7
Fındık kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Fiskobirlik Kavrulmuş Fındık Vakumlu 1kg

529 TL
(529 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fiskobirlik Kavrulmuş Fındık Vakumlu 1kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fesleğen Satıcı Ünvanı: SAYINLAR GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ PAZARLAMA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0756003847000011 Vergi Kimlik Numarası: 7560038470
    Bu ürün Fesleğen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 13-15 kalibre fındık tanelerinden oluşmaktadır.
  • Vakumlu paketlerde hava almayacak şekilde muhafaza edilmiştir.
  • Birinci kalite yeni sezon ordu ve giresun fındığından üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver

Fiskobirlik Kavrulmuş Fındık Vakumlu 1 kg

Türkiye’de yoğun olarak Karadeniz bölgesinde yetişmekte olan fındık, Huşgiller ailesinin ılıman iklimleri seven üyesidir. Fındık, ağaçta sert bir kabuk içerisindedir. İçerisinde bol miktarda yararlı yağlar ve nişasta barındırır. Demir, potasyum, kalsiyum ve magnezyumun yanı sıra çinko bakımından da zengindir. Ayrıca içeriğinde E vitamini, protein ve Omega 3 barındırır. Fiskobirlik fındık özel hava almayan vakumlu paketlerde saklanır. Böylelikle tazeliği korunur. Tatlıların ve et yemeklerinin lezzetine lezzet katan kavrulmuş fındık ile birçok yemek tarifinde farklılık yaratabilirsiniz. Fiskobirlik kavrulmuş kuruyemiş Ordu ve Giresun illerinden özenle toplanır. Fındık, içerisindeki besin maddeleriyle enerji verebilir ve zinde kalmanıza yardımcı olabilir. Fiskobirlik’in özenle seçilen fındıklarını siz de gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Birinci kalite Ordu ve Giresun mahsulü
  • Özel vakumlu paketlerde muhafaza
  • Kavrulmuş taze ve lezzetli ürün

Fiskobirlik Kavrulmuş Vakumlu Fındık 1 kg Özellikleri

Fiskobirlik Kavrulmuş Vakumlu Fındık 1 kg Özellikleri

Sadece Türkiye’de 18 farklı fındık çeşidi bulunur. Bu ürünün kırılmış ve öğütülmüş formlarını tatlı tariflerine ve dondurmalara ekleyebilirsiniz. Belli işlemlerden geçirildikten sonra yağ ve sos olarak da tariflerinizde severek yer verebilirsiniz. Ezme olarak kahvaltılarda, ara öğünlerde ve günün her anında sade veya ekmek üstü olarak keyifle tüketebilirsiniz. Fındık iyi bir lif kaynağıdır. Bu ürünü günde ortalama 100 g tüketebilirsiniz. Tatlılarınızda hem iri taneli hem de toz halinde kullanabilirsiniz. Fiskobirlik vakumlu fındık taze olduğu için kolayca öğütülür. Ürünü parfe ve pastalarınızı süslemek için tercih edebilirsiniz. Bu ürün enfes bir lezzet sunmasıyla birçok insanın tercih ettiği bir kuruyemiş türüdür. Taze çekilmiş ürünü atom tatlısı, kurabiye, çıtır çikolata topları, kadayıf dolması, melomakarona, malaga, brownie, pasta, tart gibi bir çok tatlıda severek ve güvenle kullanabilirsiniz.

Fiskobirlik Kavrulmuş Vakumlu Fındık 1 kg Yorumları

Fiskobirlik Kavrulmuş Vakumlu Fındık 1 kg Yorumları

Fındıkları özel yöntemle öğüterek un yerine kullanabilirsiniz. Fındık unu, beyaz una nazaran besin değerleri bozulmamış sağlıklı yağlar, lif ve protein içerir. Bu un ile sağlıklı kekler, kurabiyeler, tatlılar, lezzetli atıştırmalık tarifler hazırlayabilirsiniz. Besin değeri yüksek olan Fiskobirlik kavrulmuş ürünlerini et, tavuk ve sebze yemeklerinde de tercih edebilirsiniz. Bu kuruyemiş likör yapımında da kullanılır. Siz de bu ürünü kullanarak lezzetli ve farklı içecekler elde edebilirsiniz. Bu besleyici gıda yemek ve tatlılarda tercih edildiği gibi salatalara da ayrı bir lezzet katar. Günlük omega yağ ihtiyacınızı karşılamak için üründen bir avuç kadar yemeyi tercih edebilirsiniz. Zengin besin değeri sayesinde vitamin ihtiyacınızı iyi şekilde karşılayabilir. Müşterilerin ürünü satın aldıktan sonra yaptığı değerlendirmelere Fiskobirlik kavrulmuş fındık vakumlu 1 kg yorumları kısmından rahatlıkla ulaşabilir ve okuyabilirsiniz.

Fiskobirlik Kavrulmuş Vakumlu Fındık 1 kg Fiyatları

Fiskobirlik Kavrulmuş Vakumlu Fındık 1 kg Fiyatları

Bu ürünün içerisindeki protein, lif ve yüksek yağ bileşenleri tokluk hissini artırabilir ve aşırı yeme isteğini koruyabilir. Sevdiklerinize tatlı bir sürpriz için bir miktar ürünü çikolataya ekleyerek kendi tariflerinizi yapabilirsiniz. Fiskobirlik kavrulmuş fındık vakumlu 1 kg ürünün leziz yapısı ile ikramlıklarınızda farklılık yaratabilirsiniz. Fiskobirlik markalı fındıkları soslara katarak yemeklerinize hoş ve leziz bir alt yapı oluşturabilirsiniz. Toz haline getirip panko olarak tercih edebilirsiniz. Bu ürün, her yaşta severek tüketilen bir kuruyemiş çeşididir. Yoğun lezzeti ve sağlıklı olması ile sıcak veya soğuk içeceklerinizi hem süslemek hem de lezzet katmak için tercih edebileceğiniz bir üründür. Tok tutması sayesinde diyet yaparken de tüketebilirsiniz. Fiskobirlik kavrulmuş fındık vakumlu 1 kg fiyat açısından uygun ve bütçe dostudur. Bu ürünü Trendyol’dan inceleyerek fiyat avantajlarıyla sipariş verebilirsiniz.