Feniks Kitap Hiç'likten Gelen Güç

124,97 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kurumsal Fatura
132,17 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
156,80 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Feniks Kitap Hiç'likten Gelen Güç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hiç'likten Gelen Güç Tuğçe Işınsu / Feniks Kitap Basım Yılı: 2021
  • Sayfa Sayısı: 328
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786056998409
  • Yazar: Tuğçe Işınsu
  • Unutma! Kaybedecek hiçbir şeyin kalmadığı gün içindeki gerçek güç açığa çıkar. Gerçek güç hiç'likten gelir. Sana bu kitapta öyle şeyler anlattım ki artık asla eskisi gibi olamazsın. Şimdi git ve sana ait ne varsa geri al bu hayattan. GÜCÜNÜ SANA EN BÜYÜK DARBEYİ İNDİREN OLAYDAN ALACAKSIN Bu kitap sana tüm gücünü geri yükleyecek özel içerikle geliyor: Kendi yaşamının Lideri olman için güçlü formüller Bilinçaltına hükmederek "yeni bir sen" yaratma yolları His Yüklemesi metodu ile gelecek mucizeler Parayı çeken uygulamalar Güç sahibi olman için gizli öğretiler Hızlı Sonuç veren Ritüeller İlişkileri dönüştüren yüzleşmeler Gizemli manevi reçeteler Hiçbir kitapta olmayan Spiritüel Sırlar Binlerce Yıllık Çok Etkili GERÇEK TILSIMLAR KENDİ ZİRVENE ÇIKMAYA HAZIR OL...

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hiç’likten Gelen Güç - Tuğçe Işınsu ile Huzurlu Saatler

Kitaplar, farklı konu ve temellere dayandırılarak kaleme alınan, okuyucularının hayal dünyalarına ve kalplerine dokunabilen eserlerden oluşmaktadır. Kültür, sanat, spor, bilim ve hayal ürünü gibi temel konular üzerine kaleme alınan yaşanmış veya yaşanması muhtemel olayları içerisinde barındıran kaynaklar kullanıcıların tarzları ve isteklerine göre çeşitlilik göstermektedir. Romanlar, klasik kitaplar ve aşk romanları kullanıcılar tarafından sevilerek okunan ürünler arasında yer alırken farklı tarzları olan pek çok kişi farklı konularda ve farklı kişiler tarafından kaleme alınan eserlere yönelebilir. Kitap okuma konuşmadan anlamaya, yazmadan hayal gücüne kadar geniş bir alanda insanın gelişim göstermesine neden olmaktadır. Feniks Kitap Hiç’likten Gelen Güç kitabı son dönemlerin dikkat çeken eserleri arasında yer almaktadır. Feniks Kitap tarafından basımı ve yayınlanması yapılan kitap Tuğçe Işınsu tarafından kaleme alınan bir eserdir.

  • Kişisel Gelişim Kitabı
  • Ritüeller
  • Tuğçe Işınsı Kitabı

Hiç’likten Gelen Güç - Tuğçe İşınsu Özellikleri ve İçeriği

Hiç’likten Gelen Güç / Tuğçe İşınsu / Özellikleri ve İçeriği

Kişisel gelişim alanlarında yazılan pek çok kaynak okuyucularının düşünce ve yaşayış tarzlarının değişmesi ve daha kaliteli zamanlar geçirmesinin amaçlandığı eserlerden oluşmaktadır. Hiç’likten Gelen Güç - Tuğçe İşınsu / Feniks Yayınları İçeriği kitabın ölçüleri, cilt durumu ve sayfa sayısıyla alakalı olarak değişiklik göstermektedir. 336 sayfadan oluşan Tuğçe Işınsu’nun kaleme aldığı Hiç’likten Gelen Güç kitabı kağıt türü olarak kitap kağıdı tercih etmektedir. Tamamıyla Türkçe olarak kaleme alınan eser karton kapakla satışa çıkarılmasına karşın aynı zamanda 13,5 x 21 ölçüleri ile dikkat çekmektedir. Standart kitap ölçülerinde üretilmesine karşın kapağında farklı bir dille yazılar tercih eden yazar Işınsu kitabında bulunan ritüeller ve manevi reçeteleri ile görsellere ve madde halinde yazılara da sahiptir.

Hiç’likten Gelen Güç - Tuğçe İşınsu Konusu ve Yorumları

Hiç’likten Gelen Güç / Tuğçe İşınsu / Konusu ve Yorumları

Hiç’likten Gelen Güç - Tuğçe İşınsu / Feniks Yayınları Konusu tarzı nedeniyle ilgi görmektedir. İnsanların hayatlarında en dibi gördükleri ve zorlandıkları süreçlerden nasıl kurtulacaklarına dair bilgiler yer alan kitapta dini temellerden ritüellere, telkinlerden pek çok farklı konuda ayağa kaldırmaya çalışarak motive etmektedir. Dini kitaplarda zorlukların üstesinden gelme ile ilgili dualar ve diğer inanışlarda ki ritüellerinde anlatıldığı kitapta okuyucuların hayata bakışları değiştirilerek motive olmaları, hayatlarından zevk almaları ve sahip oldukları güçlerin açığa çıkartılması amaçlanmaktadır. Hiç’likten Gelen Güç - Tuğçe İşınsu / Feniks Yayınları yorumları değişkenlik göstermektedir. Genel olarak olumlu yorum ve değerlendirmeler alan Hiç’likten Gelen Güç kitabı okuyucuların tarzlarının farklılıklar göstermesi nedeniyle de değişken yorumlara sahiptir. Birçok kitapsever Tuğçe Işınsu’nun kitabına büyük övgüler yazarken bazı kişiler kitabı beğenmediklerini dile getirmektedir.

Hiç’likten Gelen Güç - Tuğçe İşınsu Fiyatı

Hiç’likten Gelen Güç / Tuğçe İşınsu / Fiyatı

Hiç’likten Gelen Güç - Tuğçe İşınsu / Feniks Yayınları özellikleri kitabın tek baskı olmasıyla dikkat çekmektedir. Sadece Feniks yayınları tarafından yayınlanmasına neden olurken kitap 2020 yılında kaleme alınmıştır. Ünlü yazar Tuğçe Işınsu tarafından kaleme alınan eser genel olarak kullanıcılar tarafından kişisel gelişim kitapları arasında görülmektedir. Okuyucular tarafından ilgi gören kitap aynı zamanda pozitif enerjisi nedeniyle dikkat çeken eserler arasında yer almaktadır. Psikoloji temellerine dayandırılan kaynak okuyucularının hayatlarına dokunmayı amaçlarken bu dokunuşun dini, semavi ve motive edici şekilde olmasını sağlayarak ayağa kalkışı güçlendirmektedir. 2020 yılında kaleme alınan eser uygun fiyatıyla dikkat çekmektedir. Kitap birçok farklı kitapçı ve online kitap satışı yapan sitede yayınlanmaktadır. Hiç’likten Gelen Güç - Tuğçe İşınsu / Feniks Yayınları fiyatı uygun olması nedeniyle kullanıcılar tarafından ilgi çekmektedir.