Filli Boya Panel Kapı Boyası 2.5 Lt Beyaz

850 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
899,99 TL
990 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL

Ürün Bilgileri

Filli Boya Panel Kapı Boyası 2.5 Lt Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALPER SERT YAPI & DEKORASYON Satıcı Ünvanı: ALPER SERT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7630180709
    Bu ürün ALPER SERT YAPI & DEKORASYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FİLLİ BOYA PANEL KAPI BOYA (BEYAZ)2,5 LT Panel Kapı Boyası Panel kapılar için özel olarak geliştirilmiş akrilik reçine esaslı yarı mat görünümlü, örtücü ve koruyucu su bazlı son kat panel kapı boyasıdır. ÖZELLİKLERİ Su ile inceltilebilen, ahşabın dokusunu gösteren yapıdadır. Suya ve evdeki kimyasallara karşı dayanıklıdır. Sararmaya karşı maksimum direnç gösterir, yüzeye mükemmel yapışır. Su bazlı olması nedeni ile rahatsız edici bir kokusu yoktur ve çevre dostudur. UYGULANACAK YÜZEYLER Amerikan panel kapılarda, masif ahşap kapılarda, kaplamalı ahşap kapılar üzerine uygulama önerilir. Ham yüzeyin boyanması, ya da boya üstü boya uygulamasında kullanılır. Boya üstü boya uygulamalarında, su bazlı boya ve vernikler, solvent bazlı boya ve vernikler üzerine uygulanabilir. Yatay ahşap zemin ve yaya trafiği olan yüzeylerde kullanılmamalıdır. UYGULAMA Uygulama yapılacak yüzeyler düzgün, sağlam ve son kat boyayı taşıyabilecek durumda olmalıdır. Boya yapılacak yüzeyler, her türlü kir, toz, yağ, gevşek tabakalardan temizlenmeli ve gerekli yüzey düzeltme işlemleri yapılmalıdır. Eski boyalı yüzeyler üzerine, boya uygulamasına geçilmeden önce, yüzeylerin tamamına yüzey ihtiyacına göre belirlenecek zımpara ile hafif zımpara yapılması ve zımpara tozlarının yüzeyden temizlenmesi gerekmektedir. Bu işlemler sonrası Filli Boya Panel Kapı Boyası uygulamasına geçilebilir UYARI-1 Uygulamaya yapılan kapı kanatları uygulamadan sonra 24 saat açık tutulmalı ve 24 saatin sonunda boyanın tam kuruması sağlandıktan sonra kapalı duruma getirilmelidir. İNCELTME Ürün kullanıma hazırdır. Gerekli ise fırça ve rulo uygulamalarında maksimum %5 oranında temiz su ile inceltilerek iki kat halinde uygulanması tavsiye edilir. Kullanmadan önce ürün iyice karıştırılmalıdır

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Kapı
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver

Filli Boya Panel Kapı Boyası 2.5 Lt Beyaz

Filli Boya panel kapı boyası beyaz 2.5 lt, ahşap malzemenin renginin değiştirilmesinde kullanılan bir yapı malzemesidir. Kapı başta olmak üzere, birçok ahşap malzemenin rengini değiştirirken kullanılabilir. Ahşabın dokusuna uyumlu bir forma sahip olan ürün, uygulama yapılan malzemenin son derece kaliteli ve canlı gösterilmesine imkan sağlar. Su ile inceltilebilen bir ürün olması sayesinde miktarı artırılarak kullanılabilir. Bu sayede birçok eşyanın renk değişiminde kullanılır. Ahşap malzemenin dokusunu ortaya çıkaran ürün, eşyaların kalitesinden ödün vermeden boyama işlemi yapmanızı sağlar. Suya karşı dayanıklı olan ürünü su ile inceltebilir ve istenilen yoğunlukta bir ürün yapısı elde edebilirsiniz. Uzun ömürlü kullanım sunması açısından suya dayanıklı olması son derece avantajlıdır.

  • 2.5 litre hacme sahip olan ürün
  • Beyaz renkli içerik
  • Su ile inceltilebilir ürün

Filli Boya 2.5 Lt Beyaz İçeriği

Filli Boya 2.5 Lt Beyaz İçeriği

Filli Boya panel kapı boyası, su ve kimyasallara karşı dayanıklı olması sayesinde sıklıkla tercih edilir. Özellikle banyo kapısı gibi su ile teması olan alanlarda son derece avantajlı bir özelliktir. Kendini koruma özelliği kuvvetli olan ürün, uygulamadan sonra uzun bir süre hasarsız bir şekilde kullanılmaya devam eder. Beyaz renkli boya seçiminde kaliteye dikkat edilmesi son derece önemlidir. Sararma ve lekelenme gibi sorunlar oluşturmayan bu ürün, yıllar sonra bile ilk günkü görünümüyle kaliteli bir duruş sergiler. Ahşap yüzeylere iyi bir şekilde yapışması sayesinde, kuruduktan sonra soyulma meydana gelmez. Su bazlı olarak tasarlanan bu ürünün kokusu rahatsız edici değildir. Yapısı sayesinde rahat bir şekilde işlem yapılabilir. Hem kaliteli hem de çevre dostu olması kullanım sırasında memnuniyetinizi artırır.

Filli Boya 2.5 Lt Panel Kapı Boyası Beyaz Yorumları

Filli Boya 2.5 Lt Panel Kapı Boyası Beyaz Yorumları

Filli Boya panel kapı boyası beyaz 2.5 lt yorumlarında ürünün oldukça kaliteli olduğundan bahsedilir. Filli Boya kalitesini yansıtan ürün, güvenli bir şekilde uygulanır. Panel kapıların renk değişimi işlemi için özel olarak geliştirilen formülü sayesinde hem rahat hem de kaliteli bir kullanım imkanı sunar. Akrilik reçine esaslı olan ürün, yarı mat yapısıyla yüzeylerin şık bir görünüme kavuşmasını sağlar. Örtücü özelliği olması sayesinde altındaki rengi yansıtmaz ve belli etmez. Bu sayede profesyonel bir işlem gerçekleştirebilir ve orijinal bir görünüm yakalayabilirsiniz. Su bazlı olan bu ürünü, panel kapı boyama işleminin son katında kullanabilirsiniz. Canlı ve kaliteli görünümü sayesinde kapının sahip olduğu dizaynı ilgi çekici bir hale dönüştürür. 2.5 litre olarak tasarlanan bu ürün ile yaklaşık olarak 6 adet kapının rengini değiştirebilirsiniz.

2.5 Lt Panel Kapı Boyası Beyaz Fiyatı

2.5 Lt Panel Kapı Boyası Beyaz Fiyatı

Filli Boya panel kapı boyası beyaz 2.5 lt fiyatı, ürünün kalite düzeyine göre belirlenir. Kaliteli bir içerikle tasarlanan bu ürün, müşteriler tarafından son derece olumlu dönüşler alır. Ahşap, sehpa, dolap ve masa gibi ürünlerin rengini değiştirme işleminde kullanabileceğiniz bu boya, geniş bir alana hitap etmesi sayesinde oldukça kullanışlıdır. Renk değiştirme işlemlerinde ilk olarak zımpara ve ardından 2 ila 3 kat boya kullanılması tavsiye edilir. Ürünün vernik işlemi üzerine direkt olarak uygulanması önerilmez. Kapatıcılık özelliği yüksek olan bu modeli rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Kolay sürülebilir özelliği sayesinde profesyonel yardım almadan, kendiniz uygulayabilirsiniz. Filli Boya panel kapı boyası beyaz ürününü Trendyol üzerinden inceleyebilir ve satın alma işleminden sonra ahşap malzeme içeriğine sahip olan eşyalarınızın rengini değiştirebilirsiniz.