Fisher Price 4'ü 1 Arada Eğitici Tuvalet Hbx68

1.350 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
250 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.717,66 TL

Ürün Bilgileri

Fisher Price 4'ü 1 Arada Eğitici Tuvalet Hbx68

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BLACK TOYS Satıcı Ünvanı: BARIŞ KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4991337753
    Bu ürün BLACK TOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fisher Price 4'ü 1 Arada Eğitici Tuvalet HBX68 Gerçekçi bir görünüme sahip eğitici tuvalet, basamak ve klozet adaptörü gibi özellikleriyle çocukların tuvalet eğitimini destekler. Işıklı üç düğmesi bulunur. Bu düğmelerde çocuklara ellerini yıkamayı (30 saniye) ve dişlerini fırçalamayı (2 dakika) hatırlatan iki aktivite zamanlayıcısı bulunur. Sağlam yapılı dokulu kapak kapatılarak, tabure olarak kullanılabilir. Çocuklar klozet adaptörünün yanlarında bulunan tutma yerlerini kolayca tutabilir, böylece kendilerini güvende hisseder. Ebeveynler alt kısımda bulunan tutma yerleriyle tuvaleti kolayca taşıyabilir. Çıkarılabilen hazne ve sıçrama önleyici kolayca temizlenebilir. Arka kısımdaki mendil saklama yerine kolayca ulaşılabilir. Modern, gerçekçi ve estetik suni ahşap tuvalet her eve uyum sağlar! Çocuğunuza gelişimi boyunca eşlik eden tuvalet sırasıyla
  • eğitim amaçlı tuvalet, klozet adaptörü ve tabure olarak kullanılabilir. Gerçekçi sifon sesi çıkaran ışıklı düğmelerde, çocuklara ellerini yıkamalarını ve dişlerini fırçalamalarını hatırlatan aktivite zamanlayıcıları bulunur. Kolayca kavranabilen tutma yerleri, çocukların pozisyonlarını korumasını sağlar. Çıkarılabilen hazne ve sıçrama önleyici kolayca temizlenebilir. Arka kısımdaki bölge, mendil koymak için geniş bir alan sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver