Fide Sepeti Enginar Fidesi (6LI AMBALAJ)

255 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fide Sepeti Enginar Fidesi (6LI AMBALAJ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mutlusebzeler Satıcı Ünvanı: ERÜST GLOBAL TARIM FİDE GIDA TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0376026336100001 Vergi Kimlik Numarası: 3760263361
    Bu ürün Mutlusebzeler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 adet Enginar Fidesi İçeren 1 paket
Geri Bildirim Ver

Fide Sepeti Enginar Fidesi (6'lı Ambalaj)

Çok yıllık sebzeler arasında yer alan enginar, kolay şekilde yetiştirilmeye uygundur. Enginar fidesi yardımıyla yapılan ekim işlemi kaliteli sonuçlar elde edilmesini sağlar. Fide Sepeti tarafından özenle hazırlanan ürünler, müşteri beğenisine sunulur. Meyve ve sebze yetiştiriciliği oldukça keyifli bir işlemdir. Uygun koşullar sağlandığında verimli sonuçlar elde edilir. Uzun yıllar ekildiği kalanda kalan enginar, uzun bir gövdeye sahiptir. Özellikle ılıman olan iklimlere uyum sağlayan bu bitki, besin değeri son derece yüksek sebzeler verir. Bu sebzenin yaprağı da şifalı olarak bilinir. Uygun koşullarda gerçekleştirildiğinde son derece basit olan yetiştiricilik birçok kişi tarafından severek yapılır. Siz de bu altı adet fideden meydana gelen avantajlı paket sayesinde kendi imkanlarınızda enginar yetiştirebilirsiniz. Bu ürünü hızlı şekilde satın alabilirsiniz.

  • 6 adet ürün
  • Kaliteli fide
  • Kolay ekim imkanı

Faydalı Fide Sepeti Enginar Fidesi Özellikleri

Faydalı Fide Sepeti Enginar Fidesi Özellikleri

Enginar çok yıllık bir bitki türü olduğu için kullanılan toprağın durumu son derece önemlidir. İyi gelişim elde etmek amacıyla humus bakımından zengin değerlere sahip toprak kullanılması tavsiye edilir. Bununla beraber Fide Sepeti enginar fidesi (6'lı ambalaj) ile aynı anda 6 adet ekim yapılabilir. Bu sayede başarılı olma olasılığında artış meydana gelir. İstenilen verimi almak amacıyla uygun toprak tipi kullanıldığında kaliteli bir gelişim elde edilebilir. Ayrıca bitkinin köklerinin havasız kalmaması amacıyla da seçilen toprak tipi önem arz eder. Uygun şartlar sağlandığı zaman 8 ile 10 yıl arasında ürün veren bu bitki uzun ömürlü olma özelliği sayesinde sıklıkla tercih edilir. Fidenin kökleri ihtiyaç duyduğu seviyede hava aldığında çürüme gibi olumsuz sonuçlar meydana gelmez. Siz de bu ürün ile enginar ekimi yapabilirsiniz.

Kaliteli Yapısıyla Fide Sepeti Enginar Fidesi

Kaliteli Yapısıyla Fide Sepeti Enginar Fidesi

Kaliteli özelliklere sahip fideleri yetiştirmeye karar verdiğinizde gerekli olan çeşitli işlemlerin uygulanması oldukça önemlidir. Özellikle sulama ve gübreleme gibi süreçlerin iyi şekilde takip edilmesi gerekir. Enginar hassas bir bitki olduğu için yapılan gübreleme işlemi büyük önem taşır. Verim açısından kaliteli sonuçlar elde edilmesini sağlayan gübreleme belirli periyotlarda yapılmalıdır. Kaliteli fidelerden meydana gelen ürün ile uygun ortamlarda etkileyici sonuçlar elde edilir. Özellikle gelişim dönemlerinde yapılan doğru sulama teknikleriyle yüksek verim sağlanabilir. Yağış miktarı doğrultusunda sulama miktarları ayarlanabilir. Ürünü daha önceden satın alıp yetiştiren müşteriler tarafından yapılan Fide Sepeti enginar fidesi (6'lı ambalaj) yorumları detaylı bilgi edinmeniz açısından size yardımcı olur. Müşteriler elde ettikleri sonuçlar hakkında memnuniyetlerini dile getirir. Siz de müşteri puanları ve değerlendirmeleri doğrultusunda yetiştiricilik hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Fide Sepeti Enginar Fidesi (6'lı Ambalaj) Fiyatı

Fide Sepeti Enginar Fidesi (6'lı Ambalaj) Fiyatı

Fide Sepeti enginar fidesi (6'lı ambalaj) fiyatı belirlenirken pakette yer alan fidelerin kalitesi ve ambalaj miktarı göz önünde bulundurulur. Sağlıklı sonuçlar elde edilmesi açısından gerçekleştirilen ekim işleminde kullanılan fide sayısı oldukça önemlidir. Bu ürün, 6 adet ambalaj içeriği sayesinde müşteriler için avantaj sağlar. Aynı anda aynı alan gerçekleştirilebilen 6 adet fide ekimi verimli sebze yetiştiriciliği açısından fayda sağlar. Uygun koşullarda kaliteli sonuçlar elde edilmesini sağlayan ürün severek tercih edilir. Hassas sebze olan enginar için yetiştirme esnasında gerekli bakım işlemlerinin uygulanması son derece önemlidir. Ekildiği alan özellikleri doğrultusunda çeşitli zamanlarda meydana gelen hasat işlemi sonrası kaliteli enginarlar elde edilir. Siz de bu avantajlı paketi Trendyol’dan detaylı inceleyebilirsiniz. Dilerseniz siz de ürünü hızlı bir şekilde satın alarak uygun koşullarda ekim yapabilirsiniz.