Filli Boya Momento Max 2.5lt Renk: Lületaşı Soft Mat Tam Silinebilir Iç Cephe Boyası

690 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 3.5 Kg
3.5 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Filli Boya Momento Max 2.5lt Renk: Lületaşı Soft Mat Tam Silinebilir Iç Cephe Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALİSAYAPI&HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: ALİCAN ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2530757220
    Bu ürün ALİSAYAPI&HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Paket İçeriği : Momento Max Soft Mat Tam Silinebilir Silikonlu İç Cephe Boyası 2.5Lt • Boya Özellikleri
  • Kendine özgü soft mat® dokusu ile uygulandığı ortamlara eşsiz dekoratif özellik kazandırır. Silinme ve sürtünmelere karşı dayanımı arttırılmıştır, sık kullanılan alanlarda dahi önerilir. Aktif Silikon Teknolojisi ile Momento Max yüzeyde oluşabilecek kirlere karşı üstün dayanım gücü kazandırılmıştır. Defalarca yıkandıktan sonra dahi ilk günkü renk tonunu, dokusunu ve özelliklerini korur. Kolay uygulanır ve yüzeye yayılır, işçilik tasarrufu sağlar. Yüksek örtücülüktedir. Uygulandığı yüzey ile bütünleşir. Çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz. Su bazlı olması nedeni ile rahatsız edici bir kokusu yoktur ve çevre dostudur • İNCELTME Fırça ve rulo uygulamalarında temiz su ile %10 inceltilerek iki kat halinde uygulanması tavsiye edilir. • SARFİYAT 2.5 Litre ile tek katta 32-45 m2 alan boyanabilir. • ÜRÜNÜNÜZ AYNI GÜN KARGOYA VERİLİR • BOYALARIMIZ RENXMATİK BOYA MAKİNESİNDEN SİPARİŞİNİZE ÖZEL HAZIRLANDIGI İÇİN ( " İsteğiniz ile size özel olarak üretilen veya üzerinden değişiklik ya da ilave yapılarak size özel hale getirilen ürünler " Maddesine göre ) CAYMA HAKKI KAPSAMI DISINDADIR • İadesi kesinlikle mümkün değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
  • Tip Mat
  • Silinebilirlik Silinebilir
  • Parlaklık Mat
Geri Bildirim Ver

Filli Boya Momento Max 2.5 l Lületaşı Soft Mat Tam Silinebilir Iç Cephe Boyası Seçenekleri Trendyol'da!

Filli Boya Momento Max 2.5 lt lületaşı rengi soft mat iç cephe boyası kullanarak bulunduğunuz mekânları değiştirebilirsiniz. Açık tonlara sahip olan boyayı dilediğiniz duvara uygulayabilirsiniz. Yüksek örtücülüğe sahip ürün, yüzeye kolay uygulanır. İç mekân boyama işlemi için tercih edilen boya, kullanılırken ortamda rahatsız edici koku oluşturmaz. Deforme olan duvar ve tavanlarınızı Filli Boya kullanarak temiz ve pürüzsüz bir hâle getirebilirsiniz. İçerdiği VOC bileşikleri ürünün uzun süre aynı kalitede kalmasını sağlar. Boyanın raf ömrü 3 yıldır. Kullanılmasının ardından kuru ve serin yerde muhafaza edildiğinde, raf ömrü süresince, yapısında bir değişiklik olmaz. Boya, sürtünmelere karşı oldukça dayanıklıdır.

  • Boyanın raf ömrü 3 yıldır.
  • Ürün silinebilir ve yıkanabilir.
  • Yüksek örtücülük düzeyine sahiptir.

Filli Boya Momento Max 2.5 lt İç Cephe Boyasının Özellikleri Nedir?

Filli Boya Momento Max 2.5 lt İç Cephe Boyasının Özellikleri Nedir?

Filli Boya Momento Max 2.5 lt lületaşı rengi soft mat iç cephe boyası üretiminde aktif silikon teknolojisi kullanılır. Ürünün sahip olduğu kıvam uygulama sırasında kullanıcıya büyük ölçüde kolaylık sağlar. Su bazlı forma sahip boyayı sürerken rulo ya da saplı fırça kullanabilirsiniz. Yüzey genişliğine uygun olarak tercih edilen fırça, boyama işleminin daha kısa sürmesini sağlar. Çevre dostu olan iç cephe boyasının rahatsız edici bir kokusu yoktur. Ürün, kapalı mekânlarda rahatlıkla kullanılabilir. Lületaşı rengine sahip olan boyayı kullanarak mekânın daha geniş görünmesini sağlayabilirsiniz. Sarımtırak beyaz tonlarında olan ürün, farklı dekorasyon stilleriyle kolay uyum sağlar. Momento Max iç cephe boyası yüksek örtücülük düzeyine sahiptir. Kullanıldığı yüzeyde kabarma, çatlama ve dökülme yapmaz. 2,5 lt ağırlığına sahip boyayla ortalama 30-35 metrekare alan boyanabilir.

Filli Boya Momento Max Lületaşı Soft Mat Boya Nasıl Uygulanır?

Filli Boya Momento Max Lületaşı Soft Mat Boya Nasıl Uygulanır?

Filli Boya Momento Max 2.5 lt tam silinebilir iç cephe boyası deforme olan duvar ve tavanların yanı sıra boyanabilir duvar kâğıdı üzerine uygulanabilir. Ürün, aynı zamanda alçıpan, betopan, cam tekstili, sıvalı ve macun bulunan yüzeylerde de istenen sonucu verir. Soft mat bitişli boyayı uygulamadan önce duvarda bulunan delikler doldurulmalı, gerekli görülen yerler zımparalanmalıdır. Pürüzsüz bir zemin üzerine yapılan uygulama boyanın istenen sonucu vermesini sağlar. Duvarın hazırlanmasının ardından boya suyla %10 oranında inceltilmelidir. Bu karışım işlemi için farklı bir kap kullanılmalıdır. Yeterli miktarda hazırlanan seyreltilmiş boya, duvara uygun fırçayla eşit miktarda yayılır. Duvar rengi ve yapısına göre boyanın uygulanacağı kat sayısı değişse de ürün, duvara en az 2 kat hâlinde sürülür. Uygulanan ürünün kuruduğundan emin olarak diğer kata geçilmelidir.

Filli Boya Momento Max Silinebilir İç Cephe Boyası Leke Tutar mı?

Filli Boya Momento Max 2.5 lt lületaşı rengi soft mat iç cephe boyası kir ve leke tutmayan bir yapıdadır. Pürüzsüz bitişe sahip ürün, uygun temizleyiciler kullanılarak silinebilir. Bol su kullanılarak yıkanması hâlinde boyanın yapısında ve renginde herhangi bir değişiklik olmaz. Ürün, içeriğinde bulunan VOC bileşikleri sayesinde küf oluşmasını önler. Su bazlı yapıda olan boyayı, sık kullanılan mekânlarda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Boyalı alanlar, yüzeyinde kir oluşması hâlinde kısa süre içerisinde temizlenir. Bu da size zaman tasarrufu olanağı sunar. Ürün, kullanıldığı ortamın dekorasyonunu güzelleştirmeye her zaman devam eder. Bulunduğu mekâna şık bir dokunuş yapmak ve boya hakkında detaylı bilgi sahip olmak isteyen kişiler, Filli Boya Momento Max 2.5 lt lületaşı rengi soft mat iç cephe boyası yorumlarını okuyarak kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilir. Filli Boya Momento Max'ı Trendyol'dan satın alabilirsiniz.