Fen Toys Spiderman Oyuncak Tezgahlı Tamir Set ve Spıder Man Oyuncak Tamir Çantası Set

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
958,80 TL
Kargo Bedava
1.040 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.042 TL

Ürün Bilgileri

Fen Toys Spiderman Oyuncak Tezgahlı Tamir Set ve Spıder Man Oyuncak Tamir Çantası Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÜNSAL STORE Satıcı Ünvanı: MEHMET ÜNSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9160230242
    Bu ürün ÜNSAL STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Spider man Tezgahlı Tamir Set Oyuncak Çocukların en sevdiği çizgi film kahramanı Spiderman"ın oyuncak tamir seti. Spiderman oyuncak tamir seti ile çocuklar, babaları gibi tamir işlerinde usta olacaklar. Spiderman tamir takımı 33 parçadan oluşmaktadır. Oyuncak tamir setinde
  • ingiliz anahtarı, pense, çekiç, testere ve tornavida gibi tamir aletleri mevcuttur. Tamir seti oyuncağı ile çocuklar eğlenceli zaman geçirecekler. Örümcek Adam Tamir Takımı boyutu: 68x48x29 cm. Oyuncak Tamir Seti ile çocuklar el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirecekler. Örümcek Adam tamir masası ve içinden çıkan aksesuarlarıyla çocukların yeni eğlencesi olacak. Genellikle babalarının aletlerine özenen çocuklar için harika bir set! Çocuklar tamirci olacak ve evde arızalı ne varsa düzeltecekler. Çocukların hayalgücü gelişimine yardımcı rol oyunları ve oyuncak setleridir . Oyuncak tamir setleri çocukların oyunlar oynarken büyükleri taklit etmesini böylece hayalgücü gelişimine yardımcı olur. Spiderman Oyuncak Tamir seti çocuğunuza ne katacak ? *El becerileri ve koordinasyonların gelişimi *Yaratıcılığın gelişmesi *Yer ve boyut kavramının gelişmesi *Görsel ve işitsel yeteneklerin gelişmesi *Okul öncesi eğitim için hazırlık *Liderlik duygusu *El ve parmak kaslarının güçlenmesi *Hayal dünyasının gelişimi *Tutma, kavrama ve şekil verme becerileri 36 ay ve üzeri çocuklar için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver