Finish Klasik 120'li Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı + Temizlik ve Bakım Seti

999 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Finish Klasik 120'li Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı + Temizlik ve Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Global-Store Satıcı Ünvanı: YASEMİN TAYRAPAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8330384935
    Bu ürün Global-Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Finish Klasik 120'li Tablet Bulaşık Makinesi Deterjan+Temizlik ve Bakım Seti+ 2 Adet Quantum Tablet

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Finish Klasik 120’li Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı + Temizlik ve Bakım Seti + 2 Adet Quantum Tablet

Gün içerisinde bardak, tabak ve kaşık gibi mutfak gereçlerini temizlemek için bulaşık makinelerine başvururuz. Makineler için özel üretilen tablet ve deterjanlar, zorlu yemek kalıntılarını söker ve kalıcı bir hijyen sunar. Bu sayede bulaşıkları elden geçirmenin neden olduğu her yıkamada 57 litre suyun tasarrufu sağlanır. Finish tarafından hijyenik bulaşıklar için özel hazırlanan ekonomik paket içerisinde bulaşık makinesi deterjanı, Quantum tablet, temizlik ve bakım seti bulunur. Finish Bulaşık Makinesi Deterjanı Temizlik ve Bakım seti bir bulaşık makinesinden beklenen temizlik performansına yardımcı olur. Set içerisinde yer alan güçlü tabletler sayesinde zorlu yemek kalıntılarını tek seferde söker atar. Bu sayede kısa sürede tüm bulaşıklarda ekstra hijyen deneyimine ulaşmak mümkündür.

  • İçerik: Bulaşık Makinesi Deterjanı-Temizlik ve Bakım Seti-Quantum Tablet
  • Yıkama: 120 Yıkama
  • Deterjan Modeli: Classic

Finish Bulaşık Makinesi Deterjan ve Bakım Seti Özellikleri

Klasik 120'li Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı + Temizlik ve Bakım Seti + 2 Adet Quantum Tablet Fiyat

Finish Bulaşık Makinesi Deterjanı ve Temizlik setinden oluşan özel ürün, bir makineden alınacak ekstra hijyen performansını karşılamak için idealdir. Bulaşık makinesi deterjanının güçlü temizleyicileri sayesinde en zorlu yemek kalıntılarını bile tek seferde söker atar. Lider bulaşık makinesi üreticileri tarafından önerilen Finish tabletler, bulaşık makinesinden ekstra verim sağlarken kullanım ömrünün uzamasına yardımcı olur. Set içerisinde kullanıcıya sunulan Finish Temizlik ve Bakım seti makine temizleyici, parlatıcı ve özel makine tuzundan oluşur. %100 bulaşık makinesi performansı sağlayan Finish Temizlik ve Bakım seti, kireç ve yağ birikimini önleyerek makineyi korumaya yardımcı olur. Finish ekonomik set içerisinde sunulan Finish Quantum tablet 3 bölmeli teknolojiyle üretilmiştir. Bu sayede bulaşıklar üzerinde tür kirleri söküp atar ve kalıcı bir parlaklık deneyimi sunar.

Bulaşık Makinesi Deterjan ve Bakım Seti Kaliteli midir?

Klasik 120'li Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı + Temizlik ve Bakım Seti + 2 Adet Quantum Tablet Fiyat

Finish Klasik 120'li Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı + Temizlik ve Bakım Seti + 2 Adet Quantum Tablet yorum olarak da kalitesini tescillemiş bir üründür. Özel geliştirilmiş ve bulaşık makinesine zarar vermeyen formülleri sayesinde kısa sürede maksimum hijyen deneyimi sunar. Makinedeki kireç ve yağ birikintilerini de temizleyen set, makine ömrünü uzatmak için ideal bir üründür. Finish Bulaşık Makinesi Deterjan ve Bakım seti güçlü temizlik etkisine sahip içeriğiyle su ve zamandan ekstra tasarruf sağlar. Bu sayede bulaşıklarınıza iyi bakan ürünler sayesinde dünyanın suyuna da sahip çıkmak mümkündür. Tablet temizleyicilerin kaliteli ve saf formülüyle her bulaşıkta ekstra hijyen deneyiminin yanında maksimum parlaklığa ulaşılır. Bu sayede bir bulaşıktan beklenen maksimum verimin sağlanmasına yardımcı olur.

Finish Bulaşık Makinesi Deterjan ve Bakım Seti Etkili midir?

Klasik 120'li Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı + Temizlik ve Bakım Seti + 2 Adet Quantum Tablet Fiyat

Finish Bulaşık Makinesi Deterjanı ve Bakım seti, her yıkamada etkili performansa ulaşmak için üretilmiştir. Finish Bulaşık Makinesi Deterjanı etkili leke çıkarma gücü sayesinde önce lekeyi yumuşatır ve en zorlu yemek kirlerini bile söküp atar. Derinlemesine leke çıkarıcı gücü sayesinde Finish Bulaşık Makinesi Deterjanı elde yıkamanın neden olduğu su israfını önlemeye yardımcı olur. Bu sayede bulaşıkta hijyen sağladığı gibi çevreyi de korur. Finish Temizlik ve Bakım seti, uzun süreli bulaşık hijyeni için makinenize iyi bakar. Finish parlatıcı, bulaşıklar üzerinde yüzey koruma ve mükemmel parlaklık sağlarken makine temizleyici, gizli yağı ve kireci derinlemesine temizler. Bu sayede ekstra temiz bulaşıkların yanında makine hijyenine de yardımcı olur. Set içerisinde yer alan Finish özel tuz, suyu yumuşatarak kireç ve su lekelerini önler. Sunduğu avantajlarla makineyi koruyan Finish Temizlik ve Bakım seti fiyatı sayesinde birçok kullanıcının beğenisini karşılar. Finish garantisiyle üretilen ekonomik paket, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.