Fisher Price Salıncak 3'ü Bir Arada Bfh07

13.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.635 TL

Ürün Bilgileri

Fisher Price Salıncak 3'ü Bir Arada Bfh07

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: alinonline Satıcı Ünvanı: TOLGA UMUT GÜLEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4170882674
    Bu ürün alinonline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fisher Price 3’ü 1 Arada Salıncak - Bebek Koltuğu, Sallanan Sandalye, Oyuncak Barı Dahil, Yenidoğandan 18kga Kadar, 6 Kademeli Sallanma Hızı, 18 Melodili - BFH07-BFH07 6 kademeli sallanma hızı, rahatlatıcı doğa sesleri içeren 16 melodisi ve çıkarılabilir oyuncak barıyla bebeğiniz için muhteşem bir salıncak! Bebeğinizin yemek, uyku veya oyun saatinde sabit bir koltuk ya da sallanan sandalye olarak kullanabilirsiniz. 18 kga kadar olan çocuklar için sallanan sandalye olarak kullanılabilirsiniz. En sevilen üç bebek ürünü bir arada, üstelik doğumdan çocukluğuna dek bebeğinizle birlikte "büyüyor"! Sallanma modunda iken SmartSwing Teknolojisi, 6 kademeli sallanma hızını kullanıma sunuyor. Bu sayede bebeğinizi sakinleştirip, onun rahatlatmasını sağlayacak doğru hızı seçebilirsiniz. SmartSwing Teknolojisi ile salıncak bebeğinizin gerçek ağırlığını ölçer (böylece bebeğiniz büyüdükçe salıncağın hızı düşmez) ve itmenize gerek kalmadan sallanmaya başlar. Sallanan sandalye düzeneğinin koltuk kısmı, tutma kollarından tutularak kolayca çerçeveden çıkarılabiliyor ve sabit bebek koltuğu olarak kullanılabiliyor. Sallanan sandalye 18 kga kadar çocuklara uygundur. Bebeğiniz 9 kgı aştığında, sallanan sandalye olarak kullanabilirsiniz. Üç ürün bir arada: Oyuncak barı ile taşınabilir bebek koltuğu ve sallanan sandalye! İki sevimli hayvan dostunun bulunduğu çıkarılabilen yumuşak oyuncak barı, 6 kademeli sallanma hızı özelliğine sahiptir. Koltuk kolları kolayca çıkarılabilir, koltuk minderi kurutucuda kurutulabilir, bebek koltuğu beslemek ve uyku için kilitlenebilir. Sallanan sandalye 18kga kadar çocuklar için uygundur: Salıncak veya yatabilen koltuk/sallanan sandalye kullanımları için maksimum ağırlık: 9 kg. Dik konumda koltuk ve sallanan sandalye kullanımları için maksimum ağırlık: 18 kg. 6 kademeli sallanma hızı ve rahatlatıcı doğa seslerinden oluşan 16 melodi içerir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Renk no color
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver