Finish Hepsi Bir Arada 160 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı Limon (80x2)

309,90 TL
(1,94 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Finish Hepsi Bir Arada 160 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı Limon (80x2)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKS İstanbul Satıcı Ünvanı: EKS ECOMMERCE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330233025200001 Vergi Kimlik Numarası: 3302330252
    Bu ürün EKS İstanbul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hepsi Bir Arada 160 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı Limon (80x2)

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Finish Hepsi Bir Arada 160 Tablet Limon Bulaşık Makinesi Deterjanı

Son zamanların en çok tercih edilen bulaşık deterjanlarından biri olan Finish Hepsi Bir Arada, içeriğinde leke sökücü güçlü kimyasallar barındırır. Kolay bir kullanım sağlayan ürün, bulaşık makinesinin deterjan haznesine konulur. Ardından bulaşık makinesine çalıştırabilir ve mükemmel temizliğin keyfini çıkarabilirsiniz. Yeni ve güçlendirilmiş formülü ile dikkat çeken Finish Hepsi Bir Arada 160 tablet bulaşık makinesi deterjanı, eskiye kıyasla çok daha yüksek performans sergiler. Bulaşıkları üzerinde çizik bırakmadan tamamen temizler. Finish Hepsi Bir Arada bulaşık makinesi deterjanı hem hijyeni hem de konforu arttırır. Değerli çatal, kaşık ve bıçakların çizilmesine engel olur. Ayrıca bulaşık makinenizi de korur. Bulaşıklar üstündeki donmuş yağları ve kurumuş lekeleri ön yıkama yapmadan temizler.

  • Tablet: 80 x 2 adet
  • Yıkama: 160
  • Koku: Limon

Finish Bulaşık Makinesi Deterjanının Özellikleri Neler?

Finish Bulaşık Makinesi Deterjanının Özellikleri Neler?

Hepsi Bir Arada Max, bu ürün serisinin en son ve yeniden formüle edilmiş hâlidir. Eşsiz içeriği sayesinde standart bir deterjandan 10 kat daha etkili temizlik sağlar. Lekelerden kolay bir biçimde kurtulmanızı sağlayan bulaşık makinesi deterjanı, ferah bir limon kokusuna sahiptir. Kurumuş lekeleri kısa süre içerisinde temizler. Finish Hepsi Bİr Arada Max, çok bölmeli teknolojisi ile tüm yağı ve kiri söker atar. Ürünün mavi katmanı yağı sökerken beyaz katmanı zorlu kirleri yok eder. Powerball, en sert suda bile etkisini gösterir ve mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Buna ek olarak ekstra cam koruyucu bileşen içerir. Bu sayede camlar için güçlü bir temizlik ve parlaklık sağlarken oluşabilecek hasarı da önler.

Finish Bulaşık Makinesi Deterjanı Kaliteli mi?

Finish Bulaşık Makinesi Deterjanı Kaliteli mi?

Dünyanın önde gelen markalarından olan Finish, lider bulaşık makinesi üreticileri tarafından tavsiye edilir. Bulaşık makinesi ile elde yıkamaya göre daha hızlı sonuç alırsınız. Verimli bir biçimde su kullanarak tasarrufu yapmanız da mümkündür. Finish Hepsi Bir Arada 160 tablet bulaşık makinesi deterjanı, özel formülü sayesinde çıkarılması zor lekelere dahi nüfuz ederek ortadan kaldırır. Powerball gücü ile zor lekelerin anında minik parçalara ayrılmasını sağlar. Antidepozisyon etkisi sayesinde kirlerin tekrar yüzeye yapışmasına ve birikmesine engel olmak adına bir bariyer oluşturur. Bulaşık makinesinin formunu korumasını ve yüksek performans ile çalışmasını isteyen birçok kullanıcı Finish deterjanı tercih eder. Yüksek standartlar gözetilerek üretilen formülü, bulaşıklarınızı ve makinenizi korur. Ayrıca herhangi bir ön yıkama yapmanız gerekmediği için zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

Finish Bulaşık Makinesi Deterjanı Zorlu Lekeleri Çıkarır mı?

Finish Bulaşık Makinesi Deterjanı Zorlu Lekeleri Çıkarır mı?

Finish Hepsi Bir Arada 160 tablet bulaşık makinesi deterjanı içerisindeki jel, yağlara ve zorlu kirlere karşı güçlü bir etki gösterir. Tek yıkamada dahi bulaşıkların kurumuş yemek artıklarından arınmasını sağlar. Finish Hepsi Bir Arada, 10 kat daha güçlü formülü sayesinde tuz ve parlatıcı etkisi yaratarak bardaklarınızı kireç kalıntılarına, buğulanmaya ve lekelere karşı korur. Böylece bardaklarınız her yıkamada formunu korur ve şıklığından ödün vermez. Hem bulaşıkların hem de bulaşık makinesinin temiz kokmasını sağlar. Bu nedenle bulaşık makinesinin parçalarının bozulma ve yıpranma riskini en aza indirir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Finish Hepsi Bir Arada 160 tablet yorumlarını inceleyerek hem barındırdığı özel formül sayesinde bulaşıklarınızın ve makinenizin formunu korumasına yardımcı olacak hem de güçlü bileşenleri sayesinde lekeleri anında sökerek zamandan tasarruf etmenize imkân tanıyacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.