4
Bulaşık Parlatıcısı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Finish Bulaşık Makinesi Parlatıcısı 400 ml Limon

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
5 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
91,91 TL
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
124,50 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Finish Bulaşık Makinesi Parlatıcısı 400 ml Limon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bulaşık Makinesi Parlatıcısı 400 ml Limon

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 500 ml
Geri Bildirim Ver

Finish Bulaşık Makinesi Parlatıcı 400 ml Limon

Günlük kullanılan mutfak araç gereçlerinin temizliği, hijyen ve sağlık açısından hayatınızda oldukça önemli bir yere sahiptir. Kullandığınız tabak, çatal ve bardak gibi birçok mutfak araç gereçlerini makineden çıkardığınızda parlak, lekesiz ve temiz olması için bulaşık makinesi parlatıcısı malzemeleriniz için oldukça kullanışlıdır. Finish bulaşık makinesi parlatıcı ile yıkanan malzemelerdeki su, damlacıklar halinde leke bırakmadan kolayca kayma özelliği ile yok olur. Aynı zamanda bardaklarınızda matlık oluşumuna engel olmak için makine parlatıcısı kullanarak bunun önüne geçebilirsiniz. Tabak, çatal ve bardak gibi kullandığınız birçok mutfak gereçlerinin makinenizden parlak, kuru ve su damlacıkları olmadan lekesiz ve temiz bir şekilde çıkmasını sağlar. Finish bulaşık makinesi parlatıcı 400 ml çeşidinin sahip olduğu özellikler şu şekilde sıralanabilir;

  • Kurutmaya yardımcı
  • Parlak bulaşıklar
  • Pratik ve kolay kullanım

Finish Parlatıcı ile Dikkat Çekici Sonuçlar

Finish Parlatıcı ile Dikkat Çekici Sonuçlar

Günlük hayatınızda kullandığınız musluk suyu arıtılmamış şebeke suyu olduğundan içerdiği kireç miktarı ve yüksek pH değeri ile bulaşıklarda leke bırakabilir. Bu lekelerin mutfak araç gereçlerinde oluşmasını önlemek ve sağlıklı sonuçlar elde etmek için bulaşık makinesi parlatıcısı önemli bir yer kaplar. Finish bulaşık makinesi parlatıcı limon 400 ml ürününü bulaşık makinenizde kullanırken makinenizin kapağındaki parlatıcı gözüne dökerek kullanabilirsiniz. Hazneyi taşırmadan aldığı kapasite kadar parlatıcıyı dökebilirsiniz. Daha sonra parlatıcı ayarı kısmından istediğiniz kademeye ayarına getirerek bulaşık makinenizi çalıştırabilirsiniz. Bu şekilde bulaşık makinesi parlatıcısını kullanabilirisiniz. Makinenizi temizlerken ferah bir koku veren Finish bulaşık makinesi 400 ml limon kokusu ile bulaşıklarınızı temizlerken temizliğin kokusunun mutfağınıza yayılmasına yardımcı olur. Hem kaliteli hem de kullanışlı olan bu parlatıcı ile makinenizin uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz.

Finish Bulaşık Makinesi Parlatıcı Özellikleri ve Fiyatları

Finish Bulaşık Makinesi Parlatıcı Özellikleri ve Fiyatları

Finish bulaşık makinesi parlatıcı 400 ml limon fiyatları ürünün özelliklerine ve gösterdiği etkiye dayanarak belirlenir. Bulaşık makinesi parlatıcı ürününün mutfak araç gereçlerinin yanı sıra geliştirilmiş etkili formülüyle çift etkili sıvı temizleyicisi olarak da filtre, gider ve su pervanesi gibi parçaların yanı sıra kalıntıları ve kireci derinlemesine temizler. Buna ek ürün seçeneği olarak Finish 3 etkili güçlü tuz ise şebeke suyunu yumuşatır, kireç ve kalıntı birikmesini önler ve aynı zamanda performans kaybını engeller. Bulaşık makineleri için özel olarak üretilen ürün, mutfak araç gereçlerinizi kireçten korur. Bununla beraber tuzun bulaşıklara gitmesini istemediğiniz zamanlarda boşken tekrar çalıştırıp yıkayabilirsiniz. Bu özelliklere bakıldığı zaman Finish bulaşık makinesi parlatıcı 400 ml limon ürününün tuza göre daha zahmetsiz olduğunu görebilirsiniz. Parlatmanın yanı sıra bakım da yapan bu ürüne siz de kolayca sahip olabilirsiniz.

Finish Bulaşık Makinesi Parlatıcısı Kullanıcı Yorumları

Finish Bulaşık Makinesi Parlatıcısı Kullanıcı Yorumları

Finish bulaşık makinesi parlatıcı 400 ml limon ürününü daha önce alıp kullanmış müşteriler, deneyimlerine bağlı olarak fikirlerini, düşüncelerini ve memnuniyetlerini ürünün altına yazarak ilk kez kullanacak müşteriler için bilgi verir. Bu yorumlar sayesinde ürünün kullanımı, özellikleri ve gösterdiği etki ile ilgili kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. Bunun yanında ürünün dikkat çeken özelliklerinden biri de fosfat, boyar madde ve parfüm içermemesi ve doğaya daha az zarar vermesi olduğu için birçok müşterinin bu sebeple tercih ettiğini görebilirsiniz. Finish bulaşık makinesi parlatıcı 400 ml limon yorumları bölümünden diğer müşterilerin deneyimlerine ulaşabilirsiniz. İlk kez kullanacak olan müşteriler için diğer müşterilerin yorum bölümünde yazdığı ürün ile ilgili memnuniyet, fikir ve düşüncelerini gözden geçirerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sayede içiniz rahat bir şekilde Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.