Filli Boya Capawood Sentetik Parke Vernik Parlak 2.5lt

944,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Filli Boya Capawood Sentetik Parke Vernik Parlak 2.5lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KatarMarket Satıcı Ünvanı: KATAR ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0528047875200019 Vergi Kimlik Numarası: 5280478752
    Bu ürün KatarMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN TANIMITek komponentli modifiye üretan alkid esaslı parlak parke verniğidir. ÖZELLİKLERİYüksek ve kalıcı parlaklığa sahiptir. Uygulandığı iç cephe ahşap yüzeylerin doğallığını bozmaz ve renk değişikliği yaratmaz. Şeffaf renktedir. Sararmaya karşı dirençli olup, sert bir film oluşturur. Evlerde kullanılan sıvı temizlik malzemelerine dayanıklıdır. Fırça izi oluşturmaz. UYGULANACAK YÜZEYLERMukavemet gerektiren iç cephe ahşap döşeme, merdiven ve parke yüzeylerde güvenle kullanabileceğiniz bir cam ciladır. UYGULAMACaparol Parkettlack (Sentetik Parke Verniği) uygulanacak yüzeyler her türlü kirlilikten arındırılmış ve yeterli kurulukta olmalıdır. Uygulamada yüzey ve hava sıcaklığının +5?C ile +30?C arasında olmasına özen gösteriniz. Fırça, rulo veya püskürtme şeklinde uygulama yapılır. Uygulama yapılacak yüzey daha önceden verniklenmiş ise sistre ile yüzey temizlenerek Caparol Nc Füller Grundlasur (Selülozik Parke Dolgu Verniği) uygulanır. Elde edilen pürüzsüz yüzey üzerine iki veya gerekirse üç kat halinde Caparol Parkettlack (Sentetik Parke Verniği) uygulanır. Katlar arasında en az 5-6 saat beklenmelidir. Uygulama bitiminden en az 24 saat sonra üzerinde yürünebilir. İNCELTMECaparol Sentetik Tiner ile ilk kat uygulamalarında %25 oranında inceltilmesi, ikinci ve gerekirse üçüncü kat uygulamalarında ise %10-15 oranında inceltilmesi tavsiye edilir. KURUMA SÜRESİ (20 ºC, % 65 HR’de)Sert Kuruması: 12 saat. 24 saat sonra yürünebilir. Maksimum 4 günde fiziksel ve kimyasal dayanıklılık kazanır. SARFİYATUygulama yüzeyinin cins ve emiciliğine göre sarfiyat değişir. 1 Litre Caparol Parkettlack (Sentetik Parke Verniği) ile ortalama 14-16 m2 yüzey verniklenebilir. (30 mikron kuru film kalınlığında). Kesin sarfiyat için kontrollü numune çalışması yapılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver