1
Bulaşık Makinesi Temizleyici ve Koruyucu kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Finish Bulaşık Makinesi Temizleyici, Koku Giderici Hijyenik Bakım Sıvısı 250 ml X 2

149,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
164,90 TL
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
174,99 TL
Kurumsal Fatura
179,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Finish Bulaşık Makinesi Temizleyici, Koku Giderici Hijyenik Bakım Sıvısı 250 ml X 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Temizliğin Uzmanları Satıcı Ünvanı: MERİLA KOZMETİK LOJİSTİK GIDA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0617070857500001 Vergi Kimlik Numarası: 6170708575
    Bu ürün Temizliğin Uzmanları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Finish Bulaşık Makinesi Temizleyicisi 2 x 250 ML
Geri Bildirim Ver

Finish Bulaşık Makinesi Temizleyicisi 2 x 250 ml

Bulaşık makinesi evde çok kullanılan beyaz eşyalardan biridir. Yağ ve yemek artıkları ile kirlenen bulaşıklar, bulaşık makinesinde tertemiz yıkanır. Bu nedenle hijyenik temizlik yöntemi cihaz kullanımıdır. Finish bulaşık makinesi temizleyicisi 2 x 250 ml kullandığınız cihazlarda su ve zaman tasarrufu sağlar. Litrelerce su harcamadan, birkaç dakika içerisinde bulaşıklardan kurtulmanızı sağlar. Ancak bulaşık makineleri zaman içerisinde biriken yağ ve yemek artıkları ile yıpranır. Sık kullanım sonucunda bu tablo ile karşılaşmak kaçınılmazdır. Olası bozulmaları ve arızaları önlemek için düzenli olarak 8690570526363 kodlu ürünün kullanımı önerilir. Mutfaktaki yükünüzü ortadan kaldıran cihazların belirli aralıklarla temizliği daha uzun yıllar kullanmanız için önemlidir. Bu bakım sayesinde cihazınızın ömrünü uzatarak temiz bulaşıklar elde edebilirsiniz.

  • 2 x 250 ml
  • Kolay makine temizliği
  • Yağ ve kireç sökücü

Pratik ve Etkili Finish Temizleyici 8690570526363 Kullanımı

Pratik ve Etkili Finish Temizleyici 8690570526363 Kullanımı

Bulaşık makinesi temizleyici, mavi-sarı ve şeffaf katman adı verilen katmanlardan oluşur. Mavi-sarı katman bulaşıklardan kalan yağı yok eder. Şeffaf katman ise biriken kireci sökerek, cihazınızın kullanım ömrünü uzatır. Tek bir şişede iki farklı soruna aynı anda çözüm bulur. İçerisinde herhangi bir bulaşık olmadan kullanılması önerilir. Cihaza boşken konulan ürünle 65 derece sıcaklıkta çalıştırılması tavsiye edilir. Ürünün koruma etiketi çıkartılarak şişe alt sepetteki yere ters bir şekilde yerleştirilir. Ardından bulaşık makinesi çalıştırılır. Makine çalışmaya başladığında çift etkili formüllü Finish bulaşık makinesi temizleyici sıvı 250 ml derinlemesine temizlik gerçekleştirir. Görünmeyen parçalardan olan filtre, su borusu ve pervaneyi de yeni gibi yapar. Bu sayede olası arızalara karşı koruma sağlar. Kir birikimini ve koku sorununu ortadan kaldırır. Makinenizde oluşan yağ, kireç ve kokulardan hızlı bir şekilde kurtulmanızı sağlar.

Her Bütçeye Uygun Finish Temizleyici 8690570526363 Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Finish Temizleyici 8690570526363 Fiyatı

Finish bulaşık makinesi temizleyicisi 2 x 250 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri baz alınarak belirlenir. Bulaşık makinelerinde kullanım arttıkça bazı sorunlar meydana gelir. Bulaşık makinenizin görünmeyen parçalarında zamanla kir ve yağ birikir. Bu yüzden bulaşıklarınız iyi temizlenmeyebilir ve bulaşıklarınızın üstünde yemek kalıntıları kalabilir. Ayrıca makinenizde koku meydana gelebilir. Bu tarz sorunlar ile karşılaşmamak için kaliteli bir temizleyici kullanmak gerekir. Bu temizleyici sayesinde kötü kokudan kurtulabilirsiniz. İçeriğinde sahip olduğu özel formül oluşan kireci, yağı ve kiri derinlemesine temizleyerek makinenizin kullanım ömrünü uzatır. Çift etkili yapıya sahip olan ürün mavi-sarı, saydam katmanı sayesinde bu sorunlarınızı çözer. Bu sayede olası arızalara karşı makinelerinizde tam koruma sağlar. Mavi-sarı katman biriken yağları ve kirleri temizlerken saydam katman sayesinde de sert suların oluşturduğu kireç sorununu ortadan kaldırır.

Büyük İlgi Gören Finish Temizleyici 8690570526363 Yorumları

Büyük İlgi Gören Finish Temizleyici 8690570526363 Yorumları

Bulaşık makinesi temizleyicisi hem makineniz hem de yıkadığınız bulaşıklar için kullanılması gereken bir üründür. Makinenizin sağlığı için gereklidir. Kullanım ömrünü uzatırken bulaşıklarınızı derinlemesine temizlemede yardımcı olur. Finish bulaşık makinesi temizleyicisi 2 x 250 ml yorumları müşterilerin kullanım deneyimlerine yer verir. Müşteriler makinelerin sağlığını korumak, ömrünü uzatmak ve bulaşıklarında yüksek performans elde etmek için kullanır. Ürünü kullanan kişiler verim elde eder. Tavsiye edilen kullanım şekli 3 ayda bir şeklindedir. Ürünü kullanma talimatlarına göre uygularsanız makinenizin performansını artırır. Cihazınız ilk günkü gibi performans sunar. Beğeni toplayan bulaşık makinesi temizleyicisi müşteriler tarafından tavsiye edilir. Düzenli kullanıldığında makinenizde temizlik sağlandığı için bulaşıklarınızda matlık, yağ ve yemek artıkları kalmasını önler. Böylece zaman, enerji, su tasarrufu sağlayarak etkili bir temizlik elde etmenizi sağlar. Beğenilen bu ürünü Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.