1
Dönence ve Projektör kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Fisher Price Mutlu Bulutlar Dönence Ve Uyku Arkadaşı Grp99

999,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.189,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fisher Price Mutlu Bulutlar Dönence Ve Uyku Arkadaşı Grp99

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Loco Poco Satıcı Ünvanı: NECO DIŞ TİCARET OYUNCAK PAZARLAMA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630046959400028 Vergi Kimlik Numarası: 6300469594
    Bu ürün Loco Poco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fisher-Price Mutlu Bulutlar Dönence ve Uyku GRP99 Fisher-Price® Mutlu Bulutlar™ Dönence ve Uyku Arkadaşı
  • tepede hareket eden dönencesi, özelleştirilebilir müzikleri, sesleri ve ışıkları ile bebeğinizin mışıl mışıl uyumasına yardımcı olur. Ses sensörü bulunan bu dönence, bebeğinizin sesini algıladığı anda sakinleştirici hareketleri otomatik olarak yeniden başlatır. Beşiğe takılan bu şık dönence aynı zamanda bebeğiniz büyüdükçe uyku rutinini sürdürmeye devam etmek için gece ışıklı, masaüstü uyku yardımcısına dönüştürülebilir. Bebeğiniz büyüyünce bir masa üstü uyku yardımcısı olarak da kullanabilirsiniz. Masa üzerinde duran, hafif ışık sağlayan ve sakinleştirici sesler çıkaran bir uyku arkadaşına dönüşür. Uyku uzmanları tarafından onaylanmış Ready Settle Sleep çalma listesinde müzik ve sesler bulunur. Bunun yanı sıra bebeğin uykuya dalmasına yardımcı olan hafif ışıkları vardır. Bebeğinizin uykusunu bölmeden yeniden başlar! Bebeğiniz ses çıkardığında sensör, dönenceyi otomatik olarak etkinleştirir. Şık tasarımlı dönencede, gözle takip yeteneğini geliştirmeye yardımcı olan renkli yağmur damlalarına sahip pelüş bulutlar vardır. 0-5 aylık bebekler için beşikte, 5 aydan büyük bebekler için masa üzerinde kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Yaş 3+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver