Fermente Mutfağım Fermente Şampuan 250 ml

490 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fermente Mutfağım Fermente Şampuan 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FERMENTE MUTFAĞIM YAŞAYAN GIDA Satıcı Ünvanı: FERMENTE MUTFAĞIM YAŞAYAN GIDA PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385155520700001 Vergi Kimlik Numarası: 3851555207
    Bu ürün FERMENTE MUTFAĞIM YAŞAYAN GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fermente Şampuan Içerisindeki organik sızma zeytinyağı, Hindisin cevizi yağı, Hint yağı gibi besleyici ve yenilebilir yağlardan ve organik Kombucha çayından gelen probiyotik etki sayesinde, saçı ve derisini beslerken, toksinlerden arındırarak derinlemesine temizlik sağlar. Hava alan ve beslenen saç kendisini onarıp, yenilemeye başlar. Boyalı saçlar hariç, tüm saç tipleri için uygundur.Organik KombuchaFermente edilmiş, probiyotik çay olan ham (çiğ-pastörize edilmemiş) Organik Kombucha ile toksinlerden arının ve tarihin iyileştirici gücü ile tanışın. Fermantasyon esnasında kombuchanın içerisinde gelişen organik asitler, probiyotikler, vitaminler ve aktif enzimler içten ve dıştan detoks etkisi sağlar.Saç DetoksuFermente şampuana diğer şampuanlardan yeni geçenler, daha etkili sonuç için öncelikle birkaç hafta saç detoksu uygulamalıdır. Saç Detoksu Paketi
  • Çam Katranı Sabunumuz, Fermente Şampuanımız ve Fermente Elma Sirkemizden oluşan, saçtan ve deriden birikmiş toksinleri, daha hızlı atmayı sağlayan detoks paketidir.Etkili KullanımSaçınızı Fermente şampuanla yıkayıp duruladıktan sonra, son durulama suyuna Fermente Mutfağım Organik Elma Sirkesi* ekleyerek saçınıza dökünüz. Başka bir durulama yapmadan işlemi sonlandırınız. *1 LT suya 1 kahve fincanı elma sirkesi eklenirDikkat Edilecek KonularBoyalı, işlem görmüş saçlara Fermente Şampuan uygun değildir. Boyalı saçlar için Çam katranı sabunumuz kullanılmalı ve mutlaka son durulamada sirkeli durulama yapılmalıdır. Yenilebilir yağlardan gelen sağlık ve saf temizlik Şampuanımızın içerisindeki her bir yağ saçı ve cildi beslemesi, nemlendirmesi ve temizlemesi açısından özenle seçilmiş olup, hepsi de antioksidan ve antiseptik özelliklere sahip, %100 yenilebilir yağlardır.İçerisindeki Yağlar Organik ZeytinyağıÜretiminde organik sertifikalı zeytinyağı kullanılmıştır. Zeytinyağı ciltte nemlendirici görevi yapar ve saçı ve cildi besler.Kakao YağıKakao yağının, saçı ve cildi nemlendirme ve besleme, elastikiyetini arttırma kabiliyeti vardır. Kakaoda bulunan antioksidanlar, saçı ve cildi oksidatif strese karşı koruyucu bir bariyer oluşturur. Saçı ve cildi onarırken ve yaşlanma etkileriyle de savaşır.Hindistan Cevizi Yag?ıSağladığı yüksek nem sayesinde kuruluğunun önüne geçmede yardımcıdır. Süper temizleyici gücüyle cildin ve saçın derinlemesine temizliğinde etkilidir.Hint Yag?ıE vitamini ve diğer antioksidanlar içerir. Yüksek nemlendirici ve iyileştirici özellikleri dışında zengin, kremsi bir köpük kazandırır.Lavanta Yag?ıGüçlü antibakteriyel özellikler içerir. Aynı zamanda ciltte yaşayan ve hastalığa neden olan patojenleri öldürme kabiliyetine sahip güçlü bir antiseptiktir. Lavanta yağı sadece saçınızı ve cildinizi değil, aynı zamanda ruh halinizi de olumlu etkiler.Ağırlık:250 MLİçermez!Silikon, Alkol, Parfüm, Kimyasal Petrol Türevleri, Paraben içermez.Uyarılar! Harici kullanım içindir. Göz ile teması halinde bol su ile yıkayınız.Boyalı saçlar için uygun değildir. *Dip Not: Her bir yağın sabunlaşma değeri farklıdır. Yağların sabunlaşması için üretim esnasında, hesaplanmış ölçüde sodyum hidroksit eklenir ve sabunlaşma esnasında yağlarla birleşerek doğal bitkisel gliserine dönüşür. Bitmiş sabunda hiçbir şekilde bulunmaz ve hiçbir kalıntı bırakmaz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Kırılma Karşıt
  • Saç Tipi Normal
  • Boy 250 ML
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Görünüm Işıltılı
  • Kullanma Amacı Dengeleyici
  • SPF Korumasız
  • Şampuan Tipi 2'si 1 Arada
Geri Bildirim Ver