürün GANİY Kuruyemiş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kabukları kırılarak çıkartılan iç fındıkların kavrulması ve dış zarlarının atılması ile elde edilen, en çok %3 oranında nem taşıyan bir üründür.
Geri Bildirim Ver

Fiskobirlik Kavrulmuş İç Fındık ile Güne Enerjik Başla

Huşgiller ağaç ailesinin bir üyesi olan fındık, genellikle Karadeniz bölgesinde üretimi daha yoğun yapılan bir kuruyemiştir. Fındık gerek kuru yemiş olarak gerekse diğer gıda maddelerinin bir unsuru olarak yoğun şekilde tüketilen besinlerden biridir. Türkiye, İspanya, İtalya, Azerbaycan, Gürcistan ve daha birçok ülkede fındık üretimi yapılabilmekte. Türkiye’de ise fındık üretimi ikliminin bir getirisi olarak Karadeniz bölgesinde yoğunlaşmış durumdadır. Trabzon, Rize, Zonguldak, Sinop, Giresun, Ordu ve Artvin gibi şehirlerde fındık üretimi yoğunlaşmış durumda. Bir fındık fidanı, dikiminden yaklaşık 5-6 yıl sonra meyve vermeye başlar. Fındık ağaçlarının ömrü yaklaşık 50-60 yıldır ancak en fazla verim sağlanan dönemleri 30-40 yaş civarıdır. Fiskobirlik kavrulmuş iç fındık ile Türkiye’nin dört bir yanından toplanan lezzetli fındıklar sizinle buluşmak üzere vakumlu poşetinde sizleri beklemektedir. Fiskobirlik kavrulmuş iç fındık vakumlu 1000 gr sıklıkla tercih edilir.

  • Kavrulmuş Fındık
  • Vakumlu Poşet
  • %3 Yağ Oranı

Fiskobirlik Kavrulmuş Fındık İçi Faydaları

Güçlü bir magnezyum kaynağı olan fındık, kemikleriniz için oldukça faydalı bir yemiştir. Kemik erimesini engellerken kemiklerinizin güçlenmesine de yardımcı olur. E vitamini açısından oldukça güçlü bir besin olan fındık hücre yenileyici ve kanseri önleyici etkileri ile sağlığınızı destekler. Kalsiyum ve mineraller açısından zengin olan fındık, kas ve eklem ağrılarınıza da iyi gelir. Fındığın düzenli tüketilmesi, kan dolaşımınızı düzenler ve mevsimsel hastalıklara karşı bağışıklığınızın güçlenmesine yardımcıdır. Kalp ve damar hastalıkları için de önemli bir koruyucu yardımcı olan fındık kan şekeri düzeyinizin de dengelenmesine yardımcıdır. Kolesterol dengenizi sağlayan ve olumlu yönde etkileyen oleik aside sahiptir. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korur. Antioksidan bakımından zengin olduğu için cilt üzerinde birçok olumlu etkiye sahiptir; yaşlanmayı geciktirir ve cildi güzelleştirir. Tüm bu özellikleri Fiskobirlik kavrulmuş iç fındık için de barınıdırır. Fiskobirlik kavrulmuş iç fındık vakumlu sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Fiskobirlik Kavrulmuş Fındık İçi Özellikleri

Fiskobirlik’in 84 yıllık tecrübesi ve Türkiye’nin dört bir tarafından gelen en lezzetli fındıkların birleşimi ile Fiskobirlik kavrulmuş iç fındık paketi sizlerle. Fiskobirlik kavrulmuş fındık vakumlu 1 kg paketiyle, en taze haliyle sizlerle. Fiskobirlik paketlerindeki fındıklar hasat zamanında toplanarak en hijyenik koşullarda ve son teknoloji sistemlerle kabuklarından ayrılır ve vakumlu poşetler içerisine en taze haliyle sizlere ulaştırılmak için paketlenir. Kabukların kırılmasından sonra dış zarların ayrılması ve iç fındıkların kavrulmasıyla ortaya çıkan fındıklardan oluşan paketin içerisindeki fındıkların yağ oranı en fazla %3’tür. Ordu ve Giresun kentleri başta olmak üzere Türkiye’nin en kaliteli fındıkları kullanılarak doldurulan vakumlu paket sizlerle buluşmak üzere hazır. Fındık işleme tesislerinde hijyenik koşullara uyularak yüksek teknolojik aletlerle hazırlanan ürünler Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) Uygunluk Belgesine sahiptir. Kavrulmuş iç fındık 1 kg sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Fiskobirlik Fındık İçi ile Farklı Tarifler

Fındık hem bir kuru yemiş olarak hem de leziz yemeklerinizin içine koyarak tüketebileceğiniz enerji deposu bir besin kaynağıdır. Fındık aynı zamanda, sıcak çikolata, kahve gibi sıcak içeceklerin üzerine de ekleyebileceğiniz bir lezzettir. Fındıklı krokan, iç pilavlı tavuk dolması, tava pidesi, tepside bayat ekmek pizzası, elmalı crumble, fırında lavaş pizza, tava çöreği, biber sarma, fındık fıstıklı katmer, kıymalı karnıyarık böreği, saksı kebabı, pırasa köftesi, kremalı mantarlı erişte, fırında kremalı ıspanak graten gibi lezzetler içerisine veya üzerinin süslemesine fındık ekleyebileceğiniz muhteşem tarifler arasındadır. Fiskobirlik kavrulmuş iç fındık vakumlu 1000 gr yorumları tüketicilerin Fiskobirlik fındıklarını lezzetli bulduklarını ve yeniden almak istediklerini gösterir. Siz de eşsiz Fiskobirlik kavrulmuş fındık içi ile bu lezzetin tadını çıkarabilir, farklı lezzetleri fındık parçalarıyla daha güzel hale getirebilirsiniz. Fiskobirlik kavrulmuş iç fındık vakumlu 1000 gr 8691641020148 ürününü Trendyol'da inceleyerek satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.