3
Makarna kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

FIORELLA Mac And Cheese 5 Li Set

99,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FIORELLA Mac And Cheese 5 Li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tatmakarna Satıcı Ünvanı: TAT MAKARNACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0830003904600014 Vergi Kimlik Numarası: 8300039046
    Bu ürün tatmakarna tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BUĞDAY İRMİĞİNDEN ÜRETİLMİŞ ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ MAKARNA VE ÖZEL PEYNİR SOSU. ( 5 ADET X 206GR )
Geri Bildirim Ver

Fıorella Mac And Cheese 5’li Set

Hayatın hızlı temposu içinde bazen yemek hazırlama süreci zor bir hale gelir. Günün yoğunluğuyla birlikte de bu çok zahmetli bir işe dönüşebilir. Fiorella Mac and Cheese 1978 yılından beri müşterilerine pratik ve dakikalar içinde hazırlanabilen bir lezzet kutusu sunup günün kahramanı olur. Yalnızca üç malzemeyle bu ürünü çok kısa bir sürede hazırlanıp tüketebilirsiniz. Üstelik demir ve folik asit başta olmak üzere zenginleştirilmiş içeriğe sahip olan makarnası da ihtiyacınız olabilecek besin değerlerini içinde barındırır. Hiçbir katkı maddesi olmadan tedarik edilmiş malzemeleriyle peynir ve makarna uyumunu buluşturur. Siz de Fiorella Macaroni Cheese ile zamandan tasarruf ederek bu lezzet şölenine tanıklık edebilir ve gününüzün yorgunluğunu bir kase mutlulukla giderebilirsiniz.

  • Zengin ve besleyici içerik
  • Pratik ve kısa sürede hazırlanabilen
  • Koruyucu ve katkı maddesi bulunmayan

Gün Kurtarıcısı Mac and Cheese 5'li Set Kullananlar

Gün Kurtarıcısı Mac and Cheese 5'li Set Kullananlar

Ürün, yalnızca 6 bardak su ile haşlanan makarnayı süzüp 3 yemek kaşığı margarin veya tereyağı, yarım bardak süt ve peynir sosu ilave edilip karıştırıldığında 7 ile 10 dakika arasında servise hazır olur. Az malzeme ile hazırlanmasını yanı sıra içinde barındırdığı çeşitli besinler ve bir o kadar özenle hazırlanan peynir sosu Fiorella Mac and Cheese 5'li set kullananlar tarafından vazgeçilmez bir lezzet haline gelir. Özellikle peynir sosunun makarnaya kazandırdığı akışkanlık sayesinde ağızda eriyen formu ürünün lezzetini ve keyfini deneyimlemenizde size adeta bir şölen sunar. Bu lezzetin tam bir gün kurtarıcısı ve lezzetine doyum olmayan bir alternatif olarak sunulduğu, uygun fiyatlarla sorunsuz bir şekilde tedarik edilebilirliği ürün değerlendirme ve yorumları kısmında görülür. Siz de hızlı ve doyurucu özelliğe sahip olan bu seti tercih edebilirsiniz.

Müşterilerin Mac and Cheese 5’li Set Yorumları

Müşterilerin Mac and Cheese 5’li Set Yorumları

Fiorella Mac and Cheese 5'li set için müşteriler tarafından yapılan değerlendirmelerde ürünün kaliteli malzemeden yapılan, tadı ağır olmayan, ailece beğenilen ve klasik makarna çeşitlerinden sıkılanlar için aranan bir alternatif olduğu öne çıkar. 5’li paket halinde satılması hem avantajlı hem de ideal miktarda olduğu için müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilmesini sağlar. Lezzetli aromasının her bir anını keyifle deneyimleyen müşteriler, özellikle peynir sosunun kıvamı ve zengin içeriğine olan memnuniyetlerini samimi bir şekilde değerlendirerek ürünü almayı düşünenler için birinci derece örnek teşkil eder. Size unutulmaz bir deneyim sunan bu ürünü almadan önce daha önce kullanıp denemiş olan müşterilerin Fiorella Mac and Cheese 5'li set yorumları ve değerlendirmelerine bakabilirsiniz. Bu sayede sizden önce satın alan müşterilerin fikir ve deneyimlerine kolayca ulaşarak özellikleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Pratik Tüketimiyle Mac and Cheese 5'li Set Fiyatı

Pratik Tüketimiyle Mac and Cheese 5'li Set Fiyatı

Fiorella Mac and Cheese 5'li set zenginleştirilmiş makarna irmiği ve çedar sos karışımı içerir. İçeriğinin besleyici, suni aroma, boya ve koruyucu maddelerden uzak olması da göz önünde bulundurulması gereken önemli bir faktördür. Fiorella Mac and Cheese 5'li set fiyatı belirlenirken içeriğinde kullanılan özenle seçilmiş malzemeler göz önünde bulundurulur. Fiorella Mac and Cheese 5'li set satın alanlar ürünün tüketimi ve hazırlanışının kolay olmasından bahsederler. Buna ek olarak porsiyonunun yeterli olması sebebiyle sıklıkla tercih edilen gıdalar arasında yer alır. Siz de hem pratik hem de doyurucu olan bu makarna setini satın alarak sofralarınızı zenginleştirebilirsiniz. Özellikle bu lezzeti diğer makarna tariflerinden farklı kılması nedeniyle her müşterinin deneyimlemesi için her cebe uygun bir fiyat aralığı bulunur. Siz de bu deneyime şahit olup bu ürünü Trendyol’dan bütçenize uygun şekilde satın alabilirsiniz.