9
Sarmaşık Bitkisi kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Fidanvar Mor Salkım Çiçeği Sarmaşık ( Wisteria Sinensis) 40-50 Cm Bitki Toprağı Torf

240 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
750 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye %12 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,49 TL
350 TL'ye %12 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,49 TL

Ürün Bilgileri

Fidanvar Mor Salkım Çiçeği Sarmaşık ( Wisteria Sinensis) 40-50 Cm Bitki Toprağı Torf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DH STORE Satıcı Ünvanı: HİLMİ UZALDI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9000407220
    Bu ürün DH STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bitkiler özel ambalajlama şekli ile canlı formuna uygun paketlenir ve sizlere sapasağlam ulaşır.Aldığınız ürünlerin boyutları ve formları mevsimlere göre değişiklik göstermektedir.Hediye paketi ve hediye kartınızı eklemek için sipariş sorularından bizlere ulasanabilirsiniz. Herhangi bir sorunda bizlere ulaşıp taleplerinizi iletebilirsiniz şimdiden güzel günlerde büyütmeniz dileğiyle.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Fidanvar Mor Salkım Çiçeği Sarmaşık (Wisteria Sinensis) 40-50 cm Bitki Toprağı

Çevre kirliliğinin yoğun olarak yaşandığı son dönemlerde insanların çoğu zaman temiz havaya ihtiyaç duydukları görülür. Çiçekler, gerekli temiz havanın sağlanmasının yanında etrafa hoş bir koku yayar. Fidanvar mor salkım çiçeği sarmaşık (Wisteria Sinensis) 40-50 cm bitki toprağı, eşsiz kokusu ve çevresine yaydığı temiz hava ile müşterilere özel bir deneyimin kapılarını açar. Ürün, Fidanvar markası tarafından üretilip müşterilerin hizmetine sunulur. Etrafına yaydığı hoş kokunun yanı sıra tarihi romantik bir hikayenin de konusu olması ile tüm dikkatleri üzerinde toplar. Ürün, 1800’lü yıllarda Japonya’da Kabuki tiyatrosu müzesindeki Wisteria Maiden isimli tabloda resmedilen karşılıksız aşkı yansıtır. Bunun yanı sıra adına organizasyonların düzenlendiği de görülür. Bu seçenek ile hayatınıza farklı bir renk katabilirsiniz.

  • Eşsiz koku
  • Temiz hava
  • Tarihi romantik bir hikaye

Fidanvar Mor Salkım Çiçeği Sarmaşık Bitki Toprağı Özellikleri

Fidanvar Mor Salkım Çiçeği Sarmaşık Bitki Toprağı Özellikler

Çiçeklerin sosyal yaşamda önemli bir anlamlarının olduğu gözlenir. Yaydıkları hoş kokuların yanı sıra bazı özel anıların hatırlanmasını sağlayan bir simge olarak da göze çarparlar. Fidanvar Wisteria Sinensis mor salkım çiçeği tarihi romantik bir aşk hikayesini temsil etmesi ile göze çarpar. Ürün, 1800’lü yıllarda Japonya tiyatrolarında anlatılan bir hikayeyi simgeler. Tarihi önemi olmasının yanı sıra bulunduğu ortama sevilen kokular yayar. Ürün, yaklaşık olarak 40 - 50 cm boyundadır. Saksının hacmi ise 1,5 litre düzeyindedir. Özel müşteri arzu ve isteklerine göre ev ya da işyerlerinde bulundurulabilir. Saksı içerisinde bulunan toprak, ürüne uyumlu olacak şekilde özel olarak temin edilir. Saksının imal aşamasında sağlık dostu malzeme kullanımına azami önem gösterilir. Fidanvar marka kalitesine ait olan bu bitki toprağı ile özel bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Fidanvar Mor Salkım Çiçeği Sarmaşık Bitki Toprağı Avantajları

Fidanvar Mor Salkım Çiçeği Sarmaşık Bitki Toprağı Avantajlar

Sosyal yaşantıda çiçeklerin insan hayatına son derece önemli faydalar sağladığı gözlenir. Bu sayede insanların daha mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olmalarına katkı sağlarlar. Fidanvar bitki toprağı mor salkım sarmaşık çiçeği benzersiz kokusu ve çevresine yaydığı temiz hava ile müşterilere pek çok önemli avantaj sağlar. Ürün, tarihi romantik bir aşkı temsil etmesi ile dikkat çeker. Özgün hikayesi ile müşterilere özel bir deneyim sunar. Yaydığı tertemiz doğa havası ile ortamdaki oksijen miktarının yükselmesini sağlar. Şık görünümü sayesinde bulunduğu ortama estetik bir görünüm kazandırır. Fidanvar mor salkım çiçeği sarmaşık (Wisteria Sinensis) 40-50 cm bitki toprağı yorumları dikkatli biçimde incelendiğinde ürünün müşteriler tarafından fazlasıyla beğeni topladığı görülebilir. Fidanvar bitki toprağı ile pek çok önemli avantaja son derece kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Fidanvar Mor Salkım Çiçeği Sarmaşık Bitki Toprağı Fiyatları

Fidanvar Mor Salkım Çiçeği Sarmaşık Bitki Toprağı Fiyatları

Eşsiz kokusu ve tarihi hikayesi ile göze çarpan Fidanvar mor salkım çiçeği sarmaşık (Wisteria Sinensis) 40-50 cm bitki toprağı fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, sevilen Fidanvar markası kalitesi ile müşterin beğenisine sunulur. Fidanvar mor salkım sarmaşık çiçeği etkileyici kokusu ve temsil ettiği tarihi hikayesi ile müşterilerden tam not alır. Ürün, ergonomik yapısı ile kullanılması arzu edilen tüm alanlarda pratik bir kullanım sağlar. Fidanvar 40 - 50 cm mor salkım çiçeği kullananlar pek çok önemli avantajdan yararlanma imkanı elde ederler. Hem ev hem de işyerlerinde kullanım için oldukça uygundur. Portatif yapısı sayesinde fazla yer kaplamaz. Özel isteklere bağlı olarak mutfak, balkon ve pencere önlerinde kolaylıkla kullanılabilir. Bu ürünün avantajlı fiyat seçeneklerine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.