Fidanburada Bodur Yıldız Çalısı - Pitos (Pittosporum Tobira Nana)

239,88 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fidanburada Bodur Yıldız Çalısı - Pitos (Pittosporum Tobira Nana)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİDAN BURADA Satıcı Ünvanı: FİDAN BURADA TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0387056552500017 Vergi Kimlik Numarası: 3870565525
    Bu ürün FİDAN BURADA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BODUR YILDIZ ÇALISI - PİTOS (Pittosporum Tobira Nana) ÖzelliklerUygun koşullarda 80-100 cm boy, 150-200 cm çap yapan, .çok dallı, dalları yanlara doğru eğimli büyüyen bodur bir türdür. Parlak koyu yeşil, sert dokulu yaprakları vardır. Tam güneş ya da yarı gölge istekleri vardır. Nisan – Haziran aylarında demetler halinde krem-beyaz küçük çiçek açarlar. Çiçeklenme dönemini takiben yuvarlak, yeşil meyveler oluşur. Kuvvetli donlardan daha kolay etkilenir. Deniz tuzu rüzgarına dayanıklıdır. Akdeniz kıyılarında yaygın olarak bulunur. Her tür toprağa uyum sağlamanın yanında en iyi gelişimini nemli, geçirgen topraklarda sağlar. Payzaj uygulamalarında top top veya herdem yeşil olduğundan çit bitkisi olarakta kullanılır.
Geri Bildirim Ver

Fidanburada Bodur Yıldız Çalısı - Pitos (Pittosporum Tobira Nana)

Bitki çeşitleri, bulunduğu her ortamı aydınlatan ve dekoratif bir görünüm katan ürünlerin başında gelir. Özellikle evlerini ya da ofislerini ferahlatmak isteyen müşteriler, yeşil renkli bitkileri tercih ederler. Bodur yıldız çalısı bitkisi ev ve ofislerinize son derece estetik bir görünüm katar. Dayanıklı özelliği sayesinde formunu uzun süre korur. İdeal boyuta sahip olan bu bitki, ilerleyen zamanlarda oldukça göz alıcı bir görünüm kazanır. Uygun koşullarda büyütüldüğü takdirde 200 cm çapa sahip olabilir. Bununla birlikte dalları yanları doğru açılmaya ve genişlemeye başlar. Rengi son derece parlak olduğundan ortamlarınızın aydınlatılmasına yardımcı olur. Siz de estetik görünümlü bir bitki arıyorsanız Fidanburada tarafından satışa sunulan bu çiçeği satın alabilirsiniz. Çiçekleri açıldığında eşsiz bir görünüm yakalayabilir, dekoratif bir güzelliğe sahip olabilirsiniz.

  • Estetik görünüm
  • Dayanıklı özellik
  • İdeal boyut

Estetik Görünümlü Fidanburada Pitos Bitkisi

Estetik Görünümlü Fidanburada Pitos Bitkisi

Bitkilerin eşsiz bir görünüme sahip olması dekoratif alan oluşturabilmek açısından son derece önemlidir. Renkli çiçeklerin açtığı bitkiler, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Fidanburada bodur yıldız çalısı birbirinden farklı çiçeklerin açtığı bitkilerden biridir. Yemyeşil görünümünün üzerine açılan krem ve beyaz renkli çiçekler, bitkiye estetik bir görünüm katar. Parlak ve koyu yeşil olan görünümü evlerinize ve ofislerinize ekstra bir şıklık katar. Çiçeklenme döneminin hemen ardından yuvarlak şeklin ve yeşil renklerin hakim olduğu meyveler de oluşmaya başlar. Nisan ve Haziran aylarında bu bitkiye özen göstererek çiçeklenmesini sağlayabilirsiniz. Fidanburada bodur yıldız çalısı - pitos (pittosporum tobira nana) kullananlar bitkinin eşsiz görünümünden oldukça memnun olduklarını belirtirler. Bununla birlikte diledikleri yerlerde sergileyerek alanlarına dekoratiflik katarlar. Siz de estetik görünümlü bir bitki arıyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz.

Dayanıklı Özelliğiyle Fidanburada Pitos Bitkisi ve Yorumları

Dayanıklı Özelliğiyle Fidanburada Pitos Bitkisi ve Yorumları

Bitkilerin dayanıklı olması müşteriler açısından oldukça önemlidir. Dalları herhangi bir şekilde kırılmayan bitkiler, bitki seven insanlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Fidanburada bodur yıldız çalısı - pitos (pittosporum tobira nana) dayanıklı yapıya sahip olan bitkiler arasında yer alır. Deniz tuzu rüzgarına karşı oldukça dayanıklı bir özelliği bulunur. Her türlü toprağa uyum sağlayan yapısı sayesinde müşterilen toprak seçiminde zorluk çekmezler. Gelişimini sıklıkla hem nemli hem de geçirgen özelliğe sahip olan topraklarda sağlarlar. Bununla birlikte güneş seven bitkilerden biridir. Dayanıklı yapısını su ve güneşten alır. Ürünün yapısı hakkında bilgi alabilmek için müşterilerin yorumlarını okuyabilirsiniz. Fidanburada bodur yıldız çalısı - pitos (pittosporum tobira nana) yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilirsiniz. Bu sayede dayanıklı yapıya sahip olan bir çiçek elde edebilir, kaliteli bir şekilde büyütmeye başlayabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Fidanburada Pitos Bitkisi

Avantajlı Fiyatıyla Fidanburada Pitos Bitkisi

Bitkilerin ideal ebatlara sahip olması, büyütme kolaylığı sağlar. Bununla birlikte hızlı ve pratik bir şekilde büyümesi de müşterilerin beklentilerini karşılamaya imkan tanır. Fidanburada tarafından satışa sunulan bodur yıldız çalısı, uygun koşullarda beslendiği zaman fazla miktarda büyür. Çapı 80 ile 200 cm şeklinde değişiklik gösterir. Dalları yanlara doğru savrulduğundan kaliteli bir görünüm kazanır. Tam güneş alan ya da yarı gölge bir alanda büyütmeniz tavsiye edilir. Şiddetli don gibi havalardan etkilenebilir. Bu nedenle sıcak bölgelerde bakmanız tavsiye edilir. Dilerseniz kapalı ortamlarda dilerseniz de bahçe gibi açık alanlarda büyütme imkanı elde edebilirsiniz. Fidanburada bodur yıldız çalısı - pitos (pittosporum tobira nana) fiyatı müşterilerin bütçesini sarsmaz. Son derece avantajlı bir fiyata sahip olduğundan Trendyol’dan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Böylelikle güzel bir bitki bakmaya başlayabilirsiniz.