Fınkır Fın-kır Fındık Ceviz Kırma Makinesi Turkuaz

620 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Fınkır Fın-kır Fındık Ceviz Kırma Makinesi Turkuaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tiramo Company Satıcı Ünvanı: DOĞUKAN TİRYAKİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2317714342400000 Vergi Kimlik Numarası: 8450387809
    Bu ürün Tiramo Company tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fınkır fındık ceviz kırma makinesi turkuaz Fındık ceviz kırma makinası olarak kullanabileceğiniz makinamız ev tipi olma özelliği ile sınıfının en işlevsel ürünüdür. Tamamen metalden oluşmaktadır. Ürünümüz öğütücü çarkı ve kolu kaplama yapılmış olup Paslanmaya karşı dayanıklıdır.ürün gövdesi ve iç kesimleri elektrostatik boya ile boyanmış olup, Gıda standartlarına uygundur.
Geri Bildirim Ver

Fınkır FK0153 Fındık Ceviz Badem Kırma Makinesi

Fınkır fındık ceviz badem kırma makinesi, son derece kullanışlı bir üründür. Çekirdekli birçok gıdanın kırılıp açılmasını sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Ürün, standlı bir tasarıma sahiptir. Bu sayede kendi başına ayakta sabit durabilir. Makinenin oldukça kullanışlı bir yapısı vardır. Ürünün üzerinde yer alan kolun çevrilmesi ile makine içerisindeki öğütücü çark hareket ettirilir. Kırılmak istenen gıda ise geniş bölmeden makinenin içerisine konulur. Kırma işlemi sırasında haznenin içerisinde bulunan ürünlerin dışarı sıçramaması için makinenin bir kapağı da vardır. Kapak kapatıldıktan sonra kolun çevrilmesi ile kırma işlemi gerçekleştirilir. Bu uygulama sonucunda ürünlerin kabukları kolaylıkla açılabilir. Fınkır fındık ceviz badem kırma makinesi, hemen herkes tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilen bir üründür.

  • Elektrostatik boya
  • Paslanmaya dayanıklı
  • 2 yıl garantili

Fınkır Fındık Ceviz Badem Kırma Makinesi Özellikleri

Fınkır Fındık Ceviz Badem Kırma Makinesi Özellikleri

Fınkır komple metal ceviz badem ve fındık kırma makinesi pek çok gelişmiş özelliğe sahiptir. Bu ürün ile birçok farklı besin kırılabilir. Fındık, ceviz ve badem gibi kabuklu yemişler, bu makine sayesinde kolay bir şekilde kırılarak kabuğundan ayrılabilir. Ürün içerisindeki güçlü öğütücü çark, kayısı çekirdeği gibi sert kabuklu besinlerin bile kırılmasını mümkün hâle getirir. Ayrıca bu makine, zeytin kırma amacıyla da kullanılabilir. Tek bir makine ile birden fazla besini kırmak mümkündür. Bu yönüyle ürün, oldukça işlevseldir. Ev tipi olarak dizayn edilmiş olan bu makine, mutfak tezgâhı üzerinde kolaylıkla kullanılabilir ve rahat bir şekilde muhafaza edilebilir. Restoran ve kafe gibi işletmelerin mutfak bölümlerinde de Fınkır fındık ceviz badem kırma makinesini kullanarak daha konforlu bir çalışma alanı yaratmak mümkündür.

Fınkır Fındık Ceviz Badem Kırma Makinesinin Tasarımı Nasıl?

Fınkır Fındık Ceviz Badem Kırma Makinesinin Tasarımı Nasıl?

Fınkır fındık kırma makinesi, son derece kullanışlı bir yapıya sahiptir. Ürünün tasarım aşamasında kısa sürede az beden gücü harcayarak kabuklu besinlerin kırılması hedeflenmiştir. Bu standlı tasarıma sahip olan makinenin tamamı metalden oluşur. İç haznede bulunan öğütücü çark, metal olması sayesinde oldukça güçlü bir yapıdadır. Öğütücü çarkı harekete geçiren kolda da metal malzeme kullanılmıştır. Tutma kısmında plastik kaplama tercih edilerek ürüne ergonomik bir yapı kazandırılmıştır. Fınkır ceviz kırma makinesi, kullanışlı olmasının yanı sıra oldukça şık bir görüntüye de sahiptir. Ürünün tamamında koyu yeşil renkte bir kaplama tercih edilmiştir. Makinenin kolunda ve kapak kulpunda ise siyah plastik detaylar yer alır. Uyumlu renklerle tasarlanmış olan Fınkır badem kırma makinesi, kullanıldığı alanın dekorasyonuna kolaylıkla uyum sağlayabilir.

Fınkır Fındık Ceviz Badem Kırma Makinesi Paslanır mı?

Fınkır Fındık Ceviz Badem Kırma Makinesi Paslanır mı?

Fınkır fındık ceviz badem kırma makinesi, paslanmalara karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. İçerisindeki öğütücü çarkta kullanılan özel kaplama sayesinde bu yapısı desteklenmiştir. Ayrıca ürünün üzerinde bulunan kol da paslanmaya karşı direnç gösterebilmesi adına kaplama işleminden geçmiştir. Ürün, besinlerin temas ettiği hiçbir bölgede paslanma sorunu görülmeyeceği için sağlık açısından herhangi bir tehlike teşkil etmez. Bu makinenin ilgi gören bir diğer özelliği ise kaliteli yapısıdır. Şık tasarım ile kolay kullanımı bir arada sunan Fınkır fındık ceviz badem kırma makinesi, kullanıcılarından tam not almayı başaran bir üründür. Dilerseniz Fınkır fındık ceviz badem kırma makinesi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı makineye sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.