Fidanistanbul Avustralya Kırmızı Limon Fidanı 80-100 Cm Saksıda

1.220 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fidanistanbul Avustralya Kırmızı Limon Fidanı 80-100 Cm Saksıda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fidanistanbul Berna DOĞAN Satıcı Ünvanı: BERNA DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4057369745000011 Vergi Kimlik Numarası: 1660228476
    Bu ürün Fidanistanbul Berna DOĞAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genellikle 2-3 metre yüksekliğe ve 2 metre genişliğe ulaşabilen bir türdür. Ev, balkon teras ve bahçeler için uygun olan bir limon çeşididir. Bitki gövdesinde kısa, sert, ince dikenler mevcuttur. Dalları dikenli, yaprakları küçük ve yoğun formdadır. Meyve genişliği 2-3 cm, oval ve genellikle 3-5 cm uzunluğundadır. Meyveleri ekşi, asitli ve keskin lezzetli, az çekirdekli
  • meyve eti ve suyu kırmızıdır. Meyveleri marmelat, reçel, meyve suyu ve şurup gibi birçok yerlerde kullanılabilir. Gönderilen Avustralya Kırmızı Limon Fidanı 2,5-3 yaşlarındadır. Gönderilen Avustralya Kırmızı Limon Fidanı saksı üzerinde kalan boyu 80-100 cm 'dir. Avustralya Kırmızı Limon Fidanı hepsi saksı içinde kökleri tutmuş bir şekilde gönderilmektedir. Saksılı fidanlar 12 ay boyunca dikilebilirler. Budamaları yapılmış olarak gönderilmektedir. Etiketlidir. Dikey taşımacılığa uygun özel kutusunda gönderilir. Gönderilen Avustralya Kırmızı Limonlarının tamamı sertifikalıdır. Fidanlığımız Virüs ve Nematod Ari Üretim Sertifikalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver