fidanciyiz Tüplü Ateş Dikeni Ağacı Fidan (yüksek Kalite)

109 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL

Ürün Bilgileri

fidanciyiz Tüplü Ateş Dikeni Ağacı Fidan (yüksek Kalite)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FLORAMUT Satıcı Ünvanı: ELİF ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6761034137
    Bu ürün FLORAMUT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ateş Dikeni (Pyracantha) Gülgiller familyasına ait, yaz kış yeşil kalan çalılardandır. Meyveleri halk arasında "Köpek Elması" olarak da bilinir. 3 metreye kadar boylanabilir. İnce uzun ve oval yaprakları vardır. Salkım şeklinde sarımtrak ve beyaz çiçekler açar. Dikenli bir çalıdır. Koyu kırmızı, kırmızı turuncu ve sarı renkli, üzüm salkımı şeklinde meyveleri olur. Meyveleri tatlıdır. İnsan sağlığına, özellikle de yüksek tansiyona olumlu etkisi vardır. Ilıman yerleri sever. Bol ışığa, az suya ihtiyaç duyar. Üzerinde geliştiği toprakta çok besin öğesi aramaz. Bahçelere tek başına ya da gruplar halinde dikilebilir. Ayrıca çit oluşturmak için de kullanılır. • Tavsiye Edilen Dikim Yerleri:Çardaklar, duvar kenarları • Fidan Durumu:Torbalı veya saksılı 12 ay dikilebilir • Saksıda Yetiştiriciliğe:Uygun • Hobi Amaçlı Dikim Rakımı:Her rakıma dikimini yapabilirsiniz. • Fidan Gönderimi:Özel tasarım fidan kutusu. • Fidan Dikim Mesafesi:Ateş dikeni fidanlarında, dikim mesafesi fidanlar arası 1 metre olacak şekilde dikim yapabilirsiniz.Bu dikim mesafesi azaltılabilir. • Fidanı Sulaması: Bulunduğu konum ve toprak yapısına göre 10-15 günde bir defa.
Geri Bildirim Ver

Fidanciyiz Ateş Dikeni Fidanı Tüplü

Fidancıyız tüplü ateş dikeni ağacı fidan (yüksek kalite), kolay kullanımı ve verimli olması bakımından öne çıkan bir üründür. Bahçe ve peyzaj mimarisinde önemli bir yere sahip olan fidan, park ve bahçe gibi alanlarda da süs bitkisi olarak tercih edilebilir. Kaliteli ve dayanıklı olan bu bitki, birçok kişi tarafından rahatlıkla toprağa ekilebilir ve basit adımlarla büyümesi desteklenir.

  • Dayanıklı

  • Görsel tasarım

  • Peyzaj düzenleme

Fidancıyız Tüplü Ateş Dikeni Ağacı Fidan Özellikleri

Fidancıyız Tüplü Ateş Dikeni Ağacı Fidan ÖzellikleriFidancıyız tüplü ateş dikeni ağacı fidan (yüksek kalite) özellikleri arasında tüplü fidanı; dekoratif olması, kalitesi ve dayanıklılığı gibi pek çok detay yer alır. Fidancıyız tarafından sunulan ateş dikeni ağacı fidanı, özel bir tüp içinde sunulur. Kök sisteminin korunmasına ve nakil sırasında kök zararlarını minimize etmeye yardımcı olan bu fidan, toprakla buluşması gerektiği zaman daha pratik bir kullanım sunarak birçok kişinin uygulama yapmasına olanak tanır. Hızlı ve pratik bir şekilde dikimi gerçekleşen bu fidanı ister bahçenizde isterseniz daha geniş arazilerde dikerek büyümesini sağlayabilirsiniz. Ateş dikeni, genellikle yaprak dökmeyen, çalı formunda bir bitki türüdür. Yıl boyunca yeşil yaprakları ve meyveleri vardır. Ateş dikeni ağaçları, görsel olarak çekici ve dekoratif bir bitki olarak bilinir. Meyve döneminde kırmızı, sarı veya turuncu renkteki meyveleri ile dikkat çekerler.

Fidancıyız Tüplü Ateş Dikeni Ağacı Fidan Kullanımı

Fidancıyız Tüplü Ateş Dikeni Ağacı Fidan KullanımıBahçe ve peyzaj mimarisinde önemli bir yere sahip olan ateş dikeni ağaç fidanı, bahçelerin çeşitli bölgelerinde dekoratif amaçlarla kullanılabilir. Çitler, sınırlar veya duvarların üzerine dikildiklerinde görsel bir çekicilik sağlarlar. Ateş dikeni ağaçları, dikenli yapısı nedeniyle evinizi veya bahçenizi korumak için kullanılabilir. Hırsızları ve yabani hayvanları uzak tutmada etkili olabilirler. Ev girişleri veya kapıları etrafına dikilen ateş dikeni ağaçları, hoş bir karşılama ve sınırlama işlevi görürler. Kolay kullanımının yanı sıra pratik bakıma da sahip olan bu fidan, basit birkaç bakım adımı ile uzun süre sağlıklı bir şekilde büyüyebilir. Ağaç fidanı, tüplü yapıda olduğu için kolay bir şekilde toprakla buluşturulur. Dikim sonrası düzenli sulama gerektirir. Kurak dönemlerde toprağın nemini kontrol etmek önemlidir. Bahar ve yaz aylarında uygun bir bahçe gübresiyle beslenmelidir. Büyüme döneminde saksıda yetiştiriyorsanız toprak değişimi gerekebilir. Bahçede toprak kontrolü yapılmalı ve gerektiğinde güncellenmelidir.

Fidancıyız Tüplü Ateş Dikeni Ağacı Fidan Fiyatı

Fidancıyız Tüplü Ateş Dikeni Ağacı Fidan FiyatıFidancıyız tüplü ateş dikeni ağacı fidanı, çiçek açma dönemlerinde görsel bir şölen sunar ve bahçenize çekici bir görünüm katar. Hem kolay dikimi hem de basit bakım koşulları bulunan bu ağaç fidanı, bahçelerin güzelliğini ortaya çıkarmak için etkili bir üründür. Dikenli yapısı sayesinde evinizi ve bahçenizi korumak için etkili bir bitkidir. Kuşlar ve böcekler için yiyecek kaynağı olan meyveleri ile doğal yaşamı destekler. Herkes tarafından kolayca büyümesi sağlanan bu fidan, doğru saklama koşullarında muhafaza edildiğinde zamanında dikilmesi için bekletilebilir. Fidanın saklanması için güneş ışığı ve nemden uzak durmasına özen göstermeli ve serin yerde muhafaza edilmelidir. Dikim aşamasına geçilmeden önce de koruma altında olması gereken fidan, etkili büyümesi için doğru şekilde kullanılmalıdır. Fidancıyız tüplü ateş dikeni ağacı fidan (yüksek kalite) yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sunar. Fidancıyız tüplü ateş dikeni ağacı fidan (yüksek kalite) fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.