FiSKARS 112490 Powergear X Lopper Bypass L Lx98

2.950 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3.500 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.429 TL

Ürün Bilgileri

FiSKARS 112490 Powergear X Lopper Bypass L Lx98

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZiraatBahçesi Satıcı Ünvanı: YASİN ERYİĞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3770398963
    Bu ürün ZiraatBahçesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fiskars 112490 powergear™ x lopper bypass l lx98çapı 50 mm'ye kadar olan taze odunların ağır kesimi içindalların kolay tutulması ve temiz kesimler için baypas bıçaklarıkavisli alt bıçak sayesinde optimal yakalama1. Daha az zorlanma ve daha az ağrı benzersiz patentli mekanizmamız sayesinde, powergear size üç kat daha fazla güç verir. Hassas yüzeyli paslanmaz çelik bıçaklar ve sürtünme azaltıcı ptfe bıçak kaplamasının denklemlere eklenmesi ve gerçek bir kesme kenarı kombinasyonuna sahip olmanız. 2. Uzun sürecek inşa fiskars, çalışkan, dayanıklı araçlar yaratmak için dünyaca ünlüdür. Powergear x bu güzel geleneği takip ediyor. Paslanmaz çelik bıçakların yanı sıra hava koşullarına dayanıklı, hafif ve yine de inanılmaz derecede güçlü bir alüminyum şaft vardır. 3. Daha fazla konfor için tasarlandı bir ton kesim yaptığınızda durmak gibi hissetmek kolay. Mutlu bir şekilde powergear x, daha fazla konfor için özel olarak tasarlanmıştır. Softgrip malzemesi ve 3d kontur kalıplama, onu tutmak için daha az güce ihtiyacınız olduğu anlamına gelir. Bunu hafif alüminyum şaftla birleştirin ve daha uzun süre kullanacağınızı garanti ederiz.
Geri Bildirim Ver