6
İç Mekan Bitkileri kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Fidanburada Deve Tabanı Bitkisi- Monstera Deliciosa

479,88 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fidanburada Deve Tabanı Bitkisi- Monstera Deliciosa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİDAN BURADA Satıcı Ünvanı: FİDAN BURADA TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0387056552500017 Vergi Kimlik Numarası: 3870565525
    Bu ürün FİDAN BURADA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Deve Tabanı Bitkisi- Monstera Deliciosa-ithal T840

Sıklıkla tercih edilen bitkiler arasında yer alan deve tabanı bitkisi iç mekanlarda rahatlıkla bakılabilen bitkiler arasında yer alır. Görünümü ile dekorasyonların ve bitki köşelerinin zenginleştirilmesinde rol oynar. Bakımı da oldukça kolay olan Deve Tabanı Bitkisi Monstera Deliciosa çeşitler arasında en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır. Zarar görmeyecek şekilde paketlenerek alıcılara ulaştırılması en önemli tercih edilme nedenlerinden biridir. Online olarak satın alınan bitkilerin hasar almadan kargo gönderimlerinin sağlanması oldukça önemli bir konudur. Bu konuya dikkat edilerek gerekli korumaların sağlanması gerekir. Deve tabanı bitkisi de doğru şekilde korunması ve teslim edilmesi gereken bitkilerden biridir.

  • Faydalı
  • Özenli Teslimat
  • Organik

Deve Tabanı Bitkisi Faydaları

Deve Tabanı Bitkisi Faydaları

Deve tabanı bitkisi faydaları birden fazla şekilde sıralanabilir. Bakıldığı alanlarda hava kalitesini yükseltme özelliği bulunur. Bol oksijen üretimi sağlayan bu bitki ile çok daha iyi hissetmek mümkündür. Yarattığı pozitif hava ile sinir sistemine iyi gelir ve konsantrasyonun arttırılmasında rol oynar. Bu özellikleri ile evlerde farklı alanlara konumlandırılarak bakılabilmesi mümkün olur. Deve tabanı bitkisi özellikleri arasında büyük boyutlara ulaşabilmesi yer alır. Bu nedenle bakımlarında öncelikle konumlandırılmalarına dikkat edilmesi gerekir. Yerlerini sevecekleri ve bu alanda büyüyebilecekleri bir alana yerleştirilmelidir. Sık sık yer değiştirmek bitkilerin sevmediği durumlardan biridir. Sağlıkla şekilde yetiştirilebilmeleri için bu konu oldukça önemlidir. Deve tabanı bitkisi bakımı da zor değildir. Ancak yeterli sulama ve destekleyici ürünler verme gibi konulara mutlaka dikkat edilmelidir. Bunun dışında çok soğuk alanlarda kalmaması da dikkat edilmesi gereken bir konudur. 15 derecenin altında kalmamasına özen gösterilir. Çok sıcak ve çok soğuk ortamlarda bulunmamalıdır.

Deve Tabanı Bitkisi- Monstera Deliciosa Bakımı

Deve Tabanı Bitkisi- Monstera Deliciosa Bakımı

Deve tabanı bitkisi direkt güneş almaktan hoşlanmayan bitkilerden biridir. Bu nedenle güneş alan ancak doğrudan ışık almayan alanlara konumlandırılması gerekir. Bunun dışında 5 metre boyuna gelebilen bir bitkidir. Ancak bakımında dikkat edilmesi gereken konulara önem verildiği zaman bu boyutlara ulaşabilmesi mümkün olur. Büyüme evresinde yaprak delikleri bulunmaz. Deve tabanı bitkisinin en önemli özelliklerinden biri delikli yapraklara sahip olmasıdır. Ancak bu zamanla ortaya çıkan bir durumdur. Bakımında bu durumla karşılaşıldığı zaman endişelenilmemelidir. Bakımında destekleyici gübrelere ve saksı değişimine mutlaka yer verilmelidir. Bu konular özellikle genç olarak adlandırılan deve tabanı bitkileri için önemlidir. Bahar aylarında bakımlarına çok daha fazla özen gösterilmelidir. Toprak nemine göre gerekli sulama yapılmalıdır. Deve tabanı bitkisi satın al özelliği ile araştırma yapabilir ve ürüne ulaşabilirsiniz.

Deve Tabanı Bitkisi- Monstera Deliciosa Fiyatları

Deve Tabanı Bitkisi- Monstera Deliciosa Fiyatları

Deve tabanı bitkisi bakımı kolay olan ve pek çok faydası bulunan bitkiler arasında yer alır. Bu özelliklerinin yanı sıra dekorasyonlarda farklı bir hava yaratılmasını sağlaması da önemlidir. Kullanım alanlarında deve tabanı bitkisine ayrı bir köşe ayrılabileceği gibi bitki köşelerine de dahil edebilir. Kullanım şekli kullanım alanları ile de ilişki içerisindedir. Bu nedenle değişebilir. Bu konuların yanı sıra deve tabanı bitkisi fiyat konusu da merak edilir. Bitki fiyatı saksı ile satışa sunulması gibi konulara göre farklılık gösterebilir ve bu durumlara göre belirlenir. Deve Tabanı Bitkisi- Monstera Deliciosa-ithal yorum ve değerlendirmeleri faydalı olabilir. Trendyol'da yer alan Deve Tabanı Bitkisi- Monstera Deliciosa-ithal T840 ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.