FİLİZ Kalem 500 G

50,93 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
59,90 TL
3. Ürüne 15 TL İndirim
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
80,93 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FİLİZ Kalem 500 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FİLİZ MAKARNA 500 G
Geri Bildirim Ver

Filiz Kalem Makarna 500 gr

Yemek yemek günlük temel ihtiyaçların başında gelen eylemlerden biridir. Genellikle yoğun ve yorgun olunan günlerde pratik ve aperitif bir şeyler yemeye yönelinir. Böyle zamanlarda çoğunlukla makarna çeşitleri gibi pratik yemekler devreye girerek hızlı ve kolay yapımıyla anı kurtarır. Pratik yapılışı, lezzetli bir alternatif oluşu ve hızlı bir yemek yeme imkanı sunduğu için Filiz kalem makarna 500 g sık tercih edilen gıda çeşitlerinden biridir. Kalem makarna, adını verev kesilmiş boru tipi yapısından dolayı alır. Farklı pişirme şekilleriyle de değişik tat alternatifleri sunar. Birçok sosla birbirinden farklı lezzetler elde edebilirsiniz. Gıda yönetmeliklerine uygun olarak üretilen, hijyenik şekilde ambalajlanan Filiz 500 g makarna pratik yapılışı ve lezzetli bir alternatif oluşturmasıyla sofralarınızın gözdesi olmaya adaydır.

  • Pratik ve kolay
  • Lezzetli alternatif
  • Farklı pişirme şekilleri

Lezzetli Filiz Marka 500 g Kalem Makarna Özellikleri

Lezzetli Filiz Marka 500 g Kalem Makarna Özellikleri

Kolay yapılışıyla genellikle basit ve aperitif bir yemek seçeneği olarak görülen makarna, farklı sos tarifleriyle değişik lezzet seçenekleri sunar. Kolay yenilebilen forma sahip bu kalem makarna Filiz markasının güvencesiyle sunulur. Ürün, soslu tarifler için ön plana çıkan başlıca makarna türlerinden biridir. Yapısı dolayısıyla sosu güzel çekerek yumuşar. Sunum olarak görüntüsü bakımından da ideal bir tercih olabilir. Bu gıda hemen hemen her evde bulunan, bittikçe paketi yenilenen hamur işi tarzı bir yemek olarak ön plana çıkar. Et, tavuk ve fırın yemekleri gibi birçok gıdanın yanında ikram edilebilir. Hemen hemen her yemeğin yanına yakışan makarna lezzetli bir yiyecek alternatifidir. Yoğun anlarınızın pratik kurtarıcısı olması veya misafirlerinize ikram etmeniz gibi birçok durumda sofralarınıza eşlik eder. Sunuma göre görüntüsüyle de görsel bir şölen oluşturur.

Filiz Marka 500 g Kalem Makarna Yapılışı

Filiz Marka 500 g Kalem Makarna Yapılışı

Herkesin kolaylıkla yapabileceği makarna 500 g paketini aldıktan sonra, pişirmek istenilen tencereye bir miktar su koyularak kaynamaya bırakılır. Su yavaşça kaynamaya başladığında tuzu atılarak içine bu ürün eklenir. Koymuş olduğunuz su, makarna miktarının üstünü biraz geçmelidir. Orta ateşte yavaş yavaş pişen bu besin, suyunu çektikten sonra süzgeç yardımı ile süzülür. Bu aşamada neli yapacağınıza karar vermeniz gerekir. Soslu makarnalar için sosunuzu ayrı bir tencerede hazırlayarak pişirdiğiniz tencerede karıştırabilir veya pişenleri süzgece aktardıktan sonra sosu aynı tencere içinde hazırlayıp makarnaları üzerine ekleyebilirsiniz. Bu tamamen size kalmış bir şeydir. Haşlanarak kolayca yapılabilen bu ürünün lezzetli tarifleri için püf noktalarından biri kesinlikle orta ateşte yavaşça pişirmektir. Bu sayede makarnanın bir anda suyunu çekerek sertleşmesini önleyebilir ve yavaş pişerek yumuşak bir kıvam almasını sağlayabilirsiniz.

Filiz Marka 500 g Kalem Makarna Fiyatları ve Yorumları

Filiz Marka 500 g Kalem Makarna Fiyatları ve Yorumları

Hızlı ve pratik yapımıyla her evde pişen Filiz kalem makarna, herkesin kolaylıkla yapabileceği bir alternatiftir. Şekli ile sofralara farklılık ve çeşitlilik katar. Pratik yapımının yanı sıra oldukça lezzetli olan bu hamur işi ürünler, çocuklar için de hem doyurucu hem de farklı çeşitleriyle eğlenceli bir yiyecek alternatifi sunma imkanı sağlar. Yemek yemeyi sevmeyen veya yedirmekte zorlandığınız çocukların çoğu renkli ve eğlenceli bir sunumla hazırlanmış bu yiyeceğe hayır diyemez. Filiz kalem makarna 500 g fiyat olarak oldukça ulaşılabilir rakamlar ile satışa sunulur. Müşteri deneyimlerini yansıtan yorumlarına Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabileceğiniz bu ürüne uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz. Siz de makarnaların pratik ve kolay pişirme aşamasından yararlanmak, anı kurtarmak veya lezzetli ve soslu makarna tariflerini deneyimlemek için bu üründen istediğiniz kadar sipariş verebilirsiniz.