6
Sarmaşık Bitkisi kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Fidanburada Hanımeli Çiçeği -kokulu-(Lonicera)

239,88 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fidanburada Hanımeli Çiçeği -kokulu-(Lonicera)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİDAN BURADA Satıcı Ünvanı: FİDAN BURADA TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0387056552500017 Vergi Kimlik Numarası: 3870565525
    Bu ürün FİDAN BURADA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HANIMELİ SARMAŞIĞI(Lonicera) Dış mekan bitkilerinde, bitki formu ve çiçeklenme mevsimsel olarak değişiklik göstermektedir. Hanımeli Çiçeği Özellikleri Hanımeli çiçeğinin çiçekleri çoğunlukla sarı veya beyaz renkli, çok hoş kokuludur. Hızlı büyürler
  • Tutunduğu yeri saran SARMAŞIK yapısındadır. .
  • Çiçeklenmeleri için yeterli olgunluğa erişebilmeleri gerekir. Bu olgunluk bazen 2-3 yıl kadar beklemeyi gerekebilir.
  • Hanımeli çiçeği saksıda yetişirilebilir,
  • Özellikle balkonlarda veya pencere kenarlarında sarkan formda hanımeli çiçeği sıkça yetiştirilir.
  • Ancak hanımelinin en rahat yetişeceği ortam bahçelerdir. Havadar ve güneş alan ortamda daha sağlıklı yetişecektir.
  • Uzun ömürlüdür. 5-7 metreye kadar uzayabilmekterdir.
  • Hanımeli Çiçeği Bakımı Bitkinin gelişimi için güneş çok önemlidir. Güneşli alan veya yarı gölgeli alanlarda güzel yetişir.
  • Güneşe doğru uzamaya meyillidir. Çiçeğin sarmaşık veya çalı yapılı olması güneş isteğini etkiler. Havadar yerleri sever. Genellikle bahçelerde yetiştirilir çünkü kapalı yerlerden çok hoşlanmaz.
  • Toprak konusunda çok seçici değildir. Nemli topraklardan hoşlanırlar. Bitkinin türüne göre toprak isteği değişken olabilir.
  • Genel olarak iyi drenaj sağlanan toprakları sever.
  • Sulama toprağın isteğine göre belirlenebilir. Toprak kurudukça standart bahçe sulaması yapılabilir.
  • Eğer topağın ihtiyacı yokken sulama yapıyorsanız bu çeşitli kök hastalıklara neden olabilir.
  • Sulama bilhassa çok çiçeklenen hanımeli türlerinde hayatidir yoksa çiçekler solabilir.
  • Besin takviyesine ihtiyaç duymazlar. Kaliteli toprak kullanıldığı sürece bitki yetinmeyi bilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fidanburada T69 Kokulu Lonicera Hanımeli Çiçeği Trendyol'da!

Çiçekler; evleri, ofisleri, kafeleri, balkon ve terasları süsleyen dekorasyon ürünleridir. Fidanburada kokulu Lonicera hanımeli çiçeği de dış ve iç mekânlarda atmosferi değiştiren hoş bir üründür. Genellikle beyaz ve sarı renklerden oluşan bu özel bitki, güzel bir kokuya sahiptir. Çiçeğin yaydığı bu koku, bulunduğu ortamın havasını değiştirir. Hızlı büyüme özelliğiyle de bilinen çiçek, pek çok alanda kullanıma uygun, güzel bir dekorasyon seçeneğidir. Evinizin balkonunda, terasta ya da bahçenizde bakabileceğiniz güzel kokulu bir çiçek isterseniz siz de bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Uzun ömürlü
  • 5-7 metreye kadar uzayabilme özelliği
  • Hızlı büyüme

Fidanburada Lonicera Kokulu Hanımeli Çiçeğinin Özellikleri?

Fidanburada Lonicera Kokulu Hanımeli Çiçeğinin Özellikleri?

Fidanburada kokulu Lonicera hanımeli çiçeği, renkleri ve kokusuyla öne çıkan bir bitkidir. Sarı ve beyaz renkli yaprakları bulunan bu çiçek, sarmaşık bir yapıya sahiptir. Fidanburada Lonicera hanımeli çiçeği, bu sarmaşık yapıya tutunarak büyür. Hızlı büyümesiyle de bilinen çiçek, oldukça uzun ömürlüdür. Fidanburada kokulu Lonicera hanımeli çiçeği, saksıda kolaylıkla yetiştirilecek özellikte bir bitkidir. Söz konusu bitki daha çok pencere kenarlarında, balkon ve teraslarda tercih edilir. Çiçeğin sarkan bir formada büyümesi, bu tür dış mekânları, bitkiyi yetiştirmek açısından daha avantajlı kılar. Fidanburada kokulu Lonicera hanımeli çiçeği, Güneş ve hava alan ortamlarda daha kolay yetişir. Bahçeler de bu özelliği bakımından çiçeğin kolay yetişebileceği ortamlardan biridir. Olgunluğa erişmesi bazen 2-3 yıl kadar sürebilen bu çiçek, 5 ila 7 metreye kadar uzama özelliğine sahiptir.

Fidanburada Lonicera Kokulu Hanımeli Çiçeğinin Bakımı Nasıldır?

Fidanburada Lonicera Kokulu Hanımeli Çiçeğinin Bakımı Nasıldır?

Fidanburada kokulu hanımeli çiçeğinin gelişiminde gün ışığı çok önemli bir etkendir. Hanımeli çiçeği bolca Güneş gören ve hava alan yerlerde yetiştirilmelidir. Güneş yönünde uzamaya meyilli olan bitki, çalı veya sarmaşık yapıdaysa ışık isteği artar. Söz konusu bitkinin kapalı ortamları sevmediğini söylemek mümkündür. Bu çiçeği, bol miktarda hava ve gün ışığı alan bahçe, balkon, teras gibi dış mekânlara yerleştirmelisiniz. Fidanburada kokulu hanımeli çiçeği, nemli topraklarda daha iyi büyür. Toprağı kurudukça sulamak, çiçeğin bakımında oldukça önemlidir. Ancak ihtiyacı yoksa bitkiyi fazla sulamak önerilmez. Bu çiçek türünde sulamayı doğru sıklıkta yapmak solmaması için önemlidir. Çiçek fazla sulandığında bitkinin kökünde bazı hastalıklar oluşur. Söz konusu bitki drenajlı toprakları sever. Çiçeği saksıda değil bahçede yetiştiriyorsanız toprajı drenaj edebilirsiniz. Ürün, doğru bakıldığı sürece besin takviyesine ihtiyaç duymaz.

Fidanburada Lonicera Kokulu Hanımeli Çiçeği Dayanıklı mıdır?

Fidanburada kokulu hanımeli çiçeği, formu ve kokusu sayesinde yoğun ilgi gören bir bitkidir. Dış ve iç mekânlarda hoş bir atmosfer yaratan bu bitki, oldukça uzun ömürlüdür. Özellikle havayı ve ışığı seven çiçek, doğru ortam seçildiğinde uzun süre canlı kalır. Bu nedenle bitkinin yetiştirildiği yer, dayanıklılığı açısından fazlasıyla önemlidir. Çiçek daha çok sarmaşık formunda büyüdüğü için rahat gelişebileceği açık alanlarda konumlandırılması gerekir. Sarmaşık formda büyümesi gereken bir bitkiyi dar bir alana koyarsanız, uzun süre canlı kalmayabilir. Hanımeli nemli toprak yapısını sever. Kokulu hanımeli çiçeğinin toprağına iyi bakmak ve doğru aralıklarla sulamak dayanıklılığını artırır. Böylece Fidanburada kokulu hanımeli çiçeğinin ekstra bir vitamin takviyesi almasına gerek kalmaz. Ürünü daha önce satın alanların fikirlerini görmek isterseniz Fidanburada Lonicera kokulu hanımeli çiçeği yorum bölümünü okuyabilirsiniz. Bu hoş kokulu bitkiyi Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.