Fisher Price Eğlen & Öğren Yaşa Göre Gelişim Eğitici Tablet Clk64

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (65)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
469,06 TL450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fisher Price Eğlen & Öğren Yaşa Göre Gelişim Eğitici Tablet Clk64

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toyzz Shop Satıcı Ünvanı: TOYPA MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859023557500010 Vergi Kimlik Numarası: 8590235575
    Bu ürün Toyzz Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İşte karşınızda Yaşa Göre Gelişim Eğitici Tablet! Eğitici Tablet’in içeriği Yaşa Göre Gelişim teknolojisi sayesinde bebek ile birlikte gelişmektedir. Her bebek farklı bir hızda büyür ve gelişir. Annelere bebeği için en uygun olan seviyeyi seçme imkanı verir. 3 farklı gelişim seviyesi bulunmaktadır
  • Keşfetme: 12 ay ve üzeri bebeğiniz eğitici tableti keşfederken eğlenceli sesler, cümleler ve güzel şarkılarla ödüllendirilir. Teşfik Etme: 18 ay ve üzeri bebeğiniz harfleri ve objeleri bulmaya teşvik eder. Taklit etme: 24 ay ve üzeri bilgisayar taklit oyunuyla bebeğinizi taklit etmeye ve hayal kurmaya teşvik eder. İstediğiniz seviyeyi seçmek için düğmeyi kaydırmanız yeterlidir. 31 butondan birine basıldığında sesler ve müzikler etkinleşir. Eğitici Tablet Bilgisayar bebeğinize harfleri, ilk kelimeleri, hayvan isimlerini ve çok daha fazlasını öğretir. Daha çok eğlence için tabletin kenarları sesler ve müzikler eşliğinde yanar. Bebeğinizin gelişimine faydaları
  • İnce motor becerilerini, basılabilen harf butonlar ile el-göz koordinasyonunu geliştirir. Bu ürün 3 x 1,5V AAA pille çalışmaktadır. Piller kutuya dahildir. Kutu Ölçüsü: 28,1 x 4 x 20,7 cm Ürün ağırlığı: 0,32 kg

Ürün Özellikleri

  • Dil Türkçe
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Evet
  • Pil ile mi çalışır? Evet
Geri Bildirim Ver

Fisher Price Eğitici Tablet

Genellikle 2-10 yaş arasını kolay, hızlı ve pratik bir şekilde temel konuları öğretmek için kullanılan Fisher Price eğitici tablet modern ve şık bir yapıya sahiptir. Markanın eğlenirken öğreten oyuncaklarından biri olan bu ürün, oldukça beğenilir. Eğlenirken öğrenme özelliğinden dolayı sıklıkla ebeveynlerin tercihi olur. Kaliteli yapısı ile birçok farklı mekana götürülerek oynarken öğrenilebilir. 2 yaş ve üzeri için kullanımı olması, modelin kişisel gelişime katkısı ile alakalıdır. Tabletin gerçekçi olması teknoloji dünyasında çocukları cezbeder. Kullanışlı yapıya sahip olan bu ürün, alfabe, kullanışlı nesneler gibi bilgileri öğretir. 20,30 cm yükseklik 28 cm genişlik ve 3,80 cm derinliğiyle bebeklerinizin rahatlıkla tutabileceği yapıdadır. Şık ve modern tasarımlı bu ürünün kaliteli yapısı sayesinde problem yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Eğitici özellikler
  • Kaliteli tasarım
  • Modern yapı

Kaliteli Fisher Price Eğitici Tablet Özellikleri

Kaliteli Fisher Price Eğitici Tablet Özellikleri

Dayanıklı yapısı olan Fisher Price yaşa göre gelişim eğitici tablet, eğlendirirken öğreten yapıya sahip bir oyuncaktır. Modern ve şık görünümü sayesinde şarkı dinlerken alfabe ve diğer pek çok konuda destek olur. 3,80 cm derinliğiyle öğrenirken gözlerini bozmaz, sağlık problemine yol açmaz. Aynı zamanda 20,30 cm yüksekliği 28 cm genişliği olan model, kolaylıkla tutup kullanabileceğiniz bir tasarıma sahiptir. Başarılı performansı uzun süre dayanarak çocuğunuza keyifli zamanlar yaşatır. Gelişim eğitici tablet, 2-10 yaş olan her çocuğun beğendiği ve eğlenceli zaman geçirdiği bir ürün olmasıyla dikkat çeker. Şık ve modern yapısının olması birçok kişinin beğenisini alır. Aynı zamanda basit kelimeleri cümleler eşliğinde öğreten tablet, kimyasal içermeyen dış tasarımlı bir oyuncaktır. Sizin de kaliteli bir oyuncağa ihtiyacınız varsa kullanışlı bu modeli inceleyebilirsiniz.

Dikkat çeken Fisher Price Eğitici Tablet Avantajları

Dikkat çeken Fisher Price Eğitici Tablet Avantajları

Hoş ve keyifli bir eğlence ortamı oluşturan Fisher Price tablet, çocuklarınızın 2-10 yaş arasında gelişimlerini keşfetmesini ve teşvik etmesinde yardımcı olur. Çocuklarınızın hayvan isimleri öğrenirken melodi dinlemesini sağlar. Kullanışlı tasarımı ile A’dan Z’ye eğlenceli ortamda çocuğunuzun canı sıkılmaz. Uzun süreli dayanan başarılı özgün performansı keyifli zamanlarınızı bozmaz. Hoş, modern ve şık tablet görünümü sayesinde çocuklarınızın dikkatini çeker. Dilediğiniz her yerde yanınızda taşıyabileceğiniz bu modeli siz de tercih edebilirsiniz. 100’ün üzerinde bulunan şarkı ile melodi kulağı oluşması için olanak sağlar. Küçük ve rahat paketi olmasıyla istediğiniz her yere zahmetsizce götürebilirsiniz. Plastik kokusunun olmaması koku hassasiyeti olan kişilere yardımcı olur. Fisher price eğitici tablet fiyatları ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Benzersiz tasarımıyla dikkat çeken ürüne detaylı bir şekilde göz atabilirsiniz.

Beğenilen Fisher Price Eğitici Tablet Yorumları ve Fiyatı

Beğenilen Fisher Price Eğitici Tablet Yorumları ve Fiyatı

Kullanışlı ve modern görünümlü Fisher Price marka tablet, hemen her yaş grubu için uygun bir tasarımdır. Çocuğunuzu sıkmadan, tabletin yanan sönen şarkılara ve cümlelere eşlik etmesini sağlar. Kaliteli olan bu ürünün herhangi bir kokusu yoktur. Alfabe, basit kelimeler, hayvan isimleri gibi konuları öğreten bir oyuncak niteliği taşır. Aynı zamanda uzun bir süre boyunca bozulma olmadan rahatlıkla kullanım sağlar. Yeni nesil olan oyuncak; kimyasal içermeyen bir tasarımdır. Bu sayede 2 ve üzeri yaş olan bebeklerinizin ellerine güvenle verebilirsiniz. Ayrıca eğiten yapısı, her yaş grubunun kişisel gelişimine pozitif katkı sağlar. Fisher Price eğitici tablet yorum bölümüne göz atarak ürün hakkında genel bir fikir edinmek mümkündür. Yorumlar sayesinde markanın bu ürününü değerlendirebilirsiniz. Bu modeli uygun fiyat avantajlı ile değerlendirerek Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.