Fisher Price Cosack Online Orijinal Fisher Price Eğlen & Öğren Akıllı Saat (türkçe Ve Ingilizce) 6+

540 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fisher Price Cosack Online Orijinal Fisher Price Eğlen & Öğren Akıllı Saat (türkçe Ve Ingilizce) 6+

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: moderna Satıcı Ünvanı: DERYA ÖZÇİFTCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6740299426
    Bu ürün moderna tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fisher-Price® akıllı saat gmm53
  • Haydi, başlayalım! bebeğiniz eğlen ve öğren eğitici akıllı saat ile oynarken farklı renkleri öğrenir, selamlaşma ifadelerini dinler, sayı sayar, belki de köpekçik ile sohbet eder!
  • Tüm bunlar olurken zaman hızla akıp geçecek! bu oyuncak akıllı saat
  • ışıklı ekranı, kolayca kavranabilen kordonu ve bebeğinizin keşfedebileceği bir dolu aktivite ile gerçeğinden neredeyse farksız.
  • Gelişim ve oyun bir arada
  • Ilk bilgiler: şarkılar ve eğitici cümleler bebeğinizi renkler ve selamlaşmalarla tanıştırır. ince motor becerileri: pimi çevirmek, kadranı ayarlamak veya tuşlara basmak gibi aktiviteler bebeğinizin el becerilerini ve el-Göz koordinasyonunu geliştirir.
  • Hayal gücünü geliştiren oyunlar: bebeğiniz bu gerçekçi akıllı saat tasarımı ile yetişkinleri taklit eder!Malar ile tanıştıran şarkılar ve cümleler içerir.
  • Ince motor becerileri: Açma / kapatma düğmesine basma, numarayı çevirme ve düğmelere basma gibi etkinlikler bebeğinizin el becerisini ve el-Göz koordinasyonunu geliştirmeye yardımcı olur.
  • Hayal gücü ve yaratıcılık: Gerçekçi akıllı saat tasarımı, bebeklerin ve küçük çocukların taklit yeteneklerini geliştirir, bir yetişkin gibi davranmalarını sağlar!
  • Ambalaj
  • Yükseklik cm: 12,00
  • Genişlik cm: 8,60
  • Derinlik cm: 8,00
  • Yaş : 6 ay ve üzeri
  • Barkod :

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fisher Price Eğlen ve Öğren Akıllı Saat (Türkçe ve İngilizce)

Marka, kendine özgü tasarımları ile hem çocukların hem de ailelerin dikkatini çekmeyi başarır. Ürettiği akıllı saat sayesinde çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlar. Marka, bu ürünü ile çocukları bir yandan eğlendirirken diğer yandan eğitmeyi amaçlar. Marka tarafından üretilen Eğlen & Öğren akıllı saatin üretiminde zararlı materyaller kullanılmaz. Üretim aşamasında testlere tabi tutulur ve bu testlerden sonra satışa sunulur. Bebekler için üretilen bu oyuncak, motor gelişimine büyük katkı sağlar. Marka, her gün gelişen teknolojiden de geri kalmadığını bu model ile gösterir. Son teknolojiden faydalanarak üretilen Fisher Price Eğlen & Öğren akıllı saat (Türkçe ve İngilizce) çocuklarınıza hitap etmeyi başarır. Sizin de gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bu ürünün özellikleri şöyledir:

  • Işıklı, müzikli ve sesli oyuncak
  • Renkleri ve selamlaşma ifadelerini öğretme
  • Kolayca kavranabilen kordon

Kullanışlı Eğlen & Öğren Akıllı Saat Özellikleri

Kullanışlı Eğlen & Öğren Akıllı Saat Özellikleri

Söz konusu çocuğunuzun sağlığı ve gelişimi olunca sahip olacağı oyuncağın özellikleri de ayrı bir önem kazanır. Fisher Price eğlen & öğren akıllı saat (Türkçe ve İngilizce) kanserojen madde içermediği için sağlığa herhangi bir zararı yoktur. Sosyal gelişimine büyük oranda katkı sağlar. Bebeğiniz bu akıllı saat sayesinde farklı renkleri öğrenme fırsatı yakalar. Selamlaşma ifadelerini dinleyerek öğrenir ve uygular. Akıllı saat sayesinde sayı sayar. Böylece zihinsel gelişimi hızlanır. Oyuncak akıllı saat, ışıklı ekran özelliği ile çocuklarınızın dikkatini çeker. Bu ışıklı ekran, saati neredeyse gerçeğinden farksız gösterir. Rahatça kavranabilen kordonu ile fark yaratır. Bu avantajı ile bebeğiniz ürünü hem kolayca tutabilir hem de taşıyabilir. Eğlen & öğren akıllı saat (Türkçe ve İngilizce) modelini tercih ederek çocuğunuzun hem oyun oynamasını sağlayabilirsiniz hem de birçok alanda gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

Kalitesi ile Beğeni Toplayan Fisher Price Akıllı Saat

Kalitesi ile Beğeni Toplayan Fisher Price Akıllı Saat

Ürün, oyunları ile çocuk gelişimini bir arada tutarak çocukların dikkatini çeker. Çocuğunuz kulağa hoş gelen şarkılar sayesinde renkleri kolayca tanır. Eğitici cümlelerin yardımı ile selamlaşmaları öğrenir. Saatin kadranını kendine göre ayarlayıp pimini çevirerek veya tuşlara basarak ince motor becerileri gelişir. El becerilerinde ve el-göz koordinasyonunda büyük gelişim sağlanır. Aynı zamanda Fisher Price eğlen & öğren akıllı saat (Türkçe ve İngilizce) GMM53 sahip olduğu oyunlar ile çocukların hayal gücünü geliştirir. Akıllı saat; sesli, müzikli ve ışıklı özellikleri ile erken dönem taklit oyunlarını oynamaya yardımcı olur. Ürünün boyutları 3,21x4,6x2,27 cm, ağırlığı ise 217 gr olarak üretilir. Bu kullanışlı yapısı sayesinde ister evde ister dışarıda kolaylıkla kullanılabilir. Yumuşak kayışlı olması ile her yere kolaylıkla taşınır. Siz de bu ürünü tercih ederek kaliteden faydalanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fisher Price Eğlen & Öğren Akıllı Saat Fiyatı

Bütçe Dostu Fisher Price Eğlen & Öğren Akıllı Saat Fiyatı

Akıllı saat bütçe dostu olması ile öne çıkar. Marka hem bebeklerin gelişimine hem de ebeveynlerin isteklerine dikkat ederek üretim yapar. Ürün, 6 - 36 aylık bebekler içindir. Bu yaş aralığında olan bebekler akıllı saati kullanarak fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimde büyük yol kat eder. Ürün, Türkçe ve İngilizce olarak iki farklı ses ayarına sahip olduğu için anne ve babaların tercihleri arasında yer alır. Teknoloji harikası olan bu saat 3 adet AG13 pil ile çalışır. Kutu içeriğine 3 adet AG13 pil dahildir. Fisher Price eğlen & öğren akıllı saat (Türkçe ve İngilizce) gmm53 fiyat aralığı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Karar verme sürecinde bu özelliklere bakarak bir fikir sahibi olabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Fisher Price eğlen & öğren akıllı saat (Türkçe ve İngilizce) gmm53 kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol’un sunduğu indirim avantajlarından yararlanarak bütçenize ve ihtiyacınıza uygun olan ürünü kolayca bulabilirsiniz.