Finish Quantum 300 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı (60x5)

1.750,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Finish Quantum 300 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı (60x5)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SaldosSPM Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün SaldosSPM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #Özel Ürün

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Quantum Bulaşık Deterjanı ile Temiz Bulaşıklar

Finish 2010 yılında Türkiye'de bulaşık deterjanı alanında faaliyet göstermeye başladı Finish tablet tipi olan Quantum Bulaşık Makinesi Tabletleri hizmette kullanıcıları memnun etmektedir. Yüksek kalite, en iyi hizmetiyle tercih edilmektedir. Finish Quantum Bulaşık Makinesi Deterjanı kullanımının yaygınlaşmasıyla bulaşık makinesinin performansı da en üst düzeye çıkarmaktadır. Günümüz teknolojisinin tüm yeniliklerini benimseyen Finish, profesyonel kadrosu ile ürünlerinde her geçen gün yeniliğe giderek müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Finish Quantum Bulaşık Tableti, mükemmel temizleme gücü ve bulaşıklara verdiği parlaklık ile müşterilerin beğenisini kazanmaktadır. Finish Quantum yeni formülüyle tabak, bardak, çatal ve kaşıklar üzerinde tüketiciyi sınırlayan lekelerden kurtulmasına olanak tanıyor. Teknolojinin ilerlediği şu zamanda birçok bulaşık deterjanı kullanıcısı deterjan temizliğini en üst düzeye çıkarma ihtiyacı duymakta ve Finish Quantum tabletleri ile bu ihtiyacı en üst düzeyde karşılamaktadır.

  • Etkili
  • Uzun Kullanım
  • Leke Derdine Son

Etkili Bulaşık Deterjanı Finish Quantum ile Bulaşıklarda Leke Derdine Son

Etkili Bulaşık Deterjanı Finish Quantum ile Bulaşıklarda Leke Derdine Son

Zorlu lekeler ile başa çıkarak bulaşıkların daha temiz olmasını sağlayan bulaşık deterjanı Finish Quantum güçlendirilen formülü ile bulaşıklarda üst düzey bir temizlik sağlar. Makinenin korunmasını sağlayan tabletler, bulaşık makinelerinin daha uzun ömürlü olmasını yardımcı olmaktadır. Finish Quantum ürün grubu içerisinde yer alan bu tabletler, markanın geliştirdiği yeni bir formül ile kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Kurumuş lekeleri çıkarma işleminde oldukça etkilidir. İnatçı yağlar ve lekelerin temizlenmesinde etkili olan bu ürün, sorunsuz bir çözüm sağlamak için geliştirilmiştir. Finish Quantum tabletleri, leke çıkarmada olağanüstü performans göstermektedir. Bulaşıkları önce suya batırmadan temizlemeyi amaçlayan tabletler, su tasarrufuna da yardımcı oluyor. Doğru bir şekilde kullanılan bu ürün etkinliği su faturasına da yansıtmaktadır.

Bulaşık Deterjanı Finish Quantum 300 Tablet Seçeneği ile Uzun Kullanım

Bulaşık Deterjanı Finish Quantum 300 Tablet Seçeneği ile Uzun Kullanım

Bulaşık sorununu kısa süre içerisinde halleden bulaşık makinesi deterjanları çokça kişi tarafından sevilerek kullanılmaktadır. Finish Quantum Bulaşık Makinesi Deterjanı karşılaştığı her türlü kire karşı etkili olacak şekilde tasarlanmıştır ve bulaşık makinesine mükemmel sonuç verir. Finish Quantum tabletler çeşitli adet seçenekleriyle müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Bu seçenekler her ihtiyaca cevap verecek şekilde çeşitlendirilmiştir. Finish Quantum 300 Tablet, uzun süreli bir kullanım olanağı tanır. Bulaşık makinesinin her gün çalıştığı evler için oldukça ideal bir seçenektir. Finish Quantum 300 Bulaşık Makinesi Deterjanı (60x5) içeren paketler, daha fazla ürüne erişmek isteyenler için ideal seçeneği sunuyor. Ekonomik bir fırsat sunan bu seçenek sayesinde çok fazla bulaşık olan evler rahata kavuşuyor. Etkili formülü ile kullanıcılarını memnun eden bu ürün zorlu kirlerin üstesinde gelmesiyle tam not almaktadır.

Bulaşık Deterjanı Finish Quantum 300 Tablet Fiyat ve Yorumlar

Bulaşık Deterjanı Finish Quantum 300 Tablet Fiyat ve Yorumlar

Bulaşık makinesi deterjanı seçiminde bulunurken ilk olarak ürünün nasıl bir etki sunduğu ve ihtiyaçlar göz önüne alınmalıdır. Bulaşığı fazla olan ve bulaşık makinelerini sıklıkla kullanan kişiler makinelerinin performansını düşürmeyecek türden bir bulaşık makinesi deterjanından yana tercihlerini kullanmaktadır. Bununla beraber tek bir seferde çoklu paketler bu kişiler tarafından en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Finish Quantum 300 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı (60x5) ürünü çoklu paket dahilinde müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Ürün su tasarrufu, daha iyi performans ve bütçe tasarrufu sağlamaktadır. Pek çok kişi tarafından sevilerek tercih edilen Finish Quantum bulaşık deterjanı kısa sürede çok işler başarması ile beğenileri toplamaktadır. Quantum 300 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı (60x5), Trendyol üzerinden pktfnsq60x5 ürün kodu ile inceleyebilirsiniz. Ayrıca Quantum 300 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı (60x5) yorumları ve fiyatı için Trendyol sitesine göz atabilirsiniz.