Fırat 3'lü 3 Raylı Perde Rayı Korniş 3 Metre

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Fırat 3'lü 3 Raylı Perde Rayı Korniş 3 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özbereket Yapı Market Satıcı Ünvanı: ÖZBEREKET DEMİR ÇELİK VE İNŞAAT MALZEMELERİ GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0668060678900001 Vergi Kimlik Numarası: 6680606789
    Bu ürün Özbereket Yapı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fırat 3'lü 3 raylı perde rayıdır. Uzunluğu 3 metredir. (300 cm)
  • Fırat pay : En kaliteli perde rayı markasıdır.
  • Fırat pvc perde rayında kullanılan pvc hammdesi dünyanın en kaliteli hammadde üreticilerinden olan petkim, atofina, sabic ve benzeri kalitesi kanıtlanmış firmalardan alınmaktadır. Gelen tüm hammaddeler fırat giriş kalite kontrol laboratuarında yığın yoğunluğu, tane iriliği dağılımı, k sayısı, viskozite sayısı, nem testi gibi kalite testlerine tabi tutulmaktadır.
  • Pvc hammaddesinden üretilen fırat perde rayının insan sağlığına herhangi bir olumsuz etkisi yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fırat 3m Perde Rayı Çeşitleri ile Perdeni Güvenle As

Perde rayı korniş, perdelerin pencere önüne kolaylıkla takılabilmesi sağlayan bir üründür. Kurulumu ve kullanımı oldukça kolay olan bu ürünler istenilen tarzda perdeler için uygundur. Fırat perde rayı korniş 3m NBBBB9 seçimi ile de yeterli uzunlukta korniş rayına ve kaliteli bir ürünü sahip olabilirsiniz. Perde rayları ince yapılı veya kalitesiz olduğunda perdeleri taşıyamayabilir ya da kolaylıklar kırılabilir. Bu nedenle doğru ürün seçimi yapılmalıdır ancak Fırat korniş seçimi yaparak bir perde kornişinden beklenen tüm verimi alabilirsiniz. Beyaz renkte olan bu perde rayı 3 metre uzunluğunda satışa sunulur. Bu da oldukça yeterli bir uzunluktur. Uzunluğun yetmeyi durumlar ile karşılaşıldığında ise ekleme aparatı ile kornişlerin kolaylıkla uzatılabilmesi mümkündür.

  • Uzun Ömürlü Kullanım
  • Sağlam Yapı
  • Kolay Kurulum

Uzun Ömürlü Kullanım için Fırat Perde Rayı

Korniş rayı uzun süre kullanıldıktan sonra kırılma ve benzeri problemlere neden olabilir. Perde takarken korniş kenarlarının kolaylıkla kırılması ya da kornişlerin düşmesi gibi problemler ile karşılaşılabilir. Bu problemler de oldukça rahatsız edici olur. Bunun nedeni ise evlerde ya da farklı iç mekanlarda kullanılan kornişler sık yenilenen veya yenilenmesi gereken ürünler olmamasıdır. Monte edildikten sonra uzun süre kullanılabilmesi ve herhangi bir soruna neden olmamaları gerekir. Fırat ray korniş uzun süre hiçbir hasara ya da soruna neden olmadan kullanılabilir. Fırat perde rayı kurulumu ya da kullanımı sırasında dayanıklı yapısı ile sorun oluşturmaz ve bu özellikleri nedeni ile de tercih edilir. Farklı perde tasarımları ile de kullanılması mümkündür. Evlerde özellikle salon gibi alanlarda fon perde ve benzeri ürünler kullanılabilir. Bu ürünlerin kullanımı da kornişlerin birden fazla perde taşıması gerektiği anlamına gelir. Bu nedenle dayanıklı, sağlam yapılı Fırat korniş tercih edilmelidir. Bu şekilde de uzun süre kullanımı mümkün olur. 3 metre uzunluğu sahip yapısı ile de pek çok mekan boyutu için uygun olmaktadır.

Kaliteli ve Sağlam Yapısı ile Fırat Perde Rayı

Fırat perde rayı yalnızca uzun süreli kullanım özelliği ile öne çıkmaz. Sağlam ve dayanıklı yapısı ile de bilinir. Bu üstün özelliklerin birbiri ile ilişkisi bulunur. Sağlam yapılı olması nedeni ile uzun süre kullanılabilmesi mümkündür. Bu şekilde birçok problemin önüne geçer. Fırat perde rayı korniş 3m fiyatı da sahip olduğu özellikler ile karşılaştırıldığı zaman oldukça uygundur. Kalite özelliklerinin yanı sıra Fırat korniş ürünleri 3 adet raya sahiptir. Bu da birden fazla perdenin kullanılabileceği anlamına gelir. Tül perde ve güneşliğin yanı sıra fon perde gibi farklı tasarımların aynı pencere için kullanılması mümkündür. Bunun yanı sıra yalnızca tül perde ve güneşlik kullanılsa bile arada boşluk kalması amacı ile 3’lü perde rayı tercih edilebilir. Bu da tercih edilen durumlardan biridir.

Fırat Perde Rayı Fiyatları

Fırat perde rayı kullanım özellikleri ve avantajları birden fazladır. Bu ürünlerin özelliklerinden ve kalitesinden emin olunduktan sonra yapılması gereken ihtiyaca yönelik ürün seçmektir. Farklı uzunluklara sahip Fırat korniş bulunabilir. Bu ürünler arasında seçim yapılması mümkündür. Bahsedilen ürüne ihtiyaç duyuyorsanız Fırat perde rayı korniş 3m satın al özelliğinden yararlanabilirsiniz. Bunun yanı sıra Fırat Perde Rayı Korniş 3m yorum ve kullanıcı deneyimlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz. Ürüne dair merak ettiklerinizi yorumlar bölümünden inceleyebilir ardından bu ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle sipariş verebilirsiniz.