Fenomen Kitap Mustafa Kaya Mustafa Kaya-hızır Dokunsun Dualarına 9786054688562

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
168,35 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Fenomen Kitap Mustafa Kaya Mustafa Kaya-hızır Dokunsun Dualarına 9786054688562

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Allah, dualarınızı kabul ediyorsa
  • bu sizin imanınızı arttırır. Geciktiriyorsa
  • sabrınızı arttırır. Eğer kabul etmiyorsa
  • biliniz ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır. Unutmayın ki
  • Rabbim ihmal değil imtihan eder." diyorlar ve sen de inanıp kendini bu sözlerle teselli ediyorsun ya, peki başka bir ihtimal daha gelmiyor mu aklına? Ya sen dua etmesini bilmiyorsan!!! "Ey gönül istedik de vermedi deme. İstemeyi bilmedin bari yalan söyleme." -Mevlana Celaleddin-i Rumi Dua etmeyi, duanın sistemini, senin en büyük gizemin olan Su'yun sırrını ve en büyük hazinen Besmele'nin sırrını bilseydin hayatın böyle olmayacaktı. "İsteyin vereyim." diyen Allah, senin istediklerini vermez mi sanıyorsun? Dua ve Kader sistemi bildiğin gibi değil. Yayın Tarihi:19.09.2017 ISBN:9786054688562 Dil:TÜRKÇE Sayfa Sayısı:240 Cilt Tipi: Karton Kapak Kağıt Cinsi:Kitap Kağıdı Boyut:13.5 x 21 cm

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Mustafa Kaya
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Fenomen Kitap - Hızır Dokunsun Dualarına

Fenomen Kitap Hızır Dokunsun Dualarına kitabını okuyucu ile buluşturur. Mustafa Kaya’nın kaleminden çıkan eser okuyuculara dua etmenin inceliklerinden bahseder. Yazar kitabını Mevlana’nın “Ey gönül istedik de vermedi deme. İstemeyi bilmedin bari yalan söyleme.” sözü etrafında şekillendirir. Kabul olmayan ve gerçekleşmeyen duaların sebebine odaklanır. Bu durumu değiştirmek için yol gösterici açıklamalarda bulunur. Hızır Dokunsun Dualarına:

  • Duaların kabul olup isteklerin gerçekleşmesine yönelik bir çalışmadır. Dini kitap kategorisinde yer alan eser akıcı ve anlaşılır bir anlatıma sahiptir.
  • 240 sayfadan oluşur. Keyifli anlatımı sayesinde kısa sürede okumak mümkündür.
  • Pek çok farklı kitabı da bulunan bir eğitimci tarafından kaleme alınır. Anlatımındaki akıcılık ve konu bütünlüğü yazarın başarısına dair önemli göstergeler içerisinde yer alır.

Hızır Dokunsun Dualarına Kitabı Konusu ve Türü Nedir?

Hızır Dokunsun Dualarına

Hızır Dokunsun Dualarına kitabı dua ve kader sistemini konu alan bir eserdir. Kişilerin dua yoluyla istediklerinin gerçekleşmemesinin sebebini inceler. Hızır Dokunsun Dualarına kitap özeti okuyuculara dua yoluyla istemeyi öğretmek şeklinde açıklanabilir. Kitap dua ve kader sistemini anlatırken çeşitli ayetlere dair açıklamalar yapar. Özellikle duayla ilgili ayetlerden yola çıkan yazar kitabında okuyucularına istemenin inceliklerini anlatır. Bu sayede duaların gerçeğe dönüşmesine katkı sağlamayı amaçlar.Hızır Dokunsun Dualarına dini bir kitap olarak değerlendirilebilir. Bir inanç sistemi içinde yer alan ibadete dair açıklamalarda bulunur. Hızır Dokunsun Dualarına alıntılara da çok fazla yer veren bir kitaptır. Özellikle Kur’an-ı Kerim’den çok fazla alıntı kitap içinde yer alır. Hızır Dokunsun Dualarına sözleri ve alıntılarıyla roman benzeri bir okuma sunar. Akıcı dile ve açık bir anlatıma sahiptir.

Hızır Dokunsun Dualarına Kitabının Yazarı Kimdir?

Mustafa Kaya Hızır Dokunsun Dualarına kitabının yazarıdır. Mustafa Kaya yazar kimliğinin yanı sıra aynı zamanda şair ve eğitimcidir. Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi mezunudur. Mezuniyetinin ardından uzun yıllar boyunca Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde öğretmenlik yapar. Yazar kitaplarının yanı sıra dergilerde ve gazetelerde makaleler ve köşe yazıları yayınlar. Yazarın şiirleri de farklı dergiler aracılığıyla okuyucuyla buluşur. Edebi yönünün yanı sıra Mustafa Kaya 3 kişisel yağlı boya sergisine de sahip olan çok yönlü birisidir. Hızır Dokunsun Dualarına yazarı Mustafa Kaya daha pek çok esere sahiptir. Eserleri çoğunlukla din, mitoloji, tarih ve sanat üzerinedir. Hızır Dokunsun Dualarına okuyanlar tarafından beğenilen ve yazarın diğer eserlerinin de tanınmasına destek olan başarılı bir kitaptır. Mustafa Kaya özellikle kitaplarında kullandığı sade, anlaşılır ve samimi dili okuyucuların beğenisini kazanır.

Hızır Dokunsun Dualarına Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Hızır Dokunsun Dualarına genel okuyucu kitlesi için uygun bir kitaptır. Dili sade ve anlaşılır olduğu için herkes tarafından rahatlıkla okunabilir. Akıcı anlatımı sayesinde kitabı kısa sürede bitirmek mümkündür. Özellikle dualarının gerçekleşmediğini düşünen ve bu durumu değiştirmeye ihtiyaç duyanlar tarafından tercih edilebilir. Dini kitaplara ilgi duyanlar, inanç sistemleri içinde yer alan ibadetlere dair incelemelere meraklı olanlar tarafından da okunabilir. Hızır Dokunsun Dualarına fiyat olarak son derece bütçe dostu bir kitaptır. Oldukça erişilebilir bir fiyat etiketine sahiptir. Online alışverişin popüler ve güvenilir adresi Trendyol’da okuyuculara ait Hızır Dokunsun Dualarına yorumları bulunur. Alışveriş yapmadan önce bu yorumlara göz atabilir ve okuyucuların fikirlerini öğrenebilirsiniz. Satın alma işleminizi sadece birkaç tıklama ile dakikalar içinde gerçekleştirebilirsiniz. İndirimli fiyatlar ve kampanyalar sayesinde alışverişinizi bütçenizi aşmadan yapabilirsiniz. Uygun fiyatlar eşliğinde online alışverişin pratikliğinden yararlanarak ihtiyaçlarınızı kolaylıkla temin edebilirsiniz.