First Class Edt Parfüm 100ml Deodorant 150ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
444,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

First Class Edt Parfüm 100ml Deodorant 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cebe Uyar Satıcı Ünvanı: UYAR TİCARET GIDA VETEMİZLİK İHTİYAÇ MAD SAN.TİC.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0898062790300001 Vergi Kimlik Numarası: 8980627903
    Bu ürün Cebe Uyar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • First Class Gift Set 100ml. & 150ml.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 200 ml
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

First Class Edt Parfüm 100ml + Deodorant 150ml

First Class EDT parfüm 100ml + deodorant 150ml, erkek kullanıcılara hitap eden oldukça kaliteli bir kozmetik setidir. Parfüm ve deodorant setinin kendine hayran bırakan kokusu, kullanıcılarına gün boyu ferahlık vadeder. Parfüme nazaran deodorant daha taşınabilir olduğu için ürünü gittiğiniz yere kolaylıkla götürebilirsiniz. Setin deodoranta sahip olması bu yönüyle kullanım kolaylığı sunar. Erkek kullanıcılar için ikili set şeklinde sunulan First Class, kalıcı ve hoş kokusu ile dikkatleri üzerine çeker.

 
  • Hoş koku
  • Kalıcı
  • Gün boyu ferahlık

First Class EDT Parfüm 100ml + Deodorant 150ml Özellikleri

First Class EDT Parfüm 100ml + Deodorant 150ml Özellikleri

Set, 100 ml parfüm ve 150 ml deodorant olmak üzere iki farklı üründen oluşur. Birbirini tamamlayan ölçülere sahip ürünleri isterseniz ayrı ayrı isterseniz aynı gün içinde kullanabilirsiniz. Hem parfüm hem deodorant, kullanıcılarına yüksek bir kalıcılık vadeder. Deodorant, özel formülü sayesinde ter kokularına karşı 24 saat boyunca korur. Set, kalıcılık ve gün boyu ferahlık arayan her erkek için son derece idealdir. Ürünler, aromatik ve odunsu kokusuyla hemen hemen her erkeğin beğenisini kazanır. First Class edt 100 ml erkek parfümü, ferah ve baharatlı bir koku ile başlar ve sedir ağacı, misk ve amber notları ile zenginleştirilir. Bu set, ferah ve odunsu kokuları sevenler tarafından tercih edilir. Parfüm ve deodorantın birlikte kullanımı, koku yoğunluğunu artırır ve daha kalıcı bir etki yaratır. Set, uzun süre kalıcı kokusu sayesinde kişiye taze ve ferah hissettirir. Terlemeyi önleyici özellikleri ile günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilir. Şık ve zarif ambalajı sayesinde hediye olarak da tercih edilebilir.

 

First Class EDT Parfüm 100ml + Deodorant 150ml Kullanışlı mıdır?

First Class EDT Parfüm 100ml + Deodorant 150ml Kullanışlı mıdır?

Hoş kokusu ve uzun süre ferahlık hissi ile birçok erkek tarafından sıklıkla tercih edilen First Class parfüm ve deodorant seti birbiriyle uyumlu kokuları ve cilt sağlığına uygun içerikleri sayesinde ön plana çıkar. First Class erkek deodorant, ferah kokunun yanı sıra kalıcılığı sayesinde uzun süre rahatlık sağladığı için oldukça kullanışlı bir settir. İş hayatında ya da günlük yaşamda terlemeyi önleyici yapısı sayesinde özellikle tempolu zamanlarınızda rahat kullanım sunar. Terleme, kötü koku ya da cilt sağlığı gibi durumlara karşı ekstra hassasiyet göstererek üstün performans sağlayan parfüm ve deodorant seti, kalıcı ve uzun süreli kullanım sağladığı için sıklıkla tercih edilir. Hem kişisel kullanım hem de hediye etmek için uygun içeriğe sahip olan bu set, günün her anında ferah ve temiz hissetmek için tasarlanmıştır. Deodorant içerisinde bulunan ve terlemeyi önleyen madde ve koku maskeleri sayesinde oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir.

 

First Class EDT Parfüm 100ml + Deodorant 150ml Fiyatı

First Class EDT Parfüm 100ml + Deodorant 150ml Fiyatı

First Class EDT parfüm ve deodorant seti, kalıcı ve ferah koku arayanlar için ideal bir seçimdir. Hem parfümün uzun süre kalıcı olması hem de deodorantın terlemeyi önlemesi sayesinde gün boyu rahatlıkla kullanılabilir. Ürünler, aromatik, odunsu ve baharatlı notaların karışımından oluşan kalıcı bir koku sağlar. Parfüm ve deodorantın birlikte kullanımıyla gün boyu ferah kalmanız mümkündür. Set olarak alındığında daha uygun bir fiyat sunar. Herhangi bir cilt rahatsızlığına neden olmadan her cilt tipi için uygun kullanımı bulunan deodorant ve parfüm seti, sahip olduğu odunsu ve baharatlı kokusu ile dikkatleri üzerine çeker. Temiz bir cilde uygulandığında uzun süre ter kokusunu önleyen deodorant ve kalıcı, hoş kokulu parfümden oluşan First Class seti hem iş yaşantınızda hem de günlük yaşantınızda yüksek performans gösterir. First Class EDT parfüm 100ml + deodorant 150ml yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. First Class EDT parfüm 100ml + deodorant 150ml fiyat bilgisine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.