Fermente Mutfağım Organik 5'li Baharat Seti

787,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fermente Mutfağım Organik 5'li Baharat Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FERMENTE MUTFAĞIM YAŞAYAN GIDA Satıcı Ünvanı: FERMENTE MUTFAĞIM YAŞAYAN GIDA PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385155520700001 Vergi Kimlik Numarası: 3851555207
    Bu ürün FERMENTE MUTFAĞIM YAŞAYAN GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 Li Organik Baharat Seti Tüm baharatlarımız Organik sertifikalı, pestisit ve gluten analiz raporlarına sahip, ışınlanmamış saf baharatlardır. Az miktarda kullanmak yeterli ve etkilidir. Organik Seylon Tarçını TozPiyasada bulunan Çin tarçınından çok farklıdır. Seylon tarçının da kumarin maddesi olarak bilinen toksin bulunmaz. Çin tarçınından tek farkı bu değildir, Seylon tarçını aroma, lezzet ve vücuda olan fayda açısından çok çok üstündür. Tatlı ve yemeklerde kullanılır.Gramaj ve muhafazaCam Kavanozda 35 GR,. Serin bir yerde, direk ışığa maruz bırakmadan muhafaza ediniz. Çubuk tarçın grant ambalajda 20 GR. Serin bir yerde, direk ışığa maruz bırakmadan muhafaza ediniz.Organik Seylon Tarçını ÇubukPiyasada bulunan Çin tarçınından çok farklıdır. Seylon tarçının da kumarin maddesi olarak bilinen toksin bulunmaz. Çin tarçınından tek farkı bu değildir, Seylon tarçını aroma, lezzet ve vücuda olan fayda açısından çok çok üstündür. Tatlı ve yemeklerde kullanılır, demleyerek çayı içilir, ayrıca hiçbir şeye katmadan ve bir şey yapmadan da kıtır kıtır yenilebilir bir lezzet ve aromaya sahiptir.Gramaj ve muhafazaGraf ambalajda 20 GR. Serin bir yerde, direk ışığa maruz bırakmadan muhafaza ediniz. Organik ZencefilBinlerce faydası ve kullanım alanı dışında, kışın gerçek balla karıştırılarak macun şeklinde günde bir tatlı kaşığı tüketilmesi bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve direnç kazandırdığı için tavsiye edilir. Gramaj ve muhafazaCam Kavanozda 30 Gr. Serin bir yerde, direk ışığa maruz bırakmadan muhafaza ediniz. Organik ZerdeçalYüksel curauminı oranıyla gerçek şifa. Zerdeçalın kalitesi, etken maddesi olan içeriği curcumin oranını ve vücut tarafından emilimini etkileyen en önemli faktördür. Gramaj ve muhafazaCam Kavanozda 45 Gr. Serin bir yerde, direk ışığa maruz bırakmadan muhafaza ediniz. Organik Tane KarabiberBağırsak hareketlerini düzenleyip, gaz sancılarını gidermede yardımcıdır. Ayrıca yağ yakımını da hızlandırıcı etkisiyle bilinir.Organik baharatların lezzeti, saflığı ve faydalarıyla tanışın. Gramaj ve muhafazaCam Kavanozda 50 Gr. Serin bir yerde, direk ışığa maruz bırakmadan muhafaza ediniz.İçermez!Glüten, şeker, boya, aroma dahil hiçbir sentetik girdi, koruyucu ve katkı maddesi içermez. %100 saf baharatlar elle dolum ve etiketleme yapılmıştır. Sadeliğin Emekle Buluşması%100 saf baharatlarımızın her birisi tek tek elle doldurulup etiketlenmiştir.Organik Seylan Çubuk Tarçın Pestisit analizi için tıklayınız!Organik Toz Zencefil ürün sertifikası için tıklayınız. Organik Toz Zencefil Pestisit analizi için tıklayınız!Organik Tane Karabiber Pestisit analizi için tıklayınız!Organik Toz Zerdeçal Pestisit analizi için tıklayınız!Organik Seylan Toz Tarçın Pestisit analizi için tıklayınız!
Geri Bildirim Ver