Fifine T669 Profesyonel Stüdyo Kayıt Mikrofon Seti, Youtuber - Podcast - Skype- Oyuncu Mikrofonu

2.799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fifine T669 Profesyonel Stüdyo Kayıt Mikrofon Seti, Youtuber - Podcast - Skype- Oyuncu Mikrofonu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STARTGAME Satıcı Ünvanı: STARTGAME ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781100369100001 Vergi Kimlik Numarası: 7811003691
    Bu ürün STARTGAME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fifine T669 Profesyonel Stüdyo Kayıt Mikrofon Seti, Youtuber - Podcast - Skype - Oyuncu Mikrofonu

Kondenser mikrofonlar stüdyo kaydı veya canlı müzik yapmak için sıklıkla tercih edilen, temiz ve berrak seslerin çıkmasını sağlayan profesyonel bir ekipmandır. Fifine T669 profesyonel stüdyo kayıt mikrofon seti - Youtuber - podcast - Skype gibi birçok alanda kullanılabilen, yüksek ses kalitesi verebilen bir cihazdır. USB bağlantısı ile dilediğiniz cihaza bağlayarak çalıştırabilir, Mac ve Windows uyumlu bilgisayarlarda sesleri kolaylıkla düzenleyebilirsiniz. Mikrofon, tripod, masaya sabitlemek için gerekli aksesuarlar ve filtre ile birlikte gelen set sayesinde kayıtlarınızı kolayca yapabilirsiniz. Pop filtreye sahip mikrofon, istenmeyen sesleri absorbe etmeyi sağlar. Ayrıca kardioid ses kalıbı ile oldukça hassas kayıtlar yapmanıza olanak tanır. Bu özelliği oda ambiyansını yansıtmada işinize yarayabilir. Fifine mikrofon ile podcast veya enstrüman kayıtlarınızı profesyonel bir şekilde yapabilirsiniz.

  • USB bağlantısı
  • Kardioid polar desen
  • Pop filtre

Fifine T669 Özellikleri

Fifine T669 Özellikleri

Fifine T669 profesyonel stüdyo kayıt mikrofon seti üstün kalite özellikleri ile karşınıza çıkar. Profesyoneller için stüdyo kayıtlarında kullanmaya uygundur. Ayrıca evde kayıt yapmak isteyenler için vokal, enstrüman veya podcast kayıtları alarak oldukça kaliteli işler ortaya çıkarır. Ek olarak bir ses kartına ihtiyaç duymadan USB bağlantısı kullanarak bilgisayarınızda gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz. Kardioid ses kalıbı kardioid şeklindedir ve oldukça hassas bir kayıt yapmaya yarar. Sesteki en küçük ayrıntıları bile yansıtabilirken bir yandan da arka taraf seslerini izole ederek istediğiniz kalitede sesi elde etmenize yardımcı olur. Pop filtre ile birlikte gelen T669 bu filtre sayesinde sert ünsüzlerin oluşturduğu patlamaya sebep olan sesleri izole etmeyi sağlayarak daha dengeli ve kaliteli bir ses çıkmasında rol oynar. Tüm bu özellikleri sayesinde temiz kayıtlar elde edebilirsiniz.

Fifine T669 Mikrofon Setinin Sağladığı Avantajlar

Fifine T669 Mikrofon Setinin Sağladığı Avantajlar

Fifine T669 profesyonel stüdyo kayıt mikrofon seti - Youtuber - podcast - Skype - oyuncu mikrofonu kullananların kaliteli kayıtlar yapabildikleri kullanışlı bir üründür. USB kablo bağlantısı, pop filtresi, masa üstüne kurmayı sağlayan parçaları ve teknik özellikleri ile öne çıkan cihaz, stüdyo ve ev kullanımına uygundur. Mikrofondan temiz ve detaylı sesler alırken izolasyon sağlayarak kalitesini artıran filtre oldukça işinize yarar. Filtreyi mikrofon önüne konumlandırarak set içindeki aksesuarlar yardımıyla masanıza sabitleyebilir veya tripod ayağı kullanarak herhangi bir yüzeye koyabilirsiniz. Bu mikrofonlar oldukça hassas bir yapıya sahip olduğundan darbelere veya çarpmalara karşı dayanıklı değildir. Bu yüzden set içinden çıkan sabitleyici aparatlar cihazı uzun süre kullanmanız açısından kolaylık sağlar. Berrak ve temiz sesler vermede oldukça başarılı olan Fifine T669 model mikrofonu evde veya stüdyoda kayıtlar yapmak için kullanabilirsiniz.

Fifine T669 Profesyonel Stüdyo Kayıt Mikrofon Seti Fiyat

Fifine T669 Profesyonel Stüdyo Kayıt Mikrofon Seti Fiyat

Fifine T669 profesyonel stüdyo kayıt mikrofon seti - Youtuber - podcast - Skype - oyuncu mikrofonu fiyatları ürünün sahip olduğu fonksiyonlar göz önünde bulundurulduğunda avantajlı fiyat fırsatlarıyla karşınıza çıkar. Birçok kullanım alanına sahip olan cihaz konuşmacılar, oyuncular, enstrüman kaydı yapmak isteyenler ve şarkı söyleyenler için uygun bir seçenektir. Kondenser mikrofonların berrak ve temiz seslerin oluşmasına yardımcı olması kaliteli bir kayıt imkanı sunar. Hassas ve detaylı ses alarak oda ambiyansını da yansıtmaya yarayan mikrofonu kullanım amacınıza uygun şekilde istediğiniz yüzeye sabitleyerek kullanabilirsiniz. Fifine T669 profesyonel stüdyo kayıt mikrofon seti - Youtuber - podcast - Skype - oyuncu mikrofonu yorumları ürüne sahip olanların edindiği deneyimler ve kullanım alanları açısından size birçok fikir verebilir. Yorumlara bakmak için Trendyol sayfası üzerinden ürün ile ilgili değerlendirmeler kısmını ziyaret edebilirsiniz.