Femine Isısız Saç Şekillendirici - Ipek Saten Saç Sosisi

199,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Femine Isısız Saç Şekillendirici - Ipek Saten Saç Sosisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Femine Satıcı Ünvanı: MELİS YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9570639511
    Bu ürün Femine tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saçlarınıza ısı ile hasar görmeden şekil vermek istiyorsanız bu ürün tam size göre ! Saten yapısı ile saç sosisi, saçınıza zarar vermeden şekil almasını sağlar. Ürünümüz testlerimiz sonucunda saçlarda elektriklenme vb. sonuçlar vermemiştir. Saten saç şekillendirici uyurken ya da gün içi kullanımlarda sizi rahatsız etmez, yumuşacık bir yapıya sahiptir. Ürün iki adet saten lastik toka ve bir adet saten saç kıvırma aparatı ile gönderilir. Ürünlerimiz özenle paketlenerek gönderilmektedir. Ürün hafif nemli olan saça uygulanır. Saçlar ortadan ikiye ayrıldıktan sonra kıvırma aparatını başınızın üstüne koyunuz. Sağ veya sol kısımdan başlayarak saçlarınızı parçalar halinde saten kıvırma aparatına sarınız. Uç kısma kadar sarmanıza gerek yoktur. Saçınızın uzunluğuna göre kıvırma uzunluğunu ayarlayabilirsiniz. Uç kısma kadar sardıktan sonra saten toka yardımı ile saçınızı tutturabilirsiniz. Kıvrılma süresi saç yapısına göre değişmekle beraber en iyi sonucu alabilmeniz için hafif nemli saçla sararak 6-8 saat aralığında bekletmeniz önerilmektedir. Daha soft dalgalar elde edebilmek için 1-2 saat de bekletmeniz yeterli olabilir. Kıvrılma işlemi tamamlandıktan sonra saç sabitleyici ile daha kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Saten kıvırma aparatı uzunluğu 103 cm’dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Renk Pembe
  • Ek Özellik Saten
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

Femine Isısız Saç Şekillendirici - İpek Saten Saç Sosisi

Kadınlar, saçlarını şekillendirmek için her gün enerji harcar. Femine ısısız saç şekillendirici - ipek saten saç sosisi sayesinde vakit ve enerjiden tasarruf edebilirsiniz. Mükemmel kıvrımlar oluşturan bu ısısız şekillendirici, ısıya ihtiyaç duymaz. İpek saten kumaşı sayesinde elektriklenmeden şekil verir. Saçlara hasar vermeden harika görünüme kavuşturur. Yumuşak yapısıyla derinizi acıtmaz. Uyurken bile kullanabilirsiniz. Sağladığı havalı görünüm ile yoğun ilgiye sahiptir. Saç sosisi veya şekillendirici olarak adlandırılan bu ürün, ısı etkisi olmadan kıvrımlı bukleler oluşturur. Basit kullanımıyla her yaştan insana hitap eder. Saç tellerine hasar vermeden muhteşem görünüm oluşturur. Daha sağlıklı şekilde bukleli şekiller verir. Kolay kıvrılan yapısıyla beğeni toplar. Isıtma veya hava üfleme gibi işlemler olmadan bukleler oluşturan bu ısısız şekillendiriciyi güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme yapısı
  • Kullanışlı tasarım
  • Avantajlı özellikler

Kaliteli Yapısıyla Femine Saç Şekillendirici Detayları

Kaliteli Yapısıyla Femine Saç Şekillendirici Detayları

Çalışma, okul veya sosyal hayatta bukleli görünüme yoğun ilgi vardır. Bukleli saçlar zamansız görünüme sahiptir. Her dönem her yaştan insan tarafından sıklıkla tercih edilir. Düzleştirici ve maşa olmadan bukleler oluşturan bu ürün oldukça avantajlıdır. Özel tasarlanan sosis yapısıyla kullanışlı üründür. Elektrik enerjisi harcamadan istenilen görünüme kavuşturur. Bu ürünü uyurken veya başka iş yaparken kullanabilirsiniz. Hem elektrik enerjisini hem sizin enerjinizi korur. Zahmetsiz kullanım aşamalarıyla sıklıkla tercih edilir. Her kadının sahip olması gereken ürünler arasındadır. Kolay şekil vermesiyle herkesin beğenisini kazanır. Her tel tipine uygun üründür. Kıvrılabilen sosis yapısıyla bukleler oluşturur. İpek saten kumaşıyla elektriklendirme yapmaz. Ürünü kullanırken başka eşyalara ihtiyacınız kalmaz. Kullanışlı özelliklere sahip ısısız saç şekillendiricisi şık ve havalı bukleler oluşturur. Bu şekillendiriciyle dışarıya çıkmak için kolaylıkla hazırlanabilirsiniz.

Kullanışlı Tasarımıyla Femine Saç Şekillendirici

Kullanışlı Tasarımıyla Femine Saç Şekillendirici

Femine ısısız saç şekillendirici - ipek saten saç sosisi kullananlar şekillendiricinin kullanışlı yapısından ve etkili sonuçlarından memnun kalır. Her tarz etkinliklere göre kıvrım şeklini ayarlayabilirsiniz. İçerisinde iki adet saten lastik toka ve bir adet saten kıvırma aparatı vardır. Kolay kullanılan bu ısısız şekillendiriciyi kullanırken saçların hafif nemli olmasına özen gösterilmelidir. Ortadan ikiye ayırdıktan sonra kıvırma aparatının başın üzerine konulması gerekir. Sağ ve sol kısımdan başlayarak saçlarınızı parçalar halinde saten bu ürüne dolamalısınız. Uç kısma kadar sarmaya gerek olmaz. İstediğiniz görünüme göre ayarlayabilirsiniz. İstediğiniz yere kadar sardıktan sonra saten toka ile tutturabilirsiniz. Saç yapısına göre tutma süresini ayarlayabilirsiniz. Isı gibi dış etkenler kullanılmadan yapılan bu ürünü 6-8 saat beklemeniz önerilir. Yumuşak kıvrımlar elde etmek istiyorsanız 1-2 saat beklemeyi tercih edebilirsiniz.

Avantaj Sağlayan Femine Isısız Şekillendirici Fiyatları

Avantaj Sağlayan Femine Isısız Şekillendirici Fiyatları

Mükemmel sonuçlar vadeden bu şekillendirici, avantajlı Femine ısısız saç şekillendirici - ipek saten saç sosisi fiyatıyla dikkat çeker. Hesaplı fiyatlara sahip olmasıyla her bütçeye hitap eder. Etkili performans gösteren bu ürün uzun süreli kalıcılık sunar. Havalı görünüm sunmasıyla dikkatleri çekebilirsiniz. Şık davetlere bu ürünle hazırlanabilirsiniz. Uyurken veya gün içerisinde başka işlerle uğraşırken saçlarınız kendi kendine hazırlanır. Zahmetsiz bu ürün, her yaştan insana hitap eder. Her dönem popülerliğini koruyan bukleli görünüme bu ürünle kavuşabilirsiniz. Kolay şekillendirme yapmayı sağlayan üründen etkilenen müşteriler olumlu deneyimlerini yorumlara yansıtır. Yapılan Femine ısısız saç şekillendirici - ipek saten saç sosisi yorumları sayesinde diğer müşterilere fikir verilir. Harika görünüm vadeden bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz zaman hesaplı şekilde Femine ısısız saç şekillendirici - ipek saten saç sosisi satın alabilirsiniz.