Filli Boya Plastik Tavan Boyası 3,5 Kg

520 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Filli Boya Plastik Tavan Boyası 3,5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özaydoğanlar Yapı Satıcı Ünvanı: ÖZ AYDOĞANLAR İNŞAAT TEKSTİL REKLAMCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0662012722200011 Vergi Kimlik Numarası: 6620127222
    Bu ürün Özaydoğanlar Yapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZELLİKLERİ Plastik Tavan, ideal matlıkta, pürüzsüz görünüşlü, optimum beyazlık ve maksimum örtme gücüne sahip özel olarak formüle edilmiş bir tavan boyasıdır. Uygulandığı yüzeyle bütünleşir. Kabarma ve dökülme yapmaz. Uygulama esnasında yayılma gücü sayesinde işçilik tasarrufu sağlar, yüksek teneffüs kabiliyetine sahiptir. UYGULANACAK YÜZEYLER Saten alçılı, macunlu, alçıpan yüzeyler ve tozuma karakterli olmayan eski boyalı/sıvalı iç cephe tavan yüzeyler üzerine kullanılması tercih edilir. UYGULAMA Uygulama yapılacak yüzey her türlü kir, toz, kalıp yağı, gevşek tabakalardan arındırılarak sağlam, kuru, temiz ve kendini taşıyabilecek duruma getirilmelidir. Beton, brüt beton, yeni sıvalı yüzeylerde priz süresi beklenmeli (28 gün), gevşek sıva tanecikleri yüzeyden raspa veya benzeri yöntemlerle temizlenmelidir. Gerekli yüzey düzeltme ve tamiratları yapılmalıdır. Kireç üzerine direkt uygulama yapılmamalıdır. Tozuma karakteri olmayan eski boyalı ve sıvalı yüzeylere Alpina Dönüşüm Astarı, macunlu yüzeylerde Alpina Pigmentli Astar kullanılmalıdır. Uygulama ve ürün kuruma süresi boyunca ortam ve yüzey sıcaklığının +5°C ile +30°C arasında olmasına dikkat edilmelidir. Ürünlerimizin, 30.06.2007 tarih 26568 no.lu İnşaat Genel Teknik Şartnamesine uygun yapılan alt yapı yüzeylerinde uygulanması gerekmektedir. İNCELTME Fırça ve rulo uygulamalarında temiz su ile %25 inceltilerek iki kat halinde uygulanması tavsiye edilir. KURUMA SÜRESİ (20ºC, %65 HR’de) Dokunma kuruması: 1 saat Katlar arası bekleme süresi: 6 saat Son kuruma: 24 saat (daha yüksek bağıl nem ve düşük sıcaklıkta kuruma süresi uzayabilir). SARFİYAT Uygulama yapılacak yüzeyin cinsine, emiciliğine ve yapısına göre tek katta 110-190 gr/m² arasında değişir. 1 Kg ile tek katta 5.5-9 m2 alan boyanabilir. Kesin sarfiyat için kontrollü numune çalışması yapılmalıdır. Havasız (Airless) Püskürtmede Basınç: 120-140 bar Meme Açısı: 50° Meme Ölçüsü (inch): 0.019” İnceltme: %10 DEPOLAMA Açılmamış ambalajında, serin ve kuru yerde dondan, direkt güneş ışığından korunarak 3 yıl saklanabilir. Ambalajın kapağını kullanımdan hemen sonra hava almayacak şekilde kapatınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver