Fibril Care Papatya Kokulu Islak Mendil 3x90 lı Paket 270 Yaprak

40,55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fibril Care Papatya Kokulu Islak Mendil 3x90 lı Paket 270 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fibril Satıcı Ünvanı: FİBRİL TÜKETİM ÜRÜNLERİ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0387115648600001 Vergi Kimlik Numarası: 3871156486
    Bu ürün Fibril tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fibril ile Farkı Keşfet ! Bahar aylarında açan ve yaz sonuna dek doğayı renklendiren papatyalar, şimdi sizi ferahlatacak. Fibril Papatya Kokulu Islak Mendil papatyalardan doğaya yayılan o hoş esintiden ilham alınarak sizin için üretildi. Kullanım Alanları: Günlük kullanım amaçlı olarak hemen her yerde kullanılabilir. Ürün Özellikleri: · Yumuşak dokusu sayesinde rahatça kullanılabilir. · Çiçek kokusuyla gün içinde ihtiyaç duyulan ferahlığı verir. · Cilt dostu şekilde üretilmiştir ve her tene kolayca uyum sağlar. · Alkol ve paraben içermeyen formülü ve pH dengesiyle sağlıklı bir temizlik sunar.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 90 ve üstü
Geri Bildirim Ver