Fisher Price Kelebekli Rüyalar Dönence Cdn41

1.630 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.648,53 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.639 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.700 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fisher Price Kelebekli Rüyalar Dönence Cdn41

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sarf Bilişim (artsrf) Satıcı Ünvanı: SARF BİLİŞİM BÜRO MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0745032928600017 Vergi Kimlik Numarası: 7450329286
    Bu ürün Sarf Bilişim (artsrf) tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fisher Price Kelebekli Rüyalar Dönence CDN41 Bebeğinizin odasını huzurlu bir ortama çevirmeye ne dersiniz? Uçan ayıcıklarla birlikte tavana yansıyan büyülü ışıklarla bebeğiniz huzurlu bir uykuya dalacaktır. Uçan ayıcıklar dönmeye başladığında 5 adet huzur verici ninni ve rahatlatıcı doğa sesleri duyulmaya başlar. 4 değişik aydınlatma seçeneği vardır: 1-Tavan yansıması 2-Gece lambası özelliği 3-Gece lambası ve tavan yansıması bir arada 4-Işıklar kapalı Uzaktan kumanda bebeğinizi rahatsız etmeden dönencenin çalışmasını veya kapanmasını sağlar. Daha ileriki yaşlarda gece lambasını bebeğinizin şifoniyerine asabilir ve tatlı rüyalar görmesini sağlayabilirsiniz. 2 adet AA ve 4 adet D pil (dahil değildir). 0+Yaş.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver

Fisher Price Kelebekli Rüyalar Dönence Cdn41

Bebeğinize daha iyi bir uyku deneyimi sunmanın en kolay yolu, Fisher Price Kelebekli Rüyalar Dönence! Sağladığı sakinleştirici özellikler sayesinde çocukların uykuya dalmasını kolaylaştıran Fisher Price kelebekli rüyalar dönence Cdn41 ile geceler hem bebekler hem de ebeveynleri için artık çok daha rahat ve konforlu geçecek. Doğa sesleri, yıldız görünümlü ışıkları, sakinleştirici müzik gibi birbirinden farklı özel seçenekler sunan Fisher Price kelebekli dönence, bebeklere adeta anne karnı rahatlığı sunarak aşina oldukları bir ortamda hissettirecek. Bu sayede 5. aya kadar sürmekte olan uyku problemi, tüm bebeklerde sıfıra yakın seyredecektir. Fisher Price bebek kelebekli rüyalar dönence, sağladığı mutlu edici oyuncakları ve müzikleriyle bebeklerin suratlarında memnun edici tebessümler ortaya çıkarır. Fisher Price kelebekli rüyalar dönence, huzurlu, neşeli, mutlu ve sağlıklı bebekler için mutlaka denemeniz gereken bir yardımcıdır.

  • Doğa Sesleri ve Sakinleştirici Müzik
  • Işıklı Yıldız Gösterisi
  • Dönen Sevimli Oyuncaklar

Huzurlu ve Sağlıklı Uyku Deneyimi

Huzurlu Ve Sağlıklı Uyku Deneyimi Adına: Fisher Price Kelebekli Rüyalar Dönence

Bebeğinizin uykusunu maksimum düzeyde alması adına büyük bir yardımcı olma özelliğini taşıyan Fisher Price kelebekli rüyalar dönenceyi Cdn41 koduyla da bulabileceğinizi biliyor muydunuz? Işıklı yıldız gösterisi, dönen sevimli oyuncaklar, rahatlatıcı müzikler sağlamasının yanında kolay kurulabilen ve her yere taşınabilen özellikleri sayesinde birçok ebeveyn tarafından tercih edilen bu ürün, bebeklerdeki uyku sorununu kökünden çözmeyi hedeflemektedir. 30 dakikaya kadar sürmekte olan ninni, sakinleştirici doğa sesleri, kısacası anne karnının huzuruna yeniden kavuşmayı sağlayan müzikler ile bebeğinizin rahat bir uyku çekmesini amaçlamaktadır. Ek olarak Fisher Price kelebekli rüyalar müzikli dönence + projektör olmak üzere 2 modda da başarıyla çalışmaktadır. Böylece, masa üzerine konularak veya bebek arabasına bağlanarak projeksiyon olarak kullanılabilirliği ile bebeğinizin büyüdüğü zaman da harika bir oyuncak olarak görevini sürdürecektir.

Fisher Price Kelebekli Rüyalar Dönence Nasıl Kurulur?

Fisher Price Kelebekli Rüyalar Dönence Nasıl Kurulur?

Fisher Price kelebekli rüyalar dönence kurulumu kısmında büyük başarılara imza atan bir ürün olarak göze çarpmaktadır. Bebek arabasına ve beşiğe bağlanabildiği gibi aynı zamanda projeksiyon olarak bağımsız da çalışmaktadır. İlaveten, dönencenin kumandası kapı koluna rahatlıkla asılabilecek bir biçimde üretilmiştir. Bu kullanışlı özellik sayesinde bebeğinizin uyku anındaki huzurunu hiç bozmadan dönencedeki oyuncakları durdurup başlatabilir, sesi kısabilir ya da yükseltebilir, projeksiyonu kapatıp açabilirsiniz. Beşik ve bebek arabasına oldukça kolay kurulabildiğinden Fisher Price kelebekli rüyalar dönence nasıl takılır sorusunu aklınızda bir sorun haline getirmenize hiç gerek yoktur. Oldukça basit ve anlaşılır bir kurulum sistemine sahiptir. Benzer şekilde kolay kontrol edilebilen yapısı ile dikkat çekmektedir. Ebeveynler açısından herhangi bir zorluk yaşatmadığı gibi bebekler açısından fazlasıyla etkisi görülmüş, sevilen bir üründür.

Fisher Price Kelebekli Dönence Fiyatları ve Kullanıcı Yorumları

Fisher Price Kelebekli Dönence Fiyatları ve Kullanıcı Yorumları

Bebekler üzerindeki rahatlatıcı etkisi gözle görülür bir şekilde belli olan Fisher Price kelebekli dönence ile uykular artık daha rahat! Fisher Price Kelebekli Rüyalar Dönence yorum değerlendirmesi yapıldığında ebeveynleri ve çocukları aynı anda mutlu etmeyi başaran bir tasarıma ulaşıldığı görülecektir. Rahatlatıcı ve eğlenceli oyuncakları sayesinde uykusunu alan bebekler çok daha neşeli olacaktır. Fisher-Price kelebekli rüyalar dönence pil olarak bakıldığında 4 AA pil ile çalışmaktadır. Yanınızda taşıyarak bebek arabasına bağlayabileceğiniz veya projeksiyon olarak her yere götürebileceğiniz bu ürünle her an bebeğinizin mutluluğuna şahit olabilmenin tadını çıkarın. Bununla birlikte Fisher Price kelebekli rüyalar dönence fiyatı bakımından sağladığı tüm faydalara değmektedir. Bebeğinizin mutluluğu için tasarlanan Fisher Price Kelebekli Rüyalar Dönence, kalitesiyle uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.