FİDAN SEPETİM 2 Yaş Mor Salkım Fidanı

479 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FİDAN SEPETİM 2 Yaş Mor Salkım Fidanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FidanSepetimTYL Satıcı Ünvanı: UYANIKLAR FİDANCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0897087121400001 Vergi Kimlik Numarası: 8970871214
    Bu ürün FidanSepetimTYL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bitki Cins/Çeşit Özellikleri 2 Yaş Mor Salkım Fidanı Mor Salkım Ağacı Özellikleri Anavatanı Çin olan mor salkım botanikteki adı Wisteria Sinensis’dir. Ülkemizde sadece salkım olarak da adlandırılır. Aslında salkım, Wisteria bitkisinin adıdır. Wisteria Sinensis de salkımın türlerinden biri olan mor salkımı ifade eder. Diğer salkım türleri çok bilinmediği için yaygın olarak mor salkım bitkisine salkım denilmektedir. Salkımın türleri
  • Wisteria sinensis ( mor salkım ), Wisteria floribunda ve Wisteria venusta olarak adlandırılır. Mor salkım kokusu oldukça güzeldir ve dikkat çekicidir. Mor salkım Baklagillerden gelen bir çeşit sarmaşıktır ancak diğer sarmaşıklardan biraz farklıdır. Mor salkım duvar üzerine yapışmaz. Bu sebeple eğer bir yeri sarmasını istiyorsanız özellikle başlangıç aşamasında tel, çubuk vs. kullanmanız gerekir. Çiçekleri salkımlar halinde olup mor, beyaz, krem, mavi ve pembe gibi renklere sahiptirler. Mor salkım çok yıllık bir bitkidir. 20 metreden daha fazla uzayabilen bu bitkinin ömrü yaklaşık 70- 80 sene civarındadır. Düzenli olarak budanması durumunda boyu bu kadar uzamaz. Ömrü uzun olan mor salkım ağacı vadesini doldursa dahi kökünden yeni sürgünler verebilir. Mor salkım ilkbahar ortasında çiçek açmaya başlar. Yaz başlamadan çiçeklenip uzun süre çiçeklerini korur. Yaz ortasında da çiçeklenmeler olabilir. Mor salkım yapraklarından önce çiçeklerini çıkarır ve yapraklarını kışın döker. Mor salkım çok hızlı gelişir. Küçük bir fideyken çok kısa zamanda uzun bir sarmaşığa dönebilir. Uzun ve yassı şekilli meyveleri baklayı andırır. Mor salkım ne zaman çiçek açar? Mor salkım iki defa çiçeklenir. Bunlardan biri ilkbahar ortasında nisan ayında diğeri de haziran ayında gerçekleşir. Bitki Özellikleri Fidan Durumu : Fidanlarımız saksılı, 150cm ve üzeri boydadır. Tüplü ve saksılı bitkiler yılın her zamanı bahçeye dikilebilir. Kargo Bilgisi Ürünler ideal şekilde paketlenerek kargo yetkililerine teslim edilmektedir. Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver