Filli Boya Betakril Tavan Boyası 1 Kg. Beyaz

115 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Filli Boya Betakril Tavan Boyası 1 Kg. Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAPI DEPOSU Satıcı Ünvanı: FIRAT YARMACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9380425517
    Bu ürün YAPI DEPOSU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Betakril Tavan Boyası 1 Kg. ÖZELLİKLERİ Betakril Tavan, mat ve pürüzsüz görünüşlü, beyaz, yüksek örtücülüğe sahip bir tavan astar boyasıdır. Uygulandığı yüzeyle bütünleşir. Kabarma ve dökülme yapmaz. Uygulama esnasında yayılma gücü sayesinde işçilik tasarrufu sağlar, yüksek teneffüs kabiliyetine sahiptir. UYGULANACAK YÜZEYLER Betakril Tavan, eski boyalı ve yeni boyanacak düzgün mineral esaslı iç yüzey tavanlarında kullanılır. Betakril Tavan uygulanacak yüzeyler düzgün, sağlam, kuru, temiz ve boyayı taşıyabilecek durumda olmalıdır. Eski boyalı ve yeni sıvalı yüzeylere Momento Dönüşüm Astarı kullanılmalıdır. Uygulama ve ürün kuruma süresi boyunca ortam ve yüzey sıcaklığının +5°C ile +30°C arasında olmasına dikkat edilmelidir. Fırça, rulo veya püskürtme ile uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver