Filli Boya Nippon Paint Chalky Kara Tahta Boyası 0,75 lt

97,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Filli Boya Nippon Paint Chalky Kara Tahta Boyası 0,75 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BADEM10 Satıcı Ünvanı: AKSANAL MARKET HIRDAVAT HEDİYELİK EŞYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0034039484900001 Vergi Kimlik Numarası: 0340394849
    Bu ürün BADEM10 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nippon paint chalky kara tahta boyası 0,75 lt için satıcı açıklaması (#558210582) Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir. Ürünü satın almadan evvel ürünü satan satıcı ile teyit etmenizi öneririz. MarkaDiğer DurumSıfır Cephe yüzeyiIç cephe RenkDiğer Detaylı açıklama Nippon paint chalky kara tahta boyası Ürün tanımı Uygulandığı yüzeyleri yazı tahtası haline dönüştüren ,üzerine tebeşir ile yazı yazılabilen su bazlı siyah Renkli akrilik emülsiyon esaslı dekoratif bir iç cephe boyasıdır. Uygulanacak yüzeyler: Kendini taşıyabilen sıvalı, macunlu, alçılı, mdf, alçıpan ve eski boyalı yüzeyler üzerine uygulana bilinir. Uygulama: Ürün kullanıma hazırdır. Kullanılmadan önce homojen hale gelinceye kadar düşük devirde karıştırılmalıdır. Uygulama iki kat halinde rulo ve fırça yardımı ile yapılması önerilir. Uygulamadan önce yüzeyler
  • Saten alçılı yüzeyler: zımparalanıp tozu alındıktan sonra iç cephe şeffaf astar ile Astarlanmalıdır. Macunlu yüzeyler: zımparalanıp tozu alındıktan sonra iç cephe macun astar ile astarlanmalıdır. Not: Nippon chalky üzerinde kullanılan tebeşir tahta silgisi ile silinmelidir. Yüzeyi tamamen temizlemek Için hafif nemli bezle çok bastırmadan silme işlemi uygulanmalıdır. Yüzeyi temizlemek için hazır ıslak Mendiller veya yüksek alkollü ıslak mendiller kullanılmamalıdır. Ilk uygulama sonrası temizleme işlemi Sırasında bir miktar beze gelme görülebilir, bu zamanla azalacaktır, boya performansı kaybı ile ilgili değildir. Inceltme Kullanıma hazırdır. Gerekli durumlarda maksimum %5 su ile inceltebilinir. Kuruma süresi (20ºc, %65 hr’de) Dokunma kuruması : 10-15 dakika Katlar arası kuruması: 4-6 saat Son kuruma: 24 saat (sıcaklık ve neme bağlı olarak kurumalar değişebilir)

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver