Finish Hepsi Bir Arada 210 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı (70X3)

435,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Finish Hepsi Bir Arada 210 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı (70X3)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAGİMALL Satıcı Ünvanı: HASKARAKAYA GIDA TURİZM İNŞAAT OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0458046322900014 Vergi Kimlik Numarası: 4580463229
    Bu ürün BAGİMALL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #ÖzelÜrün
  • Bulaşık makinenizi açtığınızda bardaklarınızda kalan inatçılekeler ve buğulu görüntü gerçekten rahatsız edici Her zaman bulaşıklarınızınve bardaklarınızın %100 tertemiz ve ışıl ışıl olmasını istersiniz Artıkarzuladığınız sonuçlardan ödün vermek zorunda değilsiniz. Yeni formüllü Hepsi 1Arada Parlatan ve Koruyan Tablet aradığınız mükemmel temizlik ve parlaklığısunar, bulaşıklarınızı buğulanma ve matlaşmaya (cam aşınmasına) karşı korur.Benzersiz cam koruma formula ile bardaklarınızın ömrünü uzatır. Bardaklarınızdaha uzun süre parlar ve her yıkamada korunur. İlk Günkü GibiIşıltı!Buğulanmaya karşı bardaklarınızı koruyarak defalarca yıkamaya rağmenbardaklarınızın ilk günkü gibi ışıldamasını sağlar. Bu butikte indirimkuponları/kodları geçerli değildir. Kampanya fiyatından satılmak üzere 100adetten fazla stok sunulmuştur. Ürün kartında gösterilen üstü çizili ilk fiyattedarikçi tarafından beslenen perakende satış fiyatıdır....

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver