3
ÇocukKlozet Adaptörü ve Lazımlık kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Fisher Price Eğitici Eğlenceli Tuvalet (TÜRKÇE) Bmd23

1.454,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (42)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.454,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.454,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.454,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.478,27 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fisher Price Eğitici Eğlenceli Tuvalet (TÜRKÇE) Bmd23

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lindobaby Satıcı Ünvanı: DENİZ SEYAHAT TURİZM GIDA İNŞAAT PETROL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0291008918700016 Vergi Kimlik Numarası: 2910089187
    Bu ürün Lindobaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fisher Price Eğitici Eğlenceli Tuvalet (Türkçe) 2 yaş ve üzeri için
  • Gerçek bir tuvaletin tüm özelliklerine sahiptir
  • açılıp kapanan bir kapak, 'tıklama' sesleri çıkaran sifon kolu, tuvalet kağıdı kolu.
  • Şarkılar ve ses efektleri başarıyı ödüllendirir ve yeniden tuvaleti kullanması için motivasyon sağlar
  • Miniğinize tuvalet alışkanlığı kazandırmaya yarar
  • Üzerindeki sevimli karakter miniğinizin kolayca oturmasını sağlar
  • Çocuğunuzun 'başarısı'nı çıkardığı eğlenceli sesler ve müzikle ödüllendirir. Çocuğunuzu bir sonraki sefere teşvik eder.
  • Erkek çocuklar için sıçrama muhafazası sayesinde ekstra hijyen sağlanır
  • Çocukların kendilerini güvende hissetmelerine yardımcı olmak için tuvalet oturağında tutacaklar bulunur
  • Zamanla yetişkin tuvaletini kullanmaya teşvik eder
  • 3 farklı şekilde kullanılabilmektedir 1. Aşama: Yeni başlayanlar için yerde kullanım
  • 2. Aşama: Koltuk, arkalık kısmı ve ses efektleri ile birlikte klozete adapte edilebilen oturak
  • 3. Aşama: Koltuk ve kapak kısmı tamamen çıkarılıp klozet adaptörü olarak kullanılabilen oturak.
  • Tuvalet haznesini yerinden çıkararak kolayca temizleyebilirsiniz
  • 3 x 1,5V AA pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahil değildir.
  • Kutu ölçüsü: 38x 31 x 19 cm.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fisher Price Eğitici Ve Eğlenceli Tuvalet BMD23

Çocuk sahibi olan ebeveynlerin birbirinden zorlu sorumlulukları vardır. Bunlar arasından en zorlu süreç, tuvalet eğitiminin verildiği dönemlerdir. 1,5 ila 3 yaş arasında başlanan tuvalet eğitiminde başlıca eşyalardan biri lazımlıktır. Lazımlığın üzerinde yer alan eğlenceli karakterleri, çocukların oturmasına yardımcı olur. İhtiyacın giderilmesi sırasında Türkçe kelimeler kullanarak miniklerin rahatlamasını sağlar. İhtiyacın giderilmesinin ardından durumu daha da eğlenceli hale getirmek için ihtiyacın başarılı bir şekilde giderilmesi durumunda eğlenceli müziklerle ödüllendirme sistemi kullanılır. Fisher Price eğlenceli tuvalet, eğitim sürecini kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Çocukların psikolojik olarak zarar görmeden bu alışkanlığı edinmelerini sağlayan eğitici oyuncak, sesli ve müzikli özellikleriyle süreci hızlandırır. Fisher Price eğlenceli tuvalet ürününü rengarenk tasarımı, gerçek ses efekti, özgüveni geliştiren destekleyici telkinleriyle hediye alternatifi olarak da düşünebilirsiniz.

  • Anlama ve kavramayı hızlandırır.
  • Tuvalet eğitim sürecini kısaltır.
  • Eziyet olan süreci eğlenceli hale getirir.

Fisher Price Eğlenceli Tuvalet Türkçe BMD23 Modeli

Fisher Price Eğlenceli Tuvalet Türkçe BMD23 Modeli

Ebeveynler için tuvalet eğitimini kolaylaştırdığı gibi fonksiyonları sayesinde de çocukların eğlenmesini sağlayan Fisher Price eğitici eğlenceli tuvalet (Türkçe), üç adet pille çalışma özelliğine sahiptir. Gerçek bir tuvaletin tüm özelliklerine sahip olan bu eğlenceli ürünün, açılıp kapanma özelliğine sahip kapağı bulunur. Bunun yanı sıra sifon ve tuvalet kağıdı kolunun çekilmesinin ardından tıklama sesi çıkarması, miniklerin bu alışkanlığı daha kolay edinmesinde yardımcı olur. Çocuklarınızın tuvalet alışkanlığını kazanması için yardımcı olacak nitelikte özelliklere sahip olan bu eğlenceli lazımlık, bir lazımlıktan çok daha fazlasını sunar. Küçük ve büyük tuvalet ihtiyacı karşısında farklı fonksiyonlara sahip olan bu özel ürünün oturma kısmı yumuşak dokuludur. Kaliteli malzemelerden tasarlanan bu üründe sağlığa zararlı hiçbir materyal bulunmaz.

Fisher Price Eğlenceli Tuvalet Türkçe BMD23 Fiyatları

Fisher Price Eğlenceli Tuvalet Türkçe BMD23 Fiyatları

Söz konusu çocuklar olduğunda ebeveynler her şeyin en iyisini tercih etmek ister. Özellikle de onların, sosyal psikolojilerini etkileyecek derecede önemli olan tuvalet eğitimi sırasında en iyi ürünlerden yana seçim yapılmalıdır. Fisher Price size bu konuda etkili bir çözüm sunar. Çocukların sosyal gelişiminde önemli bir yere sahip olan bu eğitim sırasında ebeveynlerin sabırlı olması gerekir. Fisher Price eğitici tuvalet (Türkçe) BMD23, üzerine basılan karakterler ve ses çıkarma fonksiyonları sayesinde kusursuzdur. Kolay temizlenebilir olmasıyla ebeveynlerin de işini kolaylaştıran bu kaliteli ürünün fiyatları her bütçeye uygun olacak şekilde belirlenir. Miniklerin kendini rahat hissetmesinin yanı sıra erkek çocuklarda sıçrama durumunu engellemek adına oturak kısmında özel bir aparat yer alır. Gerçek tuvaletlere benzerliği sayesinde düzenli kullanım karşısında klozeti kullanmaya teşvik edilir. Çocukların ihtiyacını gidermesinin ardından şarkı ve ses efektleriyle eğlenceli bir kutlama yapılır. Gerçek sifon sesi ve tuvalet kağıdı kolu gibi unsurlarla çocuklara yetişkin gibi tuvalet deneyimi yaşatır.

Kaliteli Fisher Price Eğlenceli Tuvalet Türkçe BMD23 Trendyol’da

Kaliteli Fisher Price Eğlenceli Tuvalet Türkçe BMD23 Trendyol’da

Doğumdan itibaren öğrenmeye açık yapılarıyla son derece etkileyici olan çocuklar için en önemli aşamalardan biri tuvalet eğitimidir. Kaliteli malzemelerden tasarlanan çocuk tuvaleti, kullanım sırasında eğlenceli fonksiyonlarıyla, ihtiyaç gidermeyi korkusuz ve eğlenceli hale getirir. Bu süreci sorunlu geçiren çocukların ilerleyen süreçlerde çeşitli sorunlarla karşılaştığı bilinir. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak adına küçük yaştan itibaren bu eğimin uygun koşullar sağlanarak verilmesi önemlidir. Anne ve babalar ile çocukların rahat etmesini sağlayan bu kaliteli ürün sayesinde, eğitim sürecini sağlıklı bir şekilde atlatabilirsiniz. Eğlenceli ses efektleri, tuvaletin yapılmasının ardından çalar ve korkusuz bir durum olduğunu gösterir. Geniş özellikleri ile ebeveynlerin beğenisini kazanan bu kaliteli ürün hakkındaki yorumları okuyarak değerlendirme yapabilirsiniz. Pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da ebeveynlerin yanında olan Trendyol üzerinden, Fisher Price Eğlenceli Tuvalet Türkçe modelini detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.